G

Yüzbaşı
03 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
133 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
şu dron için batarya arıyorum Eachine E013 Micro FPV RC Drone Quadcopter
https://tr.banggood.com/Eachine-E013-Micro-FPV-RC-Drone-Quadcopter-With-5_8G-1000TVL-40CH-Camera-VR009-VR-009-3-Inch-Goggles-p-1182628.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=5133445310976298454

arkadaşlar bir kaç gün önce bu seti sipariş ettim. Dronun kendi bataryası 4-5 dk gidiyormuş bu yüzden bende biraz daha iyi bir batarya almak istiyorum.

İnternette 5 li batarya setlerine ama baktım ama bir şey anlamadım, size danışmak istedim.

şimdiden teşekkürler

edit:
bu seti almaktan vazgeçtim anladığım kadarıyla batarya bulmak biraz sıkıntı bunun yerine şu seti alıcam

https://tr.banggood.com/Eachine-Novice-II-V2_0-1-2S-2_5-Inch-Toothpick-FPV-Racing-Drone-RTF-and-Fly-more-w-or-Flysky-FS-I6-2_4G-or-WT8-Transmitter-5_8Ghz-40CH-VR009-Goggles-p-1751307.html?akmClientCountry=TR&cur_warehouse=CN&ID=6275693
G
3 yıl
5000-6000 arası tv tavsiyesi
çok kararsızım bir sürü model var bana tavsiye verir misiniz?

Televizyon konusunda tam bir cahilim yıllar boyunca tüplü tv kullandık almışken güzel bir şey almak istiyoruz. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.
G
3 yıl
.
.
G
4 yıl
2. el aldığım lcd monitörde tiz bi ses var
Herkese iyi forumlar 2. elden aldığım lcd monitörün güç ışığı yanıp sönerken duyduğum ufak tiz bir ses var. Ses ışık yanınca geliyor, ışık sönünce kesiliyor. Monitörü düğmesinden kapattığım zaman ise sürekli geliyor.

Ses çok rahatsız etmiyor ama kaçak elektrik veya benzeri bir şey olabilir mi? Bu durum ekran kartımı ve ya komple kasamı bozar MI?
G
4 yıl
steam linkli TV tavsiyesi
herkese iyi forumlar
Steam link için uygun fiyatlı 4k televizyon tavsiye eder misiniz? Birde TV ye uygulamayı kurabiliyor muyuz yoksa ayrı bir cihaz mı almak gerekiyor? Samsung cihazlarda direk kullanılabiliyormuş ama satış sayfalarında böyle bir bilgiye rastlamadım. Bu konularda çok cahilim yardım ederseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
G
4 yıl
Windows 10 lu tablet tavsiyesi verir misiniz?
arkadaşlar şu videodaki gibi (dell venue 11 pro)https://www.youtube.com/watch?v=zYfhh1rhSMA kullanıla bilen bir windows 10 tablet tavsiye edebilir misiniz?

video daki tableti çok araştırdım 0 yok ve 2. elde satan 2-3 lişi falan var.

bu tablete benzer başka tablet modelleri var mıdır?
G
4 yıl
.
.
G
4 yıl
.
.
G
4 yıl
arka cama vantuzlu perde takmak ?
herkese iyi forumlar arka cama güneşi engellemek içi vantuzlu perde taksam polis ceza yazar mı* İnternet'ten biraz araştırma yaptım ama bir şey bulamadım
G
4 yıl
numara taşımada sorun yaşıyorum
Arkadaşlar merhaba inernet üzerinden vodafone dan turkcell e geçmek için hat taşıma başvurusu yaptım. Ailemin hatlarını da internet üzerinden taşıyacaktık ki ailem bayi üzerinden taşımak istedi. Bayideki adam kurye başvurusu çok uzun sürer sen başvurunu iptal et gel bizden başvur dedi. Ben de vodafone tarifimin 2. yılı başlamasından korktuğum için internet başvurumun iptal edilmesi için işlem yaptım.

Yaklaşık olarak 10 gün sonra kurye hattımı salı günü getirdi tam da oh iyi iptal olmamış bayiye gitmeme gerek kalmadı derken ertesi gün ''Numara taşıma talebiniz zaman aşımı riski ile iptal edilmiştir '' diye bir mesaj geldi.

kuryeci 2 gün içerisinde vodafone hattının kapanıcağını sonrasında turkcell hattamı takabileceğimi söylemişti 3 gün oldu bir harehet yok sanırım hattı teslim almama rağmen taşıma işlemi iptal oldu.

Ben şimdi ne yapayım gidip yeni başvuru mu yapayım yoksa biraz daha bekleyeyim mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.