A

Teğmen
30 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Samsung Bulaşık Makinesi Arızası
Samsung DW-FN310 model 5 yıllık bulaşık makinesi çalışırken kendi kendini resetliyor ve program iptal oluyor. Bu sırada ekran gösterge ışıklarının tamamı yanıp ilk haline geri geliyor. Aynı durum makine çalışmadığı zamanlarda da oluyor. Salonda otururken makinenin kendi kendine açılıp kapanma sesleri melodik olarak geliyor.

Yetkili Servis'i çağırdım; gösterge panelini kontrol ettiler ve değişmesini gerektiğini söylediler. Sorunun kaynağının kesin olarak bilinmemesi ile birlikte 1 yıl panele garanti veriyorlarmış. Sorun çözülmezse tekrar kontrol edeceklermiş. Tabi bu panelin değişim ücreti 400-500TL civarı.

Bunun üzerine gösterge panelini ve ana kartı söküp beyaz eşya tamircisinin yolunu tuttum. Usta gösterge panelinin böyle bir arızaya neden olmayacağını ancak ana kartın devre ve rölelerini kontrol edeceğini söyledi ve 2 günün sonunda yapılan görüşmede ana kartın sapasağlam olduğu hiç bir sıkıntısı olmadığı ortaya çıktı.

Daha önce başına benzeri bir durum gelen var mıdır? Yapabileceğim başka bir şey var mıdır arkadaşlar?
A
6 yıl
Kaza Tespit Tutanağı Yardım (SS\u0027li)
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar şekilde görüldüğü gibi B aracı seyir halinde iken dönere gelir ve kamyon yol verince geçer, ancak kamyonun arkasından A aracı aniden çıkınca, A aracına çarpar. Durum şekilde görüldüğü gibidir. Sizce kim suçlu?
A
7 yıl
İşCep\u0027in 10. Yılı Çekiliş Kampanyası
İşCep'in 10. yılı olması nedeniyle 1 Ekim - 15 Kasım 2017 tarihleri arasında bir çekiliş kampanyası düzenlenmiş olup, kampanya tarihleri arasında İşCep’e giriş yapan bireysel müşterilerimiz arasında gerçekleştirilecek çekilişle;



· 10 kişiye DJI Mavic Pro 4K Drone,

· 10 kişiye Samsung Galaxy S8 Plus,

· 10 kişiye iPhone 7,

· 10 kişiye iPad Pro ve

· 10 kişiye PlayStation 4 Pro hediye edilecektir.



Kampanya tarihleri 1 Ekim 2017 saat 00.00 ve 15 Kasım 2017 saat 23.59 olarak belirlenmiştir.
•Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte 10 kişi DJI Mavic Pro 4K Drone, 10 kişi Samsung Galaxy S8 Plus, 10 kişi iPhone 7, 10 kişi iPad Pro ve 10 kişi PlayStation 4 Pro ikramiyesi kazanacaktır.
•İşCep’e müşteri numarası/TC kimlik numarası ve müşteri şifresi ile giriş yapan bireysel müşterilere (gerçek kişi tacirler dahil) 1 çekiliş hakkı verilecektir.
•Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
•Milli Piyango İdaresi yetkilisi ve noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş ile 24 Kasım 2017 tarihinde ödül kazanan talihliler belirlenecektir. Kazananlar isbank.com.tr kampanyalar sayfasında ve 29 Kasım 2017 tarihli Posta Gazetesi’nde ilan edilecektir. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır.
•Çekilişe Bankamız mensupları ile Estaboom Reklam Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Kampanya bitiş tarihi itibarıyla kanuni takibe konu müşteriler çekilişe dahil edilmeyecektir.
•İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
A
7 yıl
CAM KALDIRMA MODÜLÜ
Araca otomatik cam kaldırma modülü taktırmayı düşünüyorum, bazı malum sitelerde ürünler var ancak, alanlar pek memnun değil gibi.

Var mı camlarına bu modülden taktıran ve tavsiye verecek olan?

Bir de ürünü alıp oto elektrikçiye götürsem takma maliyeti ne olur?

Araç: Hyundai i20 2015.
A
7 yıl
Aracın tüm gün güneşte kalması.
Arkadaşlar, aracım tüm gün güneşin altında kalıyor. Sitenin kapalı otoparkı falan da yok. Branda kullanmak istemiyorum. Aracın güneş ışınlarından zarar görmemesi için önerileriniz var mı?
A
7 yıl
Hyundai i20 - Video Oynatma
Video oynatırken sürekli donmalar oluyor, keyifle izlettirmiyor. Aynı sorunu yaşayan veya çözebilen var mı?

Araç: Yeni Kasa Hyundai i20
A
7 yıl
Güncellenen Araç Muayene Yönetmeliği
Bu yeni yönetmelikle birlikte muayenede sıkıntı yaşayanlar paylaşırsa bizler için referans olur.
Mesela plakamda vida var, vidaları çıkardım diyelim kalan boşluklar da sıkıntı yaratır mı?
O boşlukların arkasına beyaz bir şey yapıştırsak sorun olur mu?
Yoksa plakayı komple mi değiştirmek gerekir?
A
7 yıl
Yeni Kasa Hyundai i20 1.2 MPI vs Ford Fiesta 1.25 Trend X (Araç Alınmıştır.)
Yeni Kasa Hyundai i20 1.2 MPI 2015 vs Ford Fiesta 1.25 Trend X 2015

Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım, karar veremiyorum.
Deneyimleriniz ve değerli görüşlerinize ihtiyacım var.

Edit: Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Hyundai i20 1.2MPI Elite Blue alınmıştır.
A
7 yıl
Hyundai i20 Yeni Kasa 1.2 MPI
Hyundai i20 Yeni Kasa 1.2 MPI Style ya da Elite Blue paketini almayı düşünüyorum. Kullanan veya detaylı bilgi verebilecek olan var mı?
Özellikleri ve sürüş testleri ile ilgili videoları izledim ancak kullanıcı deneyimleri daha çok yardımcı olur diye düşünüyorum.
A
7 yıl
40-45 Bin TL Arası Araba Tavsiyeleriniz
Merhaba arkadaşar, 40-45 bin arası bi araç bakıyorum. LPG fabrika çıkışlı olmadığı sürece tercih etmiyorum.

Yaşlı araç istemiyorum, bagaj en düşük 300lt olmalı, donanımlı olması tercihim (hız sabitleyici, yokuş kalkış desteği gibi).

İncelediğim araçlar: yeni kasa i20, fiesta, polo, attrage, c-elyse, punto vs.

Bu araçlar veya tavsiye edebileceğiniz diğer araçlar hakkındaki tavsiye ve nedenlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.