Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
299
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Keratin Bakımı
M
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Saç bakımına yönelik keratin özlerinden hazırlanan keratin bakımı ürünlerine yer verilmesi mümkün olmakta. Nitekim saçların %72'si keratin proteinlerin oluşuyor. Ancak zamanla bu proteinlerin zarar görmesinden kaynaklı saçların sağlıksız bir görünümle karşı karşıya kaldıkları bilinir. Genel anlamda da;
• Saçların yoğun boyanmalardan kaynaklı olarak keratin proteinlerinden yoksun kaldıklarını da söylemek gereklidir.
• Aynı zamanda kadınların maşa ve düzleştirici uygulamalarından dolayı da keratin eksikliğinden kaynaklı sorunlar yaşaması söz konusudur.
• Yanlış bakım ürünlerinin dahi saçlara zarar verdiğini belirtmek gerekiyor.
• Mevsim şartlarının dahi bu anlamda saçlara zarar veren etkilerinden söz etmek gerekir.
Tüm bu durumların önüne geçmek adına da keratin bakımı setlerinden yola çıkabilirsiniz. Öyle ki saçların daha sağlıklı olması adına keratin özlerine sahip şampuanlardan ya da kremlerden yana ilerlemeniz temel alınacaktır. Aynı zamanda özel serumlar ve maskeler sayesinde hızlı bir şekilde onarım sürecine girebilirsiniz.
Saf Keratin Uygulamaları
Keratin bakımı adına direk olarak saf özlerden hazırlanan ürünlere de yer vermeniz mümkün. Daha çok resmi satış sitesi Keratin Bakımı’da satılan saf keratin ücretlerinin biraz yüksek olduğunu söylemek gereklidir. Ancak hızlı sonuç almak isteyenlerin doğal yöntemlere başvurmak adına saf keratinleri değerlendirmeleri faydalı olacaktır. Bunun için de uygulamalarına dikkat ederek kısa sürede sağlıklı saçlara kavuşmanız sağlanacaktır. Sağlıklı saçlara yönelik saf keratin dışında özel maskelerini ve yağlarını da kullanmanız hızlı sonuçlar için faydalıdır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetlimon -- 23 Nisan 2018; 12:56:10 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.