T

Yüzbaşı
31 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
446 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Efsane Geri Vitesler - Nevşin Mengü Edişın
T
5 yıl
YouTube Premium Kardeşliği - ANAKONU
< Resime gitmek için tıklayın >



DİKKAT: DOLANDIRILMA İHTİMALİNDEN DOLAYI YENİ ÜYELERİN GRUPLARINA DAHİL OLMAYIN.


Bu konu YouTube'un ücretli hizmetine en uygun fiyata abone olmanız için oluşturuldu. Aile paketi ile 6 kişilik gruplar oluşturarak veya hali hazırdaki bir gruba dahil olarak aylık ödemeyi en uygun fiyata getirip avantajlardan faydalanabilirsiniz. Ücretlendirme detaylarına mesajın en altındaki S.S.S bölümünden ulaşabilirsiniz.

Konu içerisine grup kurduğunuzu, kaç kişilik yerinizin kaldığını belirtin.
Ya da hali hazırda bulunan bir gruba katılmak istiyorsanız isteğinizi konuya mesaj olarak gönderin lütfen.


İnceleme vidyoları;
TAAhttps://www.youtube.com/watch?v=4hq7D3BaOGk&feature=youtu.be
HWPhttps://www.youtube.com/watch?v=0KCNYazQFec&feature=youtu.be
WThttps://www.youtube.com/watch?v=cqc1DXoMcsI&feature=youtu.be


YouTube Premium Nedir?
YouTube'da daha zengin bir deneyim yaşamanız için google'ın sunduğu premium üyelik hizmetlerinden biridir.

Avantajları nelerdir?
Reklamsız videolar.
YouTube Premium ile milyonlarca videoyu reklamsız izleyebilirsiniz. Buna, videodan önce ve video sırasında yayınlanan reklamların yanı sıra banner reklamlar, arama ağı reklamları ve video yer paylaşımlı reklamlar da dahildir.
Bununla birlikte, içerik üretici tarafından videoya yerleştirilmiş marka veya tanıtım öğeleri görebilirsiniz. İçerik üreticinin videonun içine veya çevresine eklediği bağlantılar da gösterilebilir. Bu bağlantılar, içerik üretici tarafından tanıtılan web sitesi, ürün, etkinlik bileti gibi çeşitli öğelerle ilişkili olabilir.
Reklamsız videolar, Google hesabınızla oturum açabileceğiniz tüm cihaz ve platformlarda desteklenir. Bu platformlara, uyumlu akıllı TV'ler/oyun konsolları ve bulunduğunuz konumda kullanıma sunulmasına bağlı olarak YouTube, YouTube Music, YouTube Kids mobil uygulamaları dahildir.

YouTube Music Premium
Sunulan avantajlar kapsamında YouTube Müzik Premium'a da erişebilirsiniz. YouTube Müzik Premium ile şunları yapabilirsiniz:
+ YouTube Müzik'te reklamsız olarak milyonlarca şarkı ve videonun keyfini çıkarabilirsiniz
+ Şarkıları ve videoları internet bağlantısı olmadan dinlemek için mobil cihazınıza indirebilirsiniz.
+ Diğer uygulamaları kullanırken müziğinizin çalmaya devam etmesi için arka planda oynatmayı kullanabilirsiniz.
+ Video yüklemeden müzik dinlemek için yalnızca ses modunu açabilirsiniz.

YouTube Originals
YouTube'un en iyi içerik üreticilerinin hazırladığı tüm YouTube Originals dizileri ve filmlerini yayınlanır yayınlanmaz ve hiçbir ek ücret ödemeden izleyin

Videoları internet bağlantısı olmadan izlemek için indirme
Videoları veya oynatma listelerini internete bağlı olmadığınızda izleyebilmek için indirin. YouTube veya YouTube Music uygulamasıyla videoları indirip internet bağlantınız yokken izleyebilir, YouTube Kids uygulamasında ise otomatik olarak indirilmiş videoları izleme olanağından yararlanabilirsiniz. Bu özelliklerden yararlanabilmeniz için ilgili uygulamaların bulunduğunuz konumda kullanıma sunulmuş olması ve YouTube Premium hesabınızla oturum açmış olmanız gerekir.

