F

Er
13 Şubat 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Diferansiyel Denklemler
Herkese merhaba. 1-2 hafta sonra final sınavım var. Diferansiyel denklemlerde birsürü yöntem gösteriliyor. Sınavlarımız test olduğu için herhangi bir yöntem ile çözmemiz için zorlanmıyoruz. Sizce hangi yöntemleri öğrenirsem yeterli olur? Sınava kadar tüm yöntemleri öğreneceğim zaten ama yani örneğin X yöntemi ile çoğu 1. dif denklemi çözebilirsin gibi önerilere ihtiyacım var. Yardımcı olan olursa şimdiden çok teşekkürler.
F
5 yıl
Yatay Geçiş Yaz Okulu Hakkında
Yazın başında yatay geçiş başvurusu yaptım. Bunun yanında bulunduğum üniversitede de yaz okulundan üstten ders aldım. Birini geçtim, birinden kaldım. Yatay geçiş yapacağım okul dilekçeyle yaz okulunda verdiğim dersi de sayabileceklerini söyledi. Şimdi ben başvursam o kaldığım dersi görseler sıkıntı olur mu? Bu durumla karşılaşacağınızı pek sanmıyorum ama yine de sormak istedim. İyi günler herkese
F
7 yıl
ÖSYM TERCİH YARDIM
Arkadaşlar selamlar
Ösym sayfasında tercihi yaptım kaydettim. Onaylandıktan sonra bir şey yapmam gerekiyor mu? Okula falan gitmem gerekiyor mu mesela onlara da onaylatmak için?
F
7 yıl
DEÜ İNŞAAT MI İKÇÜ MEKATRONİK Mİ?
Arkadaşlar istediğim meslek mekatronik mühendisliği olmasına rağmen İKÇÜ'de mekatronikte 2 öğretim görevlisi canımı sıkıyor. Tabi İKÇÜ'yü seçip Marmara'ya yatay geçiş yapmayı veya olmazsa İKÇÜ'de kalıp akademisyenliği kovalayabileceğimi düşünüyorum.
DEÜ İnşaat ise isminden de anlaşılacağı üzere DEÜ be :D.
Okuduktan sonra yurtdışına çıkmayı düşünüyorum.
Umarım sadece okuyup geçmezsiniz.

Yetkili arkadaşlar A) Dokuz Eylül İnşaat M. B)İzmir Katip Çelebi Mekatronik M. diye 2 şıklı anket açarsa sevinirim.
F
7 yıl
Neresi Gelir?
Sıralama 93k
1-Marmara Mekatronik 55k
2-DEÜ Makine (İÖ) 75k
3-DEÜ İnşaat 86k
4-İKÇÜ Mekatronik 90k
Düşündüklerim bunlar bir sorum daha olacak 93klık yere hangi aralıkta kapatan ünilerin gelme şansı var?
F
7 yıl
78TYT 44AYT OBP 89 50k Gelir mi?
Cevap verirseniz sevinirim
F
7 yıl
Fene Son 1 Ayda Nasıl Çalışmalıyım?
Arkadaşlar selamlar. Sayısalım, fen netlerim iyi gelmiyor maalesef :/. TYT'de ortalamaya vurursak 9-10 net, aytde ise ortalama 16-17 yapabiliyorum. Son 1 ayda TYT'yi 12-13 civarına, AYT'yi 25 civarına çekmeyi istiyorum. İkisinde de zayıf halkam biyoloji.Biyoloji için hangi kanaldan ders çalışabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. Konuyu tavsiye ettiğiniz yerlerden çalıştıktan sonra kitaptan okuyup testlerini çözsem ayt biyolojide son 1 ayda 4-5 netlerden nereye gelirim? Ne yapmam gerek düşünceleriniz benim için önemli. İyi çalışmalar.
F
7 yıl
Tonguç TYT Sosyal Bilimler Hızlı Tekrar mı Deneme mi?
Selam arkadaşlar öncelikle hedefim 35k ya girebilmek. AYT denemelerinde 45-60 TYT denemelerinde 70-85 arası değişiyor. AYTde bilgi eksikliklerimi giderip 60 net üstüne çıkmayı hedefliyorum. Asıl sorun ise TYT'de 80 üstü yapamama korkusu. Türkçe'de 25-36 arası, matematikte 27-35 arası, fende 8-14 arası, sosyalde ise 11i geçemiyorum.
Sosyalde 11 neti geçemememin nedeni de coğrafya, felsefedeki bilgi soruları ve Dindeki bilgi soruları. Sosyali 15 nete çekip biraz rahatlamak istiyorum açıkcası. Bundan dolayı da ''Tonguç'un TYT Sosyal Bilimler Hızlı Tekrar'' adlı kitabı var onu almayı düşünüyorum. Sizce deneme mi alayım yoksa bu kitabı mı? Coğrafyada bilgi eksiğim olduğu için alsam işe yarar mı son bir ayda?(Coğrafyada 2 neti geçemiyorum).
Umarım cevap verirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.