Y

Yüzbaşı
14 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
7 yıl
Montaj Sorunu, sıvı soğutma
Selamlar, arkadaşlar benim kasam Corsair spec alpha , sıvı soğutucum ise Lepa aquachanger 240 ama görünen o ki uyumlu değiller, bunu bi şekilde montaj yapabilmemin yolu varmı yok ise, hangisini değiştirmeliyim, yada hangisi kolay satılır diye sormam lazım. şimdiden teşekkürler.< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
7 yıl
İ7 6700k Soket farkı
Selamlar, anakartım MSI z170a pro gaming carbon

i7 6700k alıcam ama kimi yerde lga 1151 kimi yerde vga kimi yerde r2br soket, bunların üçüde uyarmı?
Y
8 yıl
5000TL Sistem - 1500TL Monitör Tavsiye
Selamlar, İşim dolayısıyla 3d modelleme, render almak için ve oyun oynamayı sevdiğim, ayriyettende youtube üzerinden paylaşımlarım için sistem tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar.

Öncelikle şuan elimde olan ürünler;

Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 DRAM 3000MHz
Toshiba OCZ Trion 150 480GB 2.5" 7mm SATA III ssd

Bunun yanında İ7 skylake ve gtx 1070 bir kart düşünüyorum yada paraya kıymışken bir maaş daha bekleyip gtx 1080 mı almalıyım?
Ve diğer bileşenler nasıl olmalıdır?


En son olarakda sistem için düşündüğüm monitör biraz bütçeyi aşsada g-sync özelliğinden dolayı bu ;

http://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg248q-24-1ms-hdmi-display-nvidia-g-sync-full-hd-oyuncu-monitor-p-HBV000000SXZI

uygunmudur? yoksa fazla pahalı mıdır?
Y
8 yıl
Çekiliş Var!! 50tl Steam Kodu ve PS4 The Division
Merhaba arkadaşlar , youtube kanalımdan bir çekiliş yapıyorum.

Çekiliş pazar akşamı sonuçlanıcak ve çektiğim kurayı kaydını yapıp yine kanalımdan yayınlayacağım.

Ödüller 1 adet 50tl Steam cüzdan kodu
1 adet Ps4 için The Division(dijital)

umarım en çok ihtiyacı olanlara çıkar.

Katılım şartları için :https://www.youtube.com/watch?v=Is1ccPWb9m4
Y
8 yıl
Playstation 4 `ü PC`ye bağlama yolu
Arkadaşlar video`da detaylıca anlattım, abone olursanız sevinirim:)
Videoyu izlemek için tıklayınız
Y
8 yıl
SHOW TV REZİLLİĞİ
Kırk yılda bir milletçe yüzümüz gülmüş, 8 sene sonra bir büyük turnuvaya gidiyoruz. Maç bitti sevinicez 10dakika reklam verdiler.

YAZIKLAR OLSUN REKLAMINIZ BATSIN!!!
Y
10 yıl
Bir klasik------Gurur Point
Premier Lig’in son şampiyonu Manchester United’ın içinde bulunduğu durum Ada’da son günlerin en çok konuşulan konularının başında geliyor. Alex Ferguson’un emekliye ayrıldığı geçtiğimiz sezonun ardından teknik direktör David Moyes ile yoluna devam eden ancak beklenenin hayli altında bir performans ortaya koyan Kırmızı Şeytanlar’ın Ferguson’suz yapamadığı değerlendirmelerinde bulunuluyor.

United’ın içinde bulunduğu durumla ilgili bir habere imza atan BBC de takımın kötü gidişatını masaya yatırarak, kırmızı beyazlıların maçlarını oynadığı Old Trafford Stadı’nın içine düştüğü durumu ön plana çıkardı. Düşler Tiyatrosu olarak anılan mekanda tarihin en başarılı ve en başarısız dönemleri sıralanırken, “Old Trafford korkulan bir yer olmaktan neden çıktı?” sorusu soruldu.

Buradan yola çıkan ünlü yayın kanalı, Avrupa’da en çok çekinilen ve rakiplerin en çok zorlandığı statları hatırlattı. ‘Avrupa’nın futbol kaleleri’ başlığıyla üç stadyumun ismi anıldı:

1) Nou Camp (Barcelona)

2) Allianz Arena (Bayern Münih)

3) Ali Sami Yen (Galatasaray)

Bu statlarda maçlarını oynayan takımların bir dönem yenilmez armada oldukları belirtilirken, statların takımlara kattığı güce dikkat çekildi. 1960’larda Barça’nın kendi evinde 67 maçlık yenilmezlik serisi, Bayern Münih’in 2012’de 21 lig maçındaki yenilgi görmemesi hatırlatıldı. Galatasaray’ın da Ali Sami Yen’de, 2001-2002 sezonundaki üst üste 25 maçı kazandığı serisine vurgu yapıldı, “O taraftarlar desibel rekoru da kırdılar” denildi.



Bu da haberin orjinalihttp://www.bbc.com/sport/0/football/25642085
Y
10 yıl
Juventus forum ziyareti
De La Conte arkadaşın ricası üstüne açıyorum kendisi zaten ziyarete gitmiş videolarıyla

http://juventusfans.forumcommunity.net/?t=55605061&st=45#lastpost
Y
10 yıl
50 Yıl Olmuş....
İtalyanlara evimizde kaybetmeyeli 50 yıl olmuş

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki son maçında yarın Juventus’u ağırlayacak Galatasaray, İtalyan ekiplerine son 50 yılda evsahibi olduğu maçlarda geçit vermedi.
Avrupa kupalarında yoluna devam edebilme hedefinde Juventus’la oldukça kritik bir maç yapacak olan sarı-kırmızılılar, evsahibi konumunda oynadığı maçlarda İtalyan ekiplerine karşı önemli bir üstünlük kurmayı başardı.


İtalyan takımlarıyla Avrupa kupaları tarihinde 11 kez eşleşen “Cim Bom”, evindeki ilk ve tek yenilgisini 1962-1963 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası çeyrek finalinde Milan’a karşı 3-1′lik skorla alırken, ardından İstanbul’da oynadığı 8 ile Dortmund’da oynamak zorunda kaldığı 1 maçta, toplam 6 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Sarı-kırmızılılar, 2003-2004 sezonu Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda eşleştiği Juventus’un, yaşanan terör saldırıları nedeniyle İstanbul’a gelmek istememesi üzerine, maçını Almanya’nın Dortmund kentinde oynamak zorunda kalmış, bu müsabakayı da 2-0 kazanmayı başarmıştı.




Her gün maç yapmıyoruz tabi ama iyi istatistik allah devamını nasip etsin inşallah.
Y
11 yıl
Bu sene satılan forma adedi 405.000
http://www.365g24s.com/video?id=54 cimbombomum yine rekor bırakmamış...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.