S

Teğmen
20 Nisan 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Ekran Kartı Taktıktan Sonra İnternete Giremiyorum
Sorun başlıktaki gibi, arkadaşlar. İşlemcinin dahili grafik birimini kullandığım zaman Ethernet portundan yararlanabiliyorken bilgisayarıma 3070 Ti ekran kartı taktıktan sonra port hiçbir şekilde çalışmamaya başladı. Wi-Fi ile internete giriyorum, lakin kablolu bağlantıya ihtiyacım var. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca USB çıkışlı Ethernet bağlantılı adaptör aldım, bu aygıt işimi görür mü? Teşekkürler.
Ana kartım ASUS TUF Gaming B660M-Plus Wi-Fi modelidir, BIOS güncellemesini de yaptım.
S
2 yıl
Ana Kart RGB Işığı Yanıyor Ama Bilgisayar Açılmıyor
Arkadaşlar, sorum başlıktaki gibidir. Ana kart ışığı ve- taktığımda- Ethernet girişinin ışığı dışında kasamda hiçbir şeyin ışığı yanmıyor ve de çalışmıyor. Yani güç tuşuna bastığım zaman hiçbir şey olmuyor. Sizce sorun nedir? Ne yapılmalı? Bilgisayar parçalarını ayrı ayrı topladım.

Sistem Özellikleri

Intel i5 13600K İşlemci
ASUS TUF Gaming B660M-Plus WiFi (DDR5) Ana Kart
8x2 GB Kingston Fury Beast 5200MHz DDR5 Ram
1 TB Kingston PCI.e 4.0 SSD
Arctic Liquid Freezer ii 240 Sıvı Soğutucu
Dark Guardian Pro Kasa
S
2 yıl
YATAY GEÇİŞ - EK MADDE-1 İLE ALAKALI PROBLEM
Merhabalar. 2021'de sınava girdiğim puanı kullanarak yatay geçiş yapmak istedim, lakin başvuracağım okulda ilgili bölümün fakültesi ikiye bölünmüş. Bu yüzden kontenjanın açılmadığı söylendi. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Benim bildiğim bütün bölümlere %30'luk bir kontenjan zorunluluğu var, lakin başvurmak istediğim bölüm ve fakültelerle ilgili bölümler hiçbir şekilde başvuru ekranında görünmemekte.
S
3 yıl
Yeni nesil Android telefonlara IMEI attırılabilir mi?
Sorum başlıkta.
S
3 yıl
Pasaportum ne zaman gelir?
Perşembe günü pasaport başvurusunda bulundum ve bana 15-20 gün sonra pasaportun geleceği söylendi, ancak pasaportu 24 saatten kısa sürede veya bir hafta içerisinde gelen bir sürü insan var. Cidden bu süre bu kadar uzun mudur?
S
3 yıl
Instagram hesabımı yeniden açtığımda gönderilerim silindi
Merhabalar. Bundan yaklaşık üç yıl önce Instagram hesabımı dondurdum. Ancak, cuma günü hesabımı açtığımda hiçbir gönderimin profilde gözükmediğini fark ettim. Arşiv kısımına baktığımda da gönderilerin olmadığını gördüm. Bu durum hala aynı, hiçbir değişiklik yok. Instagram'a sorun bildirdim ancak hiçbir şekilde takan olmadı. Ne yapmalıyım, bu sorun çözülür mü?
S
3 yıl
Belirli tarihler arasında ikinci doz aşıyı yaptırmamak
Beyler, bunun bir zararı olur mu? Şu ana kadar tek doz BionTech aşısı yaptırdım, şimdilik ikinci dozu yaptırmayı düşünmüyorum.
Belirlenmiş tarihler arasında bu aşıyı yaptırmazsam ne olur?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.