S

Teğmen
31 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
90 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Konsolun içinden geçmek
Resim gif dir. otomatik çalışmaz ise tıklayıp açın. epey hoşuma gitti.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
Tinycore Failed in waitforx sorunu
P4 Ht sunucuma kurmak istiyorum fakat arayüz gelmeden "Failed in waitforx" uyarısı veriyor. çözüm bulamadım. neden çalışmıyor?
S
4 yıl
İnsanlar Neden Gentoo kullanır?
Pekçok gentoo kullanan var ben daha kuramıyorum ve ciddi merak ediyorum. gerçekten kurmak ve kullanmak bu kadar zorken neden ?
S
4 yıl
Linux Masaüstü Görüntüleri
Eski fakir sistemim için Tiny Core Linux

< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
Koşunnnn.... Asus RX580 4GB \u003e\u003e\u003e 980 TL
S
5 yıl
Windows - Linux - Samba Problemi
MX linux üzerinden sambayı yapılandırdım. Bir klasör atadım. Erişim, okuma, yazma izinlerini verdim. Kurulumda herhangi bir problem yok. windowstan dosya aktarmada hız 10kb a düşüyor. gigabit network kurulu. anlam veremedim ve açıkçası sorunu bulamadım. windows ta ve linuxta network hızlı ve internet hızı normal. ama dosya aktarmada sorun var. linuxu file server (nas) amaçlı kurdum.
S
5 yıl
Amahi 11 kuramıyorum
Merhabalar, amahi 11 kurmak istiyorum fakat sihirbaz da propher install code not set , uyarısı veriyor ve yazdığım hiçbir kodu kabul etmiyor , tecrübe eden var mı?
S
5 yıl
Xiaomi Redmi Note 7 4/64 \u003e\u003e 1350 TL
S
6 yıl
linux ve Oyun Oynama Meselesi
Arkadaşlar artık linux üzerinde mevcut ve güncel oyunlarımızı aktarıp oynayabilmemiz için acil klavuzlara, türkçe resimli yada videolu anlatımlara ihtiyacımız var. Pardus ve diğer debian tabanlı işletim sistemlerinde bu sürecin yeni başlayanlarda dahil olmak üzere kolay olacağını düşünüyorum. Ms-dos tan tutun, steam, origin, uplay vs tüm platformları aktif kurup kullanabilmemiz gerekiyor. Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
S
6 yıl
Tuhaf problem - Uzman Gerekiyor.
Arkadaşlar Palit PA101 (N61S v2.0) anakart ve sempron 2800+ işlemcili 2gb ramli bir sistem var.

Sorun şu: Herhangi bir windows yüklemeye çalışırsam (32 bit 64 bit farketmiyor. flashdiskten veya dvd den kurulumda farketmiyor) aşırı ağır yüklüyor sanki pentium 2 bilgisayara yüklenir gibi sadece kurulumu başlatma ekranına gelmesi 30 40dk alıyor. win 7 kurdum tam 7 saat sürdü.

fakat: linux live veya kurulumu (32 bit 64 bit farketmiyor. flashdiskten veya dvd den kurulumda farketmiyor) yağ gibi akıyor sorunsuz çalışıyor. hiç bir problem yok. disk e bunsenlabs linux kurdum mesela 10dk sürmedi. live antix açtım yağ gibi akıyor.

1998 den beri bilgisayarla ugralan biri olarak herşeyi değiştirmeme rağmen ( kasa, power, kablolar, ide sata disk ve kablolar, bios güncellemesi vs) sorunu çözemedim yardımcı olabilecek var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.