F

Er
09 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
DENEME VS ÇIKARTMAK İÇİN YAZICI
Herkese öncelikle selamlar.Deneme ve bazı ders notu gibi pdf'leri çıkartacağım bir yazıcı arıyorum. Brother HL-1211W'nin işime yarayacağı yönünde bir iki fikir aldım. Aranızda bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
F
4 yıl
Altın karma
Altın karma tyt denemelerini çözmeye gerek var mı? Çevremde gereksiz sorular var diyen çok oldu. Yardımcı olursanız sevinirim.
F
4 yıl
Analitik için
Analitikte sıfır değilim fakat sıkıntı yaşıyorum illaki. Bunun için sizce çap+apotemi mi yapmalıyım yoksa sadece apotemi yeterli olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
F
4 yıl
Fen bilimleri Yks 14107
fen bilimleri 14107 tyt cevap anahtarı olan varsa eğer A kitapçığı atarsanız sevinirim.
F
4 yıl
ayt fen nasıl düzelir
ayt matematik 30 civarları gelirken ayt fen de 15-20 arası gördüğüm de oluyor genelde iki şık arasında kalıyorum ayt fende. sizce ne yapmalıyım ayt fen için? yardımcı olursanız sevinirim.
F
4 yıl
Sistemler
Sistemler konu sıralaması fark eder mi? Apotemi sistemlerde ki sıra ile gitsem olur mu sizce? Yardımcı olursanız sevinirim.
F
4 yıl
Ayt Fizik Kaynak Seçimi (Yardım!)
Ayt Fizik için elimde Bilgi sarmal ayt , hız ve renk ayt , fen bilimleri tyt ayt var. Bilgi sarmalı Elektriğe kadar çözdüm,fen bilimlerini de harekete kadar, hız ve renk boş. Bilgi sarmal ya da fen bilimleri ile devam etmeyi düşünüyorum. Konularım hemen hemen tam sayılır çap fasiküllerden bitirdim çoğu konuyu, tekrara ihtiyacım var. Sizce hangi kaynak ile ilerlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
F
4 yıl
Ayt Matematik Deneme
Elimde şu an ayt matematik denemesi olarak metin , 3 4 5 , karekök var. Sizce hangi sıra ile çözmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
F
4 yıl
TYT MATEMATİK
Sizce ilk önce acil ilk 12 soru+sayısal mantık problemler denemesi mi çözülmeli apotemi deneme konseptli sb mi çözülmeli? Yardımcı olursanız sevinirim.
F
4 yıl
TYT MATEMATİK HAKKINDA(YARDIM)
Tyt matematikten sene başında Apotemi'yi çözüyordum fakat kasıntı gelince bıraktım. 3d'yi bitirdim. Şu sıralar ayt kasmaya çalıştığım için deneme çözmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Sizce başka kaynak çözmeye gerek var mı bıraktığım Apotemi'yi kalan zamanda çözmeli miyim? Günde 2 tyt matematik denemesi çözmek mi daha verimli olur yoksa yeni nesil sorular içeren kaynaklardan düzenli soru çözmek mi? Bu arada mezunum, tyt matematik genelde 30'un altına hiç düşmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.