U

Yüzbaşı
05 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
131 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
4 yıl
Turknet Hızımı Düşürdü
Merhaba, İnterneti Turknet tarafından gelen ekipler kurdu hicbir problemim yoktu 78 megabit 9 gün boyunca kullandım modemi prizden cikartip bi taktim hizim 33 megabite dustu Sonra Ariza kaydi actim hizim dusuk diye. Arkadas kaydi internet kopukluguna cevirmiş. Benim sorunum hiz dusuklugu idi. Saha ekipleri müsteriden kaynakli yazmislar şaka gibi. Modemime düşük hız geliyor. yani ben modemi prizden cikartip takana kadar bi sorunum yoktu. Lütfen yardımcı olun.

Destek no: 35121034
U
4 yıl
İnternet Hala Açılmadı
Merhaba, geçen çarşamba başvuru yapmıştık beklemedeyim hala, destek kayıtlarına bile cevap verilmiyor açılmadı bi türlü internet.
U
4 yıl
Ekran Kartı Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibi. Şimdiden Teşekkürler. Bütçe maks 3500

Mb: Gigabyte B450M-S2H
Cpu: Ryzen 3600 3.6ghz
Ram: Corsair 2x8 16 gb 3200mhz
Ssd: Corsair 128gb
Hdd: 1Tb wd cavier Black
Kasa: Corsair Obsidian 750D
Psu: Evga Supernova 750W G3
U
5 yıl
Turknet Telefon Numaramı Değiştirdi!
Arkadaşlar buda oldu 30 yılı aşkın aynı sabit numarayı kullanıyordum ve bugün telefon numaram değişmiş her zamanki numaramı aradığımda geçersiz numara hatası alıyorum. Sabit numaradan kendi cep numaramı aradıgımda baska numara çıkıyor.
U
5 yıl
Yapa\u0027ya geçirdiler hızım hala aynı?
Merhaba arkadaşlar vae adsl de iken 12mbps aliyordum gectigimiz gunlerde yapa'ya gecirdiler. şuan yapa vdsl e gecirdiler lakin hala 12mbps aliyorum destek kaydi actim santrale uzakliginiz 1636m alt yapınız maksimum bunu destekliyor dediler? İstanbul şişlide yaşıyorum.
U
7 yıl
Samsung Fuser Hatası
Merhaba arkadaşlar, samsung laser yazıcı özellikle çift taraflı yazdırırken u