Herkese merhaba. 1-2 hafta sonra final sınavım var. Diferansiyel denklemlerde birsürü yöntem gösteriliyor. Sınavlarımız test olduğu için herhangi bir yöntem ile çözmemiz için zorlanmıyoruz. Sizce hangi yöntemleri öğrenirsem yeterli olur? Sınava kadar tüm yöntemleri öğreneceğim zaten ama yani örneğin X yöntemi ile çoğu 1. dif denklemi çözebilirsin gibi önerilere ihtiyacım var. Yardımcı olan olursa şimdiden çok teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.