M

Çavuş
28 Temmuz 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
gt 430 işlemci tavsiyesi
arkadaşlar elimde gt 430 ve pentium 4 lü bir sistem var. ama darboğaz had safhada. gpu kullanımı yüzde 30 larda. en ucuz yollu şekilde bu işten nasıl kurturulurum.
M
9 yıl
istanbulda bit pazarı
konuyu yanlış yere açtım sanırım ama istanbul da eski pc parçaları bulabileceğim bit pazarı tarzı bir yer var mı?
şimdidden teşekkürler.
M
9 yıl
istanbulda bit pazarı
konuyu yanlış yere açtım sanırım ama istanbul da eski pc parçaları bulabileceğim bit pazarı tarzı bir yer var mı?
şimdidden teşekkürler.
M
9 yıl
Vatan bilgisayar kdv indirimleri
Bildiğiniz üzere şu anda vatan da %18 kdv indirimi var. Özellikle işlemci ve anakartta fiyatlar muazzam ama şu anda alabilecek durumum yok. Acaba bu gibi indirimler vatanda ne sıklıkla yapılır. Yada daha sağlam indirimler yapan (ya da daha ucuza satan) siteler var mı?
M
9 yıl
En uygun fiyatlı ssd
Yeni bir PC toplamak istiyorum ama SSD için bütcem yok denecek kadar az. Sıfır 30/32/60/64 GB SSD bulabilir miyim? Bildiğiniz bir yer varsa söyleyebilir ve ya link atabilir misiniz?
M
9 yıl
Laptop ısınıyor downclock yapamıyorum
Acer e-1 571 model laptopumda f2 tuşu ile biosa giriyorum. Lakin bios menüsünde advanced menüsü yok bu yüzden ne overclock ne downclock yapabiliyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Modlu bios yüklersem düzelirmi, düzelirse modlu biosu nerden indirebilirim?

Birde dahili gpusu intel hd graphics 4000 e sabit bir vram aktarabilirmiyim ramdan?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.