F

Çavuş
04 Haziran 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
geçen yıl
Astra K ve corsa E yardım.
Herkese merhaba. 2017 1.6 cdti 136 hp manuel vites astra J sedan aracımı satıp otomatik vites bir araç almayı düşündüm. Astra k ve yeni corsa ultimate arasında kaldım. Astra k için çok sık duyulan piston kırma meselesi acaba makyajlı kasalarda da varmıdır. Araştırdığım ve görebildiğim kadarıyla tüm piston kırma vakaları 2020 öncesi 150 hp olan motorlara ait. 1.4 t 145 hp motorlarda bu duruma radtalamdım. Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
F
5 yıl
Astra direksiyon soyulması
Merhaba arkadaşlar

2017 yılında sıfır olarak satın aldığım 1 senelik opel astra aracımın direksiyonu soyuldu ve soyulmaya devam ediyor. Bu gidişle direksiyonu elimize alacağız.

Servise gittiğimde bu durumun kullanıcı hatası olduğunu dordarant, el kremi hatta parfümün dahi buna neden olabileceğini insan aklınla dalga geçercesine söylediler

Ayrıca koltuğumun kenarıda kırıldı onuda gösterdim o da kullanıcı hatası geçti toplamda 30 sn lik bir inceleme ile geri uğurladılar.

Bu zamana kadar 2 tane opelden sıfır araç satın almış biri olarak söylüyorum OPEL PİŞMANLIKTIR

Sizlerin yorumlarını bekliyorum direksiyonda kullanıcı hatası nedir eldivenlemi kullanalım alır almaz kılır takmak zorundamıyız
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
5 yıl
Astra direksiyon soyulması
Merhaba arkadaşlar

2017 yılında sıfır olarak satın aldığım bir yıllık opel astra marka aracımın direksiyonu soyuldu ve hala daha soyulmaya devam ediyor. Bu gidişle direksiyonu elimize alacağız.

Ekstradan koltuğumun kenarı kırıldı, tüm bu olanları yetkili servise göstermek anlatmak için bugün çanakkale opel ekşi servisine gittim

Sonuç olarak her iki parçada kullanıcı hatası olarak değerlendirildi ve garanti kapsamına alınmadı. Direksiyon için söylenen şey elinize sürdüğünüz kremler, deodarant hatta parfüm gibi kozmetik şeyler bile söylendi ki insanın aklıyla dalga geçmekten başka birşey değil. Bu zamana kadar iki kere sıfır opel araç satın aldım inşallah bir üçüncüsü olmayacak.

Arkadaşlar sizlerinde değerli fikirlerinizi bekliyorum tüm bunlar kullanıcı hatasımıdır. Binlerce lira vererek satın aldığımız ürünlerin bu kadar kısa sürede deforme olması bozulması kırılması ve servis veya marka olarak arkasında durulmaması bizleri tüketicileri enayi yerine koymal değil de nedir ?

Son olarak eklemekte fayda var. OPEL PİŞMANLIKTIR
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
6 yıl
Yakıt fiyatlarından neden şikayet ediyoruz ?
Öncelikle herkese merhaba
Amacım troll yorum yapmak vs değil zaten çok fazlada yazan birisi değilim ama forumda büyük bir oranda yakıt tüketimi konuları pek eskik olmuyor.
Şimdi baktığımızda 2.5 lt , 3 lt , 3.5 lt ler havada uçuşuyor. Yani şunu anladım ben 5-6 lt den fazla yakıt tüketimi olan pek yok herkesin aracı çok az yakıyor
Peki bu halde benzin ve dizel zamlarında neden aşırı tepkiler veriliyor? Nasıl olsa tüketimler belli yani cebe dokunacak tüketimler değil ?
Herkese saygılar yanlış bir üslup kullandımsa affola
F
7 yıl
Astra J 1.6 CDTI start\u0026stop problem yaratır mı?
Öncelikle tüm islam aleminin ve forumun bayramı mübarek olsun. Herkese iyi bayramlar
Arkadaşlar 1 haftadır 2017 opel astra j sedan 1.6 cdti manuel 136 hp araç kullanıyorum. Şimdi benim sormak istediğim fikrinize başvurmak istediğim şey şudur; bu start stop sık sık devreye girip çıkıyor yani aslında görevini yapıyor diyebiliriz ama dizel bir aracın sık sık çalışıp stop etmesi ileride problem yaratır mı ? Teşekkürler saygılar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.