C

Onbaşı
16 Kasım 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
6500TL bütçem var masaüstü bilgisayar önerisi istiyorum
Selamlar 6500TL bütçe ayırdım

Webte 70-80 sekme açıyorum
Youtube videoları izliyorum netflix izliyorum
Oyun oynamıyorum hiç sevmiyorum oyunları.
İndirme download yapmıyorum.Hard disk istemiyorum.
Windows 7 hastasıyım 10 u sevemedim.
Fan sesinden nefret ediyorum.
1080p video seyretmekten HD görüntüden zevk alıyorum.

Monitor hariç (LG 27MK400H-B Monitör) bunu almayı düşünüyorum fakat bunun parası hariç 6500
sadece kasa istiyorum.İşletim sistemine para vermek istemiyorum.

İnternet üzerinden almak istiyorum fakat sistem nasıl toplanır hiçbir bilgim yok bana bu konuda bir link atarak al bu bilgisayarı uzun yıllar rahat rahat kullanırsın diyebilecek birisi varsa minnettar olurum.
C
5 yıl
4 Kat 8 daire imarlı arsa fikir önerileri
Arkadaşlar selam 300 metrekare arsam var kentsel dönüşüme girdi fakat işin içinden çıkamıyorum.8 daire için(-1.kat 6 araçlık otopark olacak) müteahhitlerden fiyat aldım anahtar teslim olarak 1.5 milyon TL ye yapıyorlar.fakat ben o kadar rakam çıkaramıyorum.6 daireyi kendim alıp 2 daire müteahhite teklif ettiğimde 900bin TL istiyor müteahhit.son seçenek kat karşılığı müteahhite verip 4 daire alıp hiç para vermemek.buralarda evlerin fiyatı 400 bin TL civarında satılıyor sıfır daireler.

bu seçenekler arasında hangisini seçmeliyim veyahut sizin bana önerebileceğiniz başka fikirler var mı? hiç inşaat yaptırmadım bana yardımcı olacak kişilere ihtiyacım var.teşekkür ederim.
C
5 yıl
Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz
Hepinizden özür diliyorum fakat artık alışveriş sitelerindeki yorumları okumaktan gözlerim şaşı görmeye başladı.Tam bir ürüne karar vermişken onun yanındaki ürünün beni gıdıklamasından da bıktım.Bir sürü teknik bilgiyi anaokulu öğrencisi gibi anlamamaktan da bıktım.Kendimce 3 ürün çıkardım.Bunların arasından hangisini alayım bütçem 2200TL maksimum.

VESTEL 49FD7400 2175 TL
SAMSUNG 40J5270 2175 TL
TOSHIBA 43L2863DAT 2099 TL hangisini alayım arkadaşlar? iptv futbol izlicem netflix film dizi izlicem ve youtube için alıyorum.

Beni bu dertten kurtarın kolamı çekirdeğimi alıp TV karşısına kurulmak istiyorum artık lütfen
C
6 yıl
iphone ekranda numara dönme sorunu
arkadaşlar ip 6 kullanıyorum fakat arama geldiğinde kayıtlı olmayan bir numara mesela ekranda kayan yazı gibi geçiyor yani ekrana sığmadığı için kayan yazı oluyor numara.mesela +90(232)2481547 tam olarak ekrana sığmadığı için sürekli kayıyor ekranda eskiden bütün rakamlar ekranıma sığıyordu.arayan numarayı tek bakışta göremediğim için bazen açmak istediğim numarayı bile açmıyorum reklamdır d smart vb digitürktür falan diye.tek bakışta ekranımda bütün numaranın tamamını nasıl görebilirim.umarım anlatabilmişimdir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.