S

Yüzbaşı
04 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
13 yıl
ipad kamera bağlantı kiti ile iphone şarj etmek??
evet arkadaşlar, ipad almayı düşünüyorum ve bi süre ipad e interneti iphone'dan mywii ile wireless olarak paylaştırmak durumundayım..ama bu da iphone un zaten az giden şarjını daha da fazla sömürmek demek olduğundan bu sırada kamera bağlantı kitiyle iphone'u şarj etmek mümkün müdür..kullanan arkadaşlar deneyebilirler mi acaba?Saygılar..
S
18 yıl
6600GT fanı bozuldu
Winfast 6600GT kartımın fanı bozuldu çok yavaş dönüyor. ne yaptıysam düzeltemedim. garantisi bittiği için gönderemiyorum...yeni fan takmak mümkün müdür? en yakın nerden bulabilirim Gold'ta falan varmıdır ya da Vatan(bilgisayar)'da..saat 9 a kadar cevap verirseniz hemen gidip alabilirim şimdiden sıcaklığı 75 e dayandı...
S
18 yıl
firefox ve scroll
önceden (klavyemi değiştirmeden önce) firefox'ta linklere scrolla tıkladığımda yeni sekmede açıyordu yada mevcut sekmeyi scrolla tıklarsam sekmeyi kapatıyordu ki bunların hepsi normal aslında. Ancak şu an scroll'a ne zaman basarsam basayım (firefox için) aşağı yukarı ok mevzusu çıkıyor...var mı bunun bi çaresi?
S
18 yıl
UPSilon 2000 yazılımı(Tunçmatik 700A)
Tunçmatik 700A ups aldım usb bağlantılı falan, ancak bu "upsilon" yazılımını anlayamadım...bağlantıda sorun yok(USB) ama program "ups ile haberleşme yok" uyarısı verip duruyor.. kullanan, bilen, gören varsa bi yardımcı olursa minnettar kalırım...Saygılar...
S
18 yıl
Opelin mp3 çalarında adresleme?
2006 corsa aldık mp3 çalarlı...ancak bi türlü şarkı adreslemesini nasıl yapacağımı bulamadım..demek istediğim 80 şarkılık bir mp3 cdsinde 40. şarkıyı çalmak için ileriye yada geriye 40 şarkı gitmem mi gerekiyo...rakamları kullanarak 40. şarkıya gidemiyorum...

Bu arada arabamızın plakası 34 DH ... görür görmez aklıma burası geldi tebessümle
S
18 yıl
imei kayıt konusunda kafam karıştı...
şimdi turkcell mesaj atıyo ve diyoki şu imei numaralı cihazınız kayıt dışıdır. hediyecelinizden 50 kontör karşılığı kayıt altına alınacaktır. eğer istemiyorsanız hayır yazın 2448 e yollayın die..

bazı kişilere 5-6 tane ayrı imei numaralı cihazlara ilişkin mesaj yollanmış.. sim kartın eski telefonlarımızın da imei numaralarını kaydettiğini biliyorum..sorun şurda başlıyor.

diyelimki 5 tane ayrı imei numarasına ilişkin mesaj aldık. ancak bizim şu anda kullandığımız telefonun seri numarası bu mesajlarda yok yani mevcut kullandığımız telefon kayıtlı..

1- eğer bu mesajları dikkate almassak her imei numarası için hediyecellimizden düşecek 50 kontör 5 ile mi katlanacak. 5x50=250 kontör eskiden kullandığımız telefonlar için bizden mahsup mu edilecek..

2- her mesaj için ayrı ayrı "hayır" yazıp "2448" e mi yollayacağız(şu an kullandığımız cihazın imeisi kayıtlı olduğundan dolayı hayır yazmak durumundayız sanırım).

3- 2448 hangi mesaj için hayır yazdığımızı nereden bilecek?. (yasal uyarı 2448'den gelmiyor. direk sistem yolluyor uyarıyı. yani 2448 apayrı bir numara)

4- almanyaya giden bir arkadaşıma da mesaj gelmiş ve kullandığı telefonla tutmuyor.. hayır yazıp yollaması gerek ancak almanyadan 4 haneli numaralara mesaj atılamıyormuş.. ne yapabilir..

Saygılar...
S
18 yıl
revconnect ve alg.exe aralarında bağ varmı
revconnect ile download yaparken bi süre sonra(7-8 saat genelde) alg exenin ram kullanımı 500-550 mb civarına çıkıyor kapatmaya çalıştığımda ise kapatmıyo. önceki gün format atmıştım bu sebepten ama yine var. revconnectin son sürümünü kullanıyorum windows xp pro kullanıyorum tüm yamalar yapılmış durumda. anti-virüs olarak nod32.. sistemim p43.2 64bit ram 768ram. bu sabah aynı sorun oldu ve makinayı baştan başlatıp bu sefer torrent başlattım aynı sorun olabilirmi diye..alg.exe yi bu sefer kapatabildim(ram kullanımı 3mb civarıydı).. bildiğim kadarıyla alg.exe ağ ile ilgili bişey bu yüzden bios tan lan ı kapattım.. sizce sorun ne olabilir akşam eve gidince kontrol edicem sorun hakkında bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim saygılar...
S
19 yıl
elitetorrents açıldı koşuuunnn
sonunda kayıt olabildim...
http://www.elitetorrents.org/signup.php
S
19 yıl
WE8 Error : unable to install instal installshield scripting runtime
windows installer 3.2 yükledim yine olmadı varmı bilen çözümü...
S
19 yıl
Bilg. kapanmıyor restart atıyor(XP)
Bilgisayarı daha bu gün formatladım... kapat diyorum, kapanıyor yazıyor...ekran kararıyor, sonra yeniden açılıyor(kapanıp açılmıyor, sanki reset tuşuna basmışım gibi oluyor...) varmıdır bi çaresi...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.