Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
716
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS 4 Anormal saçma bir sorun. Yardım Lazım!
C
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar baştan sona okuyup yanıtlarsanız sevinirim.

CUH1216A Model mat, 2Terabyte HDD'li (önceki sahibi takmış 2tb hddyi) kalın kasa bir ps4 sahibiyim cihazın çok enteresan bir problemi var, oyun indirirken eğer ben arada sırada menülerde gezinmezsem yani kendi kendine yaklaşık bi 15-45dk arası açık kalırsa cihaz donuyor. makinayı baştan açmak zorunda kalıyorum. Dinlenme modunda indiriyorsam eğer yine aşağı yukarı aynı dklar arasında indirme donmuş oluyor, cihazı uyandırabiliyorum ama bu sefer de kolla bişey yapamıyorum ve cihaz yine donmuş oluyor. Yine makinayı baştan başlatmak zorunda kalıyorum. Ama cihaz açıkken ara ara menülerde gezersem veya dinlenme modundaysa ve ben ara ara dinlenme modundan çıkarıp tekrar dinlenme moduna alırsam makina hiç donmuyor ve indirmeler başarılı oluyor. Şimdi muhtemelen cihazın aşırı ısındığını veya hdd'de bi problem olduğunu söyleyeceksiniz ancak öyle bi durum da yok.

*Cihazda en ufak bir aşırı ısınma yok
*Oyun oynarken kasma,donma,takılma hiç bir şey yok, en baba oyunları saatlerce oynıyım banamısın demez çok güzel çalışıyor

Fakat benim anlamadığım bunlara rağmen makina boşta kendi kendine indirme yaparken neden kendi kendine donuyor? Buna anlam veremedim. Makinayı habire menülerde gezdirerek indirme yapmak da işkence gibi oluyor , gece uyurken indirme yapamıyorum malum cihaz donuyor kendi kendine.

Cihaz tamamen güncel bu arada.

Denediğim Çözümler
-Güvenli moddan Veri Tabanını Yeniden oluşturdum düzelmedi
-Makinaya Format attım (Fast) düzelmedi

Gördüğünüz gibi çok enteresan bi durum, oyunlardayken en ufak bi donma kasma yok ama indirirken boşta bırakırsam donuyor. Nette bi çözüm bulamadım. Var mı tavsiyeleriniz?



F
2 yıl
Yarbay

Eski cihaz cortluyordur muhtemelen. Benim aldığım makine de oyunda sıkıntı yoktu(crackli versiyon) bir gün açık kaldı masaüstünde sonrasında bir daha açılmadı. Yanıp sönen ışık hatası verdi. Garantiden değiştirmiştim.

Açıp macun vs yenilenebilir ama oyunlarda sıkıntı yok diyorsun bilemiyorum tam olarak.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
2 yıl
Onbaşı

Ekran kartı guncelmi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

dalga mı geçiyosn bilader pc mi bu




Bu mesajda bahsedilenler: @th778
V
2 yıl
Onbaşı

Hard diski değiştirmeyi dene. Hard diskte bad sector veya sağlık sorunu oluşmuş olabilir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.