B

Çavuş
10 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
14 yıl
ASUS A7V8X-X Anakart Soundmax Ses sürücüsü problemi
Arkadaşlar dün bilgisayarıma format attım fakat formattan sonra anakart ile tümleşik ses driverını yüklememe rağmen ses çıkmıyor ayrıca saatin olduğu yerde "Soundmax sesi mevcut değil,Soundmax Kontrol panelini kullanamazsınız" diyor ne yaptıysam sesi geri getiremedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim. cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
B
14 yıl
amerikadan iphone alıcam unlock sorunu
arkadaşlar amerikadan bi yakınım gelicek ve iphone almayı düşünüyorlar. ama buraya gelince kullanamama gibi bir sorun oluyormuş. araştırdım ama yazılanlardan pek bir şey anlamadım. bu konular hakkında pek bir bilgim yok. şimdi aldırsam nasıl bir sorunla karşılaşıcam. burada kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor. basit bir dille anlatabilirmisiniz lütfen. şimdiden teşekkürler.
B
14 yıl
render kendi kendine kapanıyor
arkadaşlar merhaba. bilgisayarda render yaparken bir süre sonra program kendi kendine kapanıyor. sebebi ne olabilir. araştırdım ama herhangi birşey bulamadım.
B
15 yıl
Arkadaşlar Kocaeli - Darıca hakkında
arkadaşlar bir öğretmen arkadaşım atamalarda kocaeli - darıca yı yazmayı düşünüyor. doğu görevi olarak geçiyormuş. burası nasıl bir yerdir halkı nasıldır bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.
B
15 yıl
harddisk kullanımı toplam dosya boyutundan fazla
arkadaşlar 1 ay önce laptop aldım. geçen gün müzik dinlerken mavi bir ekran geldi ve bilgisayar sayım gibi bir şey yaptı. kısa sürdüğü için ne yaptığını anlayamadım. yeniden başladıktan sonra c: nin gereğinden fazla dolmuş olduğunu anladım.yaklaşık olarak 30gb lık fazladan kullanılan alan var. bu alan kullanımı nereden geldi bilmiyorum. ne yaptıysam düzeltemedim. yardımcı olursanız sevinirim.
B
16 yıl
vista kurtarma cdsi
merhaba arkadaşlar.elimde toshiba satellite a200 notebook var ve vista yüklü.buna xp kurmak istiyorum fakat vistada gitsin istemiyorum.disk tek bölüm yani sadece c:\ var. kurtarma cdim kayıp olduğu için vistayı tekrar kurup diski 2.ye bölemiyorum. kurtarma cd sini nasıl bulabilirim yada bu işi nasıl halledicem.araştırdım ama bişey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
B
16 yıl
cdromsuz format atmak
arkadaşlar laptopun cdromu bozuk çalışmıyor.ben bu bilgisayara nasıl format atabilirim?
B
17 yıl
windows açılınca sadece arka plan gözüküyor yardım!!!
arkadaşlar laptopta xp home editition kurulu.windows açıldığında sadece arka plan resmi gözüküyor.hiç bir işlem yapamıyoruz.sadece görev yöneticisini açıyor.güvenli kipte açmayı denedim ordada açmadı.format atamıyorum çünkü c deki bilgiler lazım.o bilgileri alabilmenin bir yolu varmı yada bilgisayarı nasıl kurtarabilirim. şimdiden teşekkürler.
B
17 yıl
arkadaşlar sisteme hala karar veremedim yardım!!!
arkadaşlar aşağıdaki parçalarda karar kılabildim.fakat hala işlemci amdmi olsun intelmi olsun karar veremedim.maksimum 1300ytl bütçe var.ana kart+işlemci+ekran kartı ne alayım.aşağıdaki parçalar 733 ytl yapıyor.kaldı geriye 600 ytl.ekran kartıda çok kötü olmsı istiyorum.oyunda oynanacak çünkü.aslında almak istediğim işlemci amd x2 6000+ anakartta MSI MS 7250-10 K9N SLI Platinum yada ASUS M2N-SLI Deluxe
unutmadan birde kasa lazım.

birde bu kart güzelmi?
EKRAN KARTI
PALIT 256MB GeForce 7600 GT Sonic (PCI-E)
Fiyatı 130 $ + Kdv
KDV Dahil 188.99 YTL


önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

SAMSUNG 320GB 7200RPM 16MB SATAII
Fiyatı 88 $ + Kdv
KDV Dahil 127.93 YTL


KINGSTON DDR2 800 1024MB
Fiyatı 60 $ + Kdv
KDV Dahil 87.23 YTL


HP LaserJet 1018 Lazer yazıcı
Fiyatı 109 $ + Kdv
KDV Dahil 158.46 YTL


LG L194WT-SF 19" LCD (Gümüş)
Fiyatı 249 $ + Kdv
KDV Dahil 361.99 YTL
B
17 yıl
harddisk sorunu(ne yaptıysam olmadı)
arkadaşlar 400gb samsung sata2 harddisk aldım.elimde 40gb ide var.fakat ne yaptıysam yeni harddiski windowsta göremiyorum.anakart cd sinden sata ayarlarını yapayım dedim.disket oluşturdum, windows kurlumu yaparken f6ya basıp haleetmeye çalıştım ama yeni harddisk takılıyken cdden önyükleme yapmıyor.harddiski çıkarıp yapmayaı denedim bu seferde dosya hatası verdi.ayrıca biosta ilkbaşta hdd gözükmezken sonradan gördü ve 137gb olarak görüyor.lütfen yardım edin.

bu arada anakart asrockp4v88
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.