Arka planda oynatma
Mobil cihazınızda diğer uygulamaları kullanırken veya ekranınız kapalıyken video oynatın. Arka planda oynatma özelliğini YouTube, YouTube Music, YouTube Gaming ve YouTube Kids mobil uygulamalarında (bu uygulamalar ülkenizde kullanıma sunulmuşsa) kullanabilirsiniz.

S.S.S
- Fiyatlandırma nedir?
Aile paketi fiyatı güncel durumda 25.99TL. Bir aile paketinde grubu kuran kişi dahil olmak üzere 6 kişi bulunabiliyor. Yani ücretlendirme kişi başı 25.99/6= ~4.34TL/Ay şeklinde oluyor.

Tüm fiyatlandırma seçenekleri;
-Tek kişilik bireysel abonelik paketi: 16,99TL
-6 kişilik aile abonelik paketi: 25,99TL
-Yalnızca YouTube Müzik aboneliği (Bireysel): 13,99TL
-Yalnızca YouTube Müzik aboneliği (Aile): 20,99TL

* Ücretlendirme bilgisi android kullanıcıları içindir. iOS kullanıcıları için fiyatlandırmalar daha yüksektir.

Benim izlediğim vidyoları gruptan biri görebilir mi?
Kesinlikle HAYIR! Grup yöneticisi dahil izleme geçmişinizi kimse göremez. Sadece grup yöneticisi kayıt olduğunuz mail adresinizi ve mail adresinize tanımlı isim soyisim bilgilerini görebilir. Bunun dışında tüm bilgileriniz tamamen gizlidir.

- Farklı adresteki kişiler kullanabilir mi?
Aynı ülkede olduğunuz sürece adres onayı olmaksızın kullanabilirsiniz. YouTube adres teyidi istemiyor. Sadece aynı ülkede yaşıyor olduğunuzu kontrol ediyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
quote:

Farklı ülkede kullanma ile ilgili @KaZAaRa nickli arkadaşımızdan gelen mesaj.

Hocam merhaba
Youtube premium konunda farklı ülkelerden katılınamaz uyarısı var. Ancak ben kullanıyorum. 2 şartı var, aile üyeliği kurucusu türkiye'de olmalı ve siz hesabınıza gelen onayı türkiye de bir bilgisayardan onaylamalısınız. Sonrasında aktif ediyor premium.

Arayışta olan için bilgilendirici olacaktır.

YouTube bu parayı ne yapıyor? İçerik üreticileri reklam olmadan nasıl para kazanacak?
İçerik üreticiler normalde vidyolarındaki reklamların izlenmesinden para kazanıyorlar. Biz reklam izlemeyeceğimiz için bu kişiler para kazanamayacaklar mı? Hayır, YouTube premium üyelerinin izlediği içeriği üreten kişi(ler) ile gelir paylaşımı yapıyor. Böylece sevdiğimiz üreticilerin vidyolarını reklamsız izleyerek onlara destek olmuş olacağız.

Spotify çalma listelerimi YouTube Müziğe aktarabilir miyim?
Spotify çalma listelerinizi YouTube müzik'e aktarmak için soundiiz web uygulamasını kullanabilirsiniz.https://soundiiz.com
Bazı müzikleri aktaramasa da %98 oranında aktarım yaparak gayet güzel çalışan bir uygulama. Ücretli sürümde günlük otomatik senkronizasyon yapma gibi özellikleri var.

Android üzerinden satın alsam ios ve bilgisayar hesabında kullanabilir miyim?
Evet. Herhangi bir platform üzerinden (ios, ipados, android, Windows, linux) alırsanız alın istediğiniz yerde (android, Windows, linux, Mac, ios, ipados, PS4, nintendo) oturum açıp premium avantajlarından faydalanabilirsiniz. O yüzden ios kullanacak bile olsanız android, Windows veya linux bir cihaz üzerinden üyeliği başlatıp, ios ipados üzerinden daha uygun fiyata kullanmaya devam edebilirsiniz. Apple store un komisyon oranları yüksek.

Yeni sorular geldikçe güncelleme yapacağım.
T
11 yıl
Windows 7 - Soldaki Menü Değişti. Eski Haline Nasıl Getirebilirim?


