D

Yüzbaşı
07 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Karakalem Dersleri (ücretsiz)
Merhabalar. Ben Ressam Serkan Koç.
Beni tanımayanlar için kısaca kendimden bahsedeyim. Yağlıboya ve akrilik ressamım ayrıca farklı türde el sanatlarıyla da profesyonel olarak uğraşıyorum.

Youtube da yeni başlayan arkadaşlar için faydalı içerikler üretiyorum.
Karakalem çizim sanatının temellerini tanıtmak ve farklı çizim türleri hakkında bilgi almak için gerekli tüm konuları bu kanalda bulabileceksiniz.
Kanalın linki: https://www.youtube.com/channel/UCyZdx9qq2a7VMA1S_jbcQMw



Videoyu izlemek için tıklayınız
D
5 yıl
Yağlı boya tablo hediye ediyorum
Arkadaşlar merhaba. Kendi çalışmam olan bu (30x40cm) yağlı boya tabloyu hediye ediyorum.
Katılmak isteyen varsa detayları aşağıdaki linkin açıklama kısmında görebilirler.

Ressam Serkan Koç
https://www.youtube.com/watch?v=_r5UfHwSBBQ&feature=youtu.be

< Resime gitmek için tıklayın >
D
6 yıl
Dnspark alternatif?
Merhabalar.

Arkaaşlar dnspark.com sitesinde bazı sorunlar var site bir kaç gündür kapalı ve hizmet sunamıyor. Tüm web sitelerim şuan offline durumda. dnspark'a alternatif free hizmet sunan bir site daha var mı. Ben bulamadım. Bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.
D
7 yıl
PC açılana kadar görüntü alamıyorum
Aynı kasaya iki monitör bağladım. Biri DVI. Biri HDMI.

Sorunum şu: PC başlatıldığında, windows tam olarak açılana kadar, açılış boyunca HDMI görüntü yok, DVI görüntü var.
PC tamamen açılınca iki ekranda da görüntü alabiliyorum.


NOt: Ekran kartı kontrol panelinde, windows görüntü seçeneklerinde veya biosta herşey kontrol edildi. Tüm seçenekler tek tek denendi.

Son bir ihtimal belki Regedit de bir ayarı vardır diye düşünüyorum.

D
8 yıl
İki Monitör ile Windows Açılana Kadar Görüntü Gelmemesi
Merhaba arkadaşlar.

Aynı kasaya iki monitör bağladım. Biri eski monitörüm olan Sony 17" DVI yada DVI-D tam emin değilim eski tip girişi var. Yeni monitörümü de HDMI olarak aynı ekran kartına taktım ve main olarak yeni olanı kullanıyorum.

Sorum şu: PC başlatıldığında, windows tam olarak açılana (hoşgeldiniz ekranına kadar) açılış boyunca yeni monitörüm pasif, eski monitörüm aktif oluyor. Yani HDMI olan da görüntü windows açılana kadar yok. Bunu nasıl değiştirebilirim?
D
8 yıl
Türk El Sanatları ve Hobiler Blog Çalışmam
Merhabalar

http://www.unutulmussanatlar.com/

İsminden de belli olduğu üzere sayfanın içeriği tamamen "Türk el sanatları" ile ilgilidir. Herhangi bir ticari maksat veya herhangi bir ürünün satışı sitemizde yapılmamaktadır. Sadece hobi olarak sanat severlere hizmet vermek ve sanat dallarının hepsini tek bir çatı altında toplamak ve bu konuda en doğru bilgileri vermek, yeni başlayanlara yol göstermek ve sanatı sevdirmek adına hobi olarak yapılmıştır. 3 senesini dolduran sitemiz yeni tasarımı ve yenilenen/güncellenen içeriği ile yayın hayatına devam etmektedir.

http://www.unutulmussanatlar.com/ içeri genel olarak Unutulmuş eski Türk sanatları, el sanatları, sanat arşivi, hobiler, ilginç meslekler, türk osmanlı ve selçuklu el sanatları gibi konuların yanı sıra yabancı kaynaklı el sanatlarınıda içermektedir.


Sitenin daha fazla kişiye ulaşmasında katkıda bulunmak için, sitede bulunan sosyal paylaşım linklerini kullanabilirsiniz.

Kendinize yeni bir hobi edinmek istiyorsanız çok eminimki size hitap eden bir sanat dalını sitede bulacaksınız. Tek yapmanız gereken ilk adımınızı atmanız olacaktır :)
D
8 yıl
JavaScript arıyorum
Merhabalar

Web sayfamda kullanmak üzere; adını bilmediğim ve bu yüzden bulamadığım bir Javascript arıyorum. İsmini bilen biri söyleyebilirse çok sevinirim.

Örnek olarak; mesela sosyal paylaşım sitelerinin hepsinde var. Sayfa aşağı indikçe, aşağı doğru açılıyor.

Sadece ismini söyleseniz de olur. Link verseniz başka bi güzel olur tabi :)


Web sayfamda uzun yazılar ve bol görsel ağırlıklı olduğu için performansı olumsuz etkiliyor bu yüzden aradığım script tam da bana lazım olan şey diye düşünüyorum.

http://www.unutulmussanatlar.com/
D
9 yıl
Dramel hakkında
D
9 yıl
Tab menu içinde başka bir tab menü kullanmak?
Merhabalar

tam olarak yapmak istediğim şey; tab menü içinde ikinci bir menü kullanmak fakat bir türlü olmuyor, başka bir önerisi veya çözüm için yapılabilecek bir şey bilen varsa çok sevinirim...


Kod yapısı tam olarak bu şekilde;
benim yapmaya çalıştığım mesela Tab 1'i tıklayınca görünen "Content 1" içeriğin olduğu yere başka bir tab menü eklemek, eklemeye çalışınca kodlar çalışmıyor, nerde hata yapıyor olabilirim acaba?
<div id="Tabs1"> 
<ul>
<li><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=106445939&url=#tabs-1" data-href="#tabs-1">Tab 1</a></li>
<li><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=106445939&url=#tabs-2" data-href="#tabs-2">Tab 2</a></li>
</ul>
<div id="tabs-1"> <p>Content 1</p> </div>
<div id="tabs-2"> <p>Content 2</p> </div>
</div>
</div>
<script type="text/javascript">
$(function() {
$( "#Tabs1" ).tabs();
});
</script>
D
9 yıl
Dreamweaver ile Blogger tema çift tırnak sorunu
Merhaba

Dreamweaver ile blogger teması yapmaya çalışıyorum ve ufak bir sorunum var. Blogger html içinde bazı yerlerde çift tırnak kabul etmiyor tek tırnak olmasını istiyor. (oysa html de ikiside kullanılabiliyor)
Mesela:
style="color: #7B4647"
style='color: #7B4647'
gibi.

Dweamweaver da bunu standart hale getirmenin bir yolu varmı acaba? Yani çift tırnak değilde tek tırnak işaretlesin istiyorum. Tek tek editlemek çok sıkıcı oluyor :S ayarlarına filan baktım göremedim belkide bulamamışımdır...


Dweamweaver CC
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.