P

Yüzbaşı
24 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
6 yıl
Bazı sayfalara bağlanırken \"\u003e şeklinde işaret çıkıyor ve yüklenmiyor yardım!
Arkadaşlar merhaba
Bazı internet sitelerine bağlanırken (mesela okulun sitesine) "> şeklinde işaret çıkıyor ve sayfa yüklenmiyor. Sorunun çözümünü bilen var mı?< Resime gitmek için tıklayın >
P
6 yıl
Bazı internet sayfalarına bağlanmıyor \"\u003e şeklinde bir hata veriyor
Arkadaşlar merhaba
Bazı internet sitelerine bağlanırken (mesela okulun sitesine) "> şekliinde işaret çıkıyor ve sayfa yüklenmiyor. Sorunun çözümünü bilen var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
P
8 yıl
SSD Çalışmayı Durduruyor
Lenovo y500 marka laptopum var. 2.5 yıldır kullanıyorum. Bilgisayar açıldıktan sonra internette gezerken ilk olarak tarayıcı donmuştu. Fare hareket ettiriliyordu. Masa üstüne dönmeye çalışırken farkettim ki donan aslında tarayıcı değil windowstu. Fare şekli işlem yapar şekilde kalıyor hareket ettiriliyor fakat hiç bir yere tıklanmıyordu. 5 dakika sonra intel rapid depolama sistemi SATA çıkarıldı şeklinde bir hata verdi. Ben de on/off tuşuyla manuel olarak bilgisayarı kapatık tekrar açtım. Yaklaşık 15-20 dk geçtikten sonra aynı olaylar tekrar meydana geldi. Windows komple çöküyor. Çökmeden bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda ise hiçbir şekilde nizami kapanmıyor benim tuşa basılı tutup kapatmam gerekiyor. Windows 16 gb ssd'ye kurulu bu yüzden sorunun orda olduğunu düşünüyorum. Garanti süresi de geçmiş durumda. Acaba windowsu sistem sata diskine kopyalayıp bilgisayarı ordan başlatma gibi geçici bir çözüm yolu var mıdır?
Aşağıdaki linkte de benim yaşadığım sorunun aynısı yaşamış bi adam daha iyi anlatmış.
https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-P-Y-and-Z-series/16GB-SSD-in-Lenovo-Y500-Stopped-Working/m-p/1240887
P
9 yıl
Mahmutbey Tempo Plazaya nasıl gidebilirim?
Sefaköyden tempo plazaya nasıl ulaşabilirim?
P
10 yıl
Eski bir japon filmi arıyorum
Filmde imparatorun eşi, imparator başka kadınlarla birlikte oluyor diye ona saldırıyor ve bu yüzden sürgüne gönderilip biriyle zorla evlendiriliyordu. Sonra imparatorun bi çocuğu daha olunca ona bakması için tekrar saraya geri çağırılıyordu. Bu kadarını hatırlıyorum bu filmi bilen var mı?
P
11 yıl
Yine bir Türk serverı klasiği [SS\u0027li]
P
11 yıl
Düğün için kıyafet önerisi
< Resime gitmek için tıklayın >

Şu tarz kıyafet önerisi olan var mı beyler fikir açısından. Nasıl bir tarz yapsam karar veremedim. Yaş 20
P
11 yıl
Stajdayım sıkıntıdan patlıcam beyler
İş yok güç yok boş oturuyorum tüm gün zaman geçmek bilmiyor
P
11 yıl
Sistem geri yükleme ekranında kaldı
Bilgisayar açıldıktan 1 dk sonra kitleniyordu. 5dk sonra açılıyordu fakat yeniden başlatmaya çalıştığımda yada usb taktığımda görmüyordu.
Ben de güvenli modda açıp sistem geri yükleme yapmaya karar verdim. Bu seferde sistem geri yükelem başlatılıyor yazısında bilgisayar kalıyor.
Donma yok ama o ekranı da geçmiyor. Laptopu yeniden başlatmama rağmen hep bu ekran geliyor. Nasıl iptal edip bilgsayarı başlatabilirim?
sistemim win8
P
11 yıl
Bilgisayar mouse oynatmıyorken donma yapıyor.
Film izlerken oyun oynarken yada herhangi bir işlem yaparken 1dk boyunca mouse a dokunmazsam görüntü donuyor fakat ses devam ediyor. mouse oynatınca donma gidiyor. bir şey izleyemez oynayamaz oldum yok mu bunun bir çözümü kafayı yicem 3 gündür.
directx'i güncelledim driverı güncelledim hatta güvenli modda tüm nvidia yüklemelirini kaldırıp tekrar kurdum şuana kadar işe yarar sonuç elde edemedim.
sistem geri yüklemeyi denedim fakat win8de tarih seçemiyorum en fazla bir önceki güncellemeye gidebiliyor o da 1 gün öncesi. bu yüzden bu da işe yaramadı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.