4

Çavuş
30 Kasım 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
303 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
4
4 ay
15k ya bilgisayar tavsiyesi
4
3 yıl
Media Markt- Garanti 2000/150 - Paraf 1500/150 Son Gün Bugün
Kampanya link: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/bankakampanyalari.html

Bugün sonmuş. Media Markt indirim kuponu ile güzel kombolanır. Çek satışta satan mevcut. Şahsen öyle yaptım. İhtiyacı olana güzel kampanya.

Edit: Paraf 16'sında sona eriyormuş.
4
4 yıl
Note 5 Spen ile çalışıyor ama parmakla çalışmıyor???
Merhabalar. Islak mendille sildim sonradan oldu galiba emin değilim. Note 5 Spen ile çalışıyor ama parmakla çalışmıyor. En başta köşelerden dokunmaları algılıyordu sonra komple gitti. En başta algıladığı için digitilazer hasarı olduğunu düşünmüyorum ama emin değilim. Stock rom attım. Hard reset attım bana mısın demedi? Yardımcı olur musunuz?
4
4 yıl
Çatı Katı Güvercin sorunu lütfen yardım
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir eve taşındım. Çatı katı. Benim evin tavanı ile üstteki çatı arasında 20 cm lik falan bir boşluk var. Buraya güvercinler yuva yapmış yavruları da var sesleri geliyor. Bu yavruları ve güvercinleri mümkünse zarar vermeden burdan uzaklaştırmak için ne yapabilirim acil yardıma ihtiyacım var. Yuvaya direkt ulaşamıyorum çok içerilerde kalıyor.
NOT. Normalde hayvanları çok severim ama kuşlar yüzünden evin her tarafı Böcek örümcek ve kurt kaynıyor. O yüzden mecburum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.