Sol menüde normalde Favoriler, Kitaplıklar, Bilgisayar şeklinde olmalıyken bende böyle oldu. Kendim düzenlemedim. Eski haline nasıl getirebilirim? İnternette ve yabancı sitelerde çok aradım, bulamadım. Help!
T
11 yıl
Ekran Kartı Soğutucusu Hakkında Soru
T
12 yıl
PC topluyorum, değerlendirir misiniz?
Nette toplama PC buldum, bazı parçalarını kendim belirttim. Henüz satın almadım ama almayı düşünüyorum. Şöyle:

İşlemci: i7 2600 3.4 GHz
Anakart: Asus P8P67 DELUXE Intel P67 DDR 2200 MHz
Ekran Kartı: 1 GB 256 bit (marka bilmiom)
RAM: 8 GB
20 inch ekran, 500 gb hdd, samsung cd dvd writer, klavye, mouse = 1700 TL. Bütçeyi 2000 TL'ye kadar çekebilirim.

Sizce nasıl?
T
12 yıl
1300 TL\u0027ye Oyun ve Performans Bilgisayarı Toplasak?
Arkadaşlar iki toplama bilgisayar buldum (Konu: http://forum.donanimhaber.com/m_56825701/mpage_1/f_/key_//tm.htm) bunlardan birini tavsiye edin dedim, bir arkadaş ikisi de kötü sen konu aç dedi, ondan bu konuyu açıyorum. İyi bir performans ve oyun makinası istiyorum, bütçe 1300 TL. Monitör klavye mouse dahil veya hariç olabilir, evde bir masaüstüm var boşta, klavyeyi mouseu monitörü oradan çıkartabilirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
T
12 yıl
Bu iki bilgisayardan hangisini seçmeliyim? Tavsiye bekliyorum.
Laptop ve masaüstü bilgisayarımı sattım, yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Sahibinden'de 2 toplama PC buldum, hangisini önerirsiniz?

1:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-am3-2-7-ghz-2gb-ram-500gb-harddisk-19-lcd-ucretsiz-kargo-49034407/detay/

1. PC'de ekran kartını 1 gb 256 bit yapsak dedim, fiyat 1165 TL oldu.

2:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-679-tl-full-set-20-lcd-2-8ghz-500gb-hdd-2gb-ddr3-ram-1gb-vga-71049352/detay/ (1122 TL olan son AMD X6 sistemi)

Hangisini tavsiye edersiniz? Oyun ve performans bilgisayarı olsun istiyorum. Üzerinde değişiklik yapsak neler değiştirmeliyiz size göre? Toplama olduğu için kendimiz de parça belirtebiliyoruz.
T
13 yıl
7\" Markasız Navigasyon
Arkadaşlar elimde ne olduğu belli olmayan bir cihaz var. 7" üstünde hiçbir marka model yok. Güncelleme yapmak istiyorum bu cihaza ama piyasada da birçok rom mevcut yanlış birşey yapmak istemiyorum. Sitenizi birhayli dolaştım fakat bu konu ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Uygun güncellemeyi neredeki bilgilere göre araştırmam gerekiyor? WinCE 5.0 yüklü ve WinCE ye ulaşabiliyorum (Sistem portekizce galiba). Sanırım bu işleme unlock diyorsunuz.

Asıl olarak yapmak istediğim 3 şey var;

1) Radyo frekansı ile araç hoparlörlerine vermesini sağlayan özellik her cihaz her açıldığında off konumuna geçiyor, elle ayarlardan tekrar on durumuna getirmem gerekiyor bu sorunu ortadan kaldırmak
2) Klip oynatırken media playerda müzik dinliyor gibi bir yandan klibi izleyi bir yandan klip listesini görüp oradan istediğim klibi rahat bi şekilde seçip oynatmak, karışık ve sıradan çalma özelliği ekleyebilmek.
3) Mp3 çalma özelliğinde ise kliplerde olduğu gibi listeyi görüp oradan istediğimi seçebilmek, karışık ve sıraya göre çalabilme yetisini ekleyebilmek.

Fikir vermesi açısından birkaç resim ekliyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Ayrıca araştırırken yedek alma diye bi mevzu gördüm (Disc Reader) ve denedim. Lakin aşağıdaki gibi hata veriyor ama SD kartta yinede img uzantılı bir dosya oluşuyor (Son resimde özelliklerini açtım)
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >[/url]

Yardımlar için şimdiden çok teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.