P

Çavuş
22 Kasım 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
5 yıl
SsangYong Musso Grand
Güney koreli 4x4 uzmanı SsangYong, pick-up pazarında yer alan oyunucusumu yeniliyor : Musso Grand.

2.2 lt dizel motorla gelecek araç 6 ileri düz vites ve 7 ileri otomatik vites ile alınabilecek. 6 ileri düz vitesi sadece 4x2 çekiş ile satılacak iken, otomatik şanzıman 4x2 ve 4x4 sunulacak.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
P
5 yıl
Peggeot 2008 1.5 Bluehdi EAT6
Peugeot B segmenti suv pazarındaki oyunucusu 2008 için 1.5 Bluehdi motor ve tam otomatik şanzıman ile satışa sunuluyor. Daha önce Etg5 ve makyaj sonrasında Etg6 şanzıman ile satılan araç, vites geçişlerinde yaşanan sarsıntı hissi sebebiyle eleştiriliyordu. Önümüzdeki yıl tamamen yenilenecek 2008 için, final yılı satış rakamları yeni şanzıman etkisi ile artacak gibi görünüyor.
P
5 yıl
Hafif ticari otomobil pazarının lider adayı : Peugeot Rifter
Peugeot ürün gamının ülkemiz satın alma / vergi koşulları göze alındığında en avantajlı ürün olacak Yeni Rifter mart ayında satışa çıkması bekleniyor.

Rifter Active, Allure ve Gt Line olarak 3 donanım seviyesi, 1.5 lt BlueHDI 100 hp MT, 1.5 lt BlueHDI 130 hp MT, 1.5 lt BlueHDI 130 hp EAT8 motor/şanzıman seçenekleriyle kombine edilecek. Peugeot mantıklı bir ürün yönetimi ile active donanımda dahi Eat8 şanzıman şeçeneği sunarak makul fiyatla, dizel/otomatik bir aile aracıyla piyasayı domine etmesi beklenirken, üçüzlerden combo ve berlingo satış tarihi haziran ayında olacak gibi görünüyor.

3008, 5008 ve 2008 bazı modellerinde sunulan Grip Control sistemi Rifter'in muhtemelen GTLine donanımında standart olaak, Allure ve Active de ise opsiyonel olarak alınabilecek. İleri sürüş sistemlerini de opsiyon ya da standart olarak sunulacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.