M

Onbaşı
20 Kasım 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
İzmir Tente Hane
< Resime gitmek için tıklayın >

Tente Hane olarak otomatik pergola,raylı tente,mafsallı tente,körüklü tente,kasetli tente,t-modül tente,şeffaf tente,şemsiye ürünleri ile hizmet vermekteyiz.

Firmamız Tente ve Branda üretiminde en kaliteli malzemeyi en uzman personel ile tasarlar ve mekanlarınız için en iyi uygulamayı yapar.

Müşterilerimize taahhüt ettiğimiz tüm projelendirme ve montaj işlemi sözleşildiği gibi proje teslim tarihinde teslim edilir.

Başarılarımız tamamen müşteri menuniyetine odaklanmakla ortaya çıkmaktadır, bu nedenle %100 Müşteri Memnuniyeti temel prensibimizdir.
http://www.izmirtentehane.com/
M
6 yıl
Tüm havuz malzemelerinin tek adresi e-havuzmarket.com
< Resime gitmek için tıklayın >
Havuz malzemeleri; havuz aydınlatma malzemeleri, havuz kimyasalları, havuz robotları, ekolojik havuz sistemleri, havuz ekipmanları, havuz teknik malzemeleri, havuz pompaları, havuz filtreleri, havuz dozaj sistemleri, havuz suyu test malzemeleri, havuz malzemeleri vana fittings, genel kimyasallar, havuz elektrik sistemleri, havuz merdivenleri, havuz sarf malzemeleri ve havuz su perdeleri gibi çok çeşitlidir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Teknik malzemelerin yanı sıra estetik ve aydınlatma sistemleri ile kişi zevk ve tercihlerine göre de şekillenebilen bir sistemler bütünüdür. Her malzemenin birbiri ile olan bağı güçlü ve malzeme bir önceki veya bir sonraki malzeme için olmazsa olmazı teşkil etmektedir. Kullanacağınız malzemelerin kalitesi siz ve sevdiklerinizin sağlıkları için önemli olduğunu hatırlatmak isteriz.

Telefon : 0850 888 11 48
Web Site : Havuz Malzemeleri

Merkez Adres:
Atatürk Cd. Sütlü Mevkii ,22/D Deva Havuz Yalıkavak/Bodrum/Muğla, Türkiye
Şube Adres:
Atatürk Cd. Farilya Mh. 3/6 E havuz market Gündoğan/Bodrum/Muğla, Türkiye

Mail Adres :
info-ehavuzmarket.com
ehavuzmarket-gmail.com
M
6 yıl
Realtor in Turkey Franchise
Günümüzde birçok emlak firması farklı bölgelere bayilik verdikleri için bu sistemden faydalanmak isteyen kişiler öncelikle franchise veren emlak firmaları hakkında araştırma yapmalıdırlar. Her firmanın henüz bu sistem hakkında hizmet vermemesi ve aynı zamanda bu hizmeti veren firmaların da çok farklı kriterleri olması da insanların mutlaka tizi bir şekilde araştırma yapmalarını gerektirmektedir. Verdikleri hizmetler hakkınad insanlar gerekli bilgileri veren ve hangi kurallara uymaları gerektiği hakkında kendilerini bilgilendiren firmalar bu sayede farklı alanlarda kendi isimlerine bayilikler açılmasını da sağlamaktadırlar. Bu tarz alanlarda insanlar hizmet vermek isteyen kişiler öncelikle franchise veren emlak firmaları hakkında araştırma yapmalı ve beklentileri karşılamak için gerekli tüm adımları atmalıdırlar.

< Resime gitmek için tıklayın >


Realtor in Turkey Franchise firmanızı global dünyaya açan ve emlak ilanlarınızı 40 ülkede gösterime sunan bir bir firmadır Franchise arayışınız varsa incelelinizi tavsiye ederim.

https://www.realtorfranchise.com/
M
7 yıl
Keratin Bakımı
Saç bakımına yönelik keratin özlerinden hazırlanan keratin bakımı ürünlerine yer verilmesi mümkün olmakta. Nitekim saçların %72'si keratin proteinlerin oluşuyor. Ancak zamanla bu proteinlerin zarar görmesinden kaynaklı saçların sağlıksız bir görünümle karşı karşıya kaldıkları bilinir. Genel anlamda da;
• Saçların yoğun boyanmalardan kaynaklı olarak keratin proteinlerinden yoksun kaldıklarını da söylemek gereklidir.
• Aynı zamanda kadınların maşa ve düzleştirici uygulamalarından dolayı da keratin eksikliğinden kaynaklı sorunlar yaşaması söz konusudur.
• Yanlış bakım ürünlerinin dahi saçlara zarar verdiğini belirtmek gerekiyor.
• Mevsim şartlarının dahi bu anlamda saçlara zarar veren etkilerinden söz etmek gerekir.
Tüm bu durumların önüne geçmek adına da keratin bakımı setlerinden yola çıkabilirsiniz. Öyle ki saçların daha sağlıklı olması adına keratin özlerine sahip şampuanlardan ya da kremlerden yana ilerlemeniz temel alınacaktır. Aynı zamanda özel serumlar ve maskeler sayesinde hızlı bir şekilde onarım sürecine girebilirsiniz.
Saf Keratin Uygulamaları
Keratin bakımı adına direk olarak saf özlerden hazırlanan ürünlere de yer vermeniz mümkün. Daha çok resmi satış sitesi Keratin Bakımı’da satılan saf keratin ücretlerinin biraz yüksek olduğunu söylemek gereklidir. Ancak hızlı sonuç almak isteyenlerin doğal yöntemlere başvurmak adına saf keratinleri değerlendirmeleri faydalı olacaktır. Bunun için de uygulamalarına dikkat ederek kısa sürede sağlıklı saçlara kavuşmanız sağlanacaktır. Sağlıklı saçlara yönelik saf keratin dışında özel maskelerini ve yağlarını da kullanmanız hızlı sonuçlar için faydalıdır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.