O

Çavuş
31 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
5 yıl
ogrenci icin genel kullanim amacli laptop tavsiyesi
Selamlar,

kuzenim icin bir laptop bakiyorum. Kendisi universite ogrencisi. Genel kullanim, internet, muzik, film, ofis vs. olacak. 4 sene gotursun istiyoruz.

Kendim bi arastirdim, kriterlerim islemci, ram, ssd, ekran cozunurlugu (hd), isletim sistemi (windows) ve marka. Benim bulabildigim en iyi cihaz asagidaki oldu fiyat acisindan: https://www.hepsiburada.com/hp-14-bs104nt-intel-core-i5-8250u-8gb-256gb-ssd-radeon-520-windows-10-home-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2pl95ea-p-HBV000009OJ5T?magaza=indirimde

Bundan daha hesapli onerebileceginiz bir cihaz var midir yoksa yukardaki kriterlerle minumumu bu mudur?
O
5 yıl
Alternatif arçelik çamaşır makinesi önerisi
Selamlar,

bir hata yaparak almış olduğumuz arçelik 7103 çamaşır makinesini üst bir modelle değiştirme hakkı doğdu. Bu makinenin sıkıntısı sabit durmaması, sürekli yerinden oynaması ve aşırı gürültülü çalışması.

Bunun üstünü ödeyerek hangi modele geçilmesini tavsiye edersiniz. Bu cihaz 1500tl civarı, 2500' e kadar, yerinden oynamadan çalışabilecek :), ve makul seviyede gürültü yapan modeli var mıdır arçeliğin?
O
6 yıl
max 70 bine otomatik arac tavsiyesi
Merhaba,
yakit tuketimi cok onemli degil, arac daha cok hafta sonu gezmek icin kullanilacak.
aklimda 2014-2015 opel astra 1.4t benzinli almak var. 60-70 arasinda alinabilir gorunuyor. Astra istememin nedeni vitesin tam otomatik olmasi, ikinci elde vites problemi yasamak istemiyorum, tabi bir de aracin sekli hosuma gidiyor.
Ne dersiniz, j kasa astra benzinli alinir mi? Baska onerileriniz olur mu?
O
13 yıl
internet amaclı min. maliyetli kasa tavsiyesi
Merhaba,

sadece internette gezinme ve arada bir divx mkv vs. izleme amaçlı bir kasa toplamak istiyorum. Elimde eski 300 watt guc kaynaklı aopen h600b kasa var. gerçi yeni anakartlar bu kasaya uygun olur mu bilgim yok. Uygun olmazsa ya da güç kaynağı yetersizse o zaman kasa da yeni alınacak.

olabilecek minumun fiyata bir kasa toplamak için (max 500tl mümkünse daha az) yardımcı olabilir misiniz ?

Tesekkürler,
Oğuz
O
15 yıl
100 euroya kadar mp3 player tavsiyesi
Merhaba arkadaslar,

maximum 100 euroya kadar mp3 player tavsiyesine ihtiyacim var.

Benim gozume kestirdiklerim sunlar: (hepsi 8 gb)

sansa clip - 65 euro
creative mozaic - 79 euro
sony nwze 444 - 100 euro
cowon iaudio 7 - 100 euro

cowonun kullanimi cok rahat degil diye okuyorum yorumlarda genelde, biraz da kalin-kaba bir alet, sansa clipten herkes memnun, mozaic fiyati icin guzel gibi geldi bana, clipten fazlasi ekrani daha buyuk oldugu icin sarkilari bulmak daha rahat olabilir diye dusunuyorum. Sony ise bu fiyata alabilecegim modeli :)

Kullandigim kulaklik cx500.
Bunlar arasinda sadece mp3 dinlemek icin (video onemli degil) hangisini tavsiye edersiniz ? Ses kalitesi bakimindan aralarinda cok fark var midir ?

Simdiden tesekkurler yardimlariniz icin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.