B

Yüzbaşı
29 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
autocad, inventor kullanımı için ryzen sistem önerisi
Arkadaşlar merhaba. İşyeri için bilgisayar toplayacağım ryzen 1700 var aklımda. Anakart için b350 serisi kullanayım diyorum ama hangi markanın iyidir, sorunsuzdur bilmiyorum. Aklımda kabaca

anakart ne almalıyım kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim en stabili hangisidir amd sistemlerde? Uzun süreler çalışacak o yüzden bol soğutuculu olsun.
ryzen 1700 ( x de olabilir aradık farka değer mi ? )
ddr4 16 gb ram olsun istiyorum. Mhz olarak kaç almalıyım ?
sizce 1060 mı yoksa rx580 mi ? inventor kullanılacak ağırlık.
ssd 240 gblık yeter? 850 evo düşünüyorum.
psu 500 watt yeterli olur mu ? en az 650w almalı mıyım ?

son olarakda parçaları nerden almamı önerirsiniz ? ( hepsiburada vatan ebrar ).

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
B
10 yıl
General mobile discovery ekran camı kırıldı yardım
Arkadaşlar merhaba

Malesef telefonun on ekran camı kırıldı (lcd ekranda sorun yok). Kendim değiştirmek istiyorum daha önce nexus 4 ün ekranını komple kendim değiştirdim oradan bir tecrübem var yalnız discovery için gerekli video hiç bi bilgi bulamadım.

İlk seçeneğim sadece ekranın camını değiştirmek aliexpressde sunları buldum.

http://www.aliexpress.com/item/Touch-screen-replacement-for-Gionee-Elife-E3-Touch-Screen-Digitizer-New-arrival-Top-quality-Free-Shipping/1515243673.html

15 usd

ikiinci seçenek ise lcd ile birlikte dokunmatik ekran değiştirmek

http://www.aliexpress.com/item/original-11-6-HD-Glossy-Slim-LED-LCD-display-B116XW03-V-2-V2-for-Acer-Aspire/1268187417.html

32 usd

Sadece ekranın camını değiştirmek istiyorum kendime güvenim var ama lcd ye cıkarırken zarar verir miyim diye korkuyorum ? internette de sadece cam değişimi hakkındada hiç video yok. ben bulamadım yada :(

Sizce ne yapmalıyım ?
B
11 yıl
Tılgın modem kablosuzu 300 mbps hızıyla çalışmıyor..
Arkadaşlar merhaba fibere geçtik modem tılgın hg1332 yalnız modemi bi türlü wireless vericisinde 300 mbps hızını göremiyorum. laptopta b/g/n destekli telefonumda destekli ama 54 mbpsnin üstüne çıkmıyor. Telefon (nexus 4)

https://store.donanimhaber.com/a4/5d/42/a45d42a26d416a4ed735dd2596801f94.jpg< Resime gitmek için tıklayın >


buradan bi ayar mı yapmak gerekiyor. Gittim access point aldım 150 mbps oda 54 mbpsde çalışıyor. Smart tvye baglı insallah full hd filmlerde kasmaz. Çıldırtcak bu cihaz beni.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Tp-Link TL-WR1043ND 300Mps USB Portlu Kablosuz N Gigabit Router almayı düşünüyorum bakar mısınız ?
Herkese merhaba;

Evimde kablosuz modem var, bu cihazla kablosuz olarak internet ve veri aktarmak istiyorum. Cihazlar 1 tivibu, 2 lg smart tv. Bu cihazın client modu var mıdır ? kullanan arkadaşlar memnunlar mı ? Veya önerebileceğiniz gigabite portlu router var mıdır ?


http://imageshack.us/photo/my-images/521/kalolu.jpg/
B
12 yıl
whatsapp blackberry sorunu
Arkadaşlar whatsappımı 2 gün önce güncelledim. Güncellemez olaydım her taraf sorun. ilk başta yazıyorum ama ekranda hiç bişey yazmıyor. Sonra kontörlerim düşmeye başladı bugünde arkadaşlarımın attığı mesajlar gelmiyor. Bu arada versiyon 2.8.5325. Ben bi önceki sürüme geri dönebilir miyim ? Nasıl dönebilirim ?
B
12 yıl
arkadaşlar yardım edin
Arkadalar pakedim 8mbit limitsiz yalnız bulunduğum yerden ötürü 1 mbit alabiliyor musum değerlerim resimdeki gibi en fazla kac mbit alabilirm?

http://imageshack.us/f/594/ssshh.jpg/

Bulunduğum yer: Denizli/Servergazi
B
12 yıl
Şirket mail sorunu..
herkeze iyi geceler
yaklaşık 7 aydır bb 8520 curve kullanmaktayım ve bis aboneliğimde var geçen gün şirket mail adresimi telefonuma tanımladım icewarp mail sistemini kullanıyor yalnız sorunlarla karşı karşıyayım. mailler ya 10 15 dk geç geliyor veya hiç gelmiyor. bir sürü şey denedim outlook kullanmıyorum şirketin kendi kullandığı bi programla maillerimi takip ediyorum. ne yaptıysam push mail yapamadım
B
12 yıl
Blackberry mail hakkında bir soru
bb 8520 curve sahibiyim bis aboneliğim var. Hotmail hesabım mailde kurulu yalnız benim sorum neden mailde gönderilmiş kutusu veya gereksiz klosoru yok androidde kullandım onda klosorleri görebiliyorduk bunda herhangi bir ayarı var mı veya bi programla bu sorunu çözebilir miyim ?
B
14 yıl
(DAtron KN1) yeni hard disk aldım çalışması için dvd okuyucuyu çıkarmam gerekiyor...
yeni aldığım samsung HM160HC model hard diski sisteme bağladım dvd okuyucusnu çıkarmadan bir türlü çalıştırılmadım. Çıldırmak üzereyim sanırım çakışıyor ikisi anlayabilmiş değilim. Bios update yapmam lazım phoenix bios win7 işletim sistemi var şu an dvd okuyucusu yok sistemde. LAptop Datron kn1 Yardım edebilecek var mı bios update yapalım ?
B
14 yıl
soğutucuyu işlemciden ayıramadım...
Arkadaşlar sunbeam ccf kullanıyorum dün temizlik için tüm parçaları sökeyim dedim soğutucu işlemciyle birlikte geldi baya sağlam yapışmış. sizce fön makinesi gibi bişeyle ısıtsam çıkar mı mesut çevik bir videosunda çıkarıyordu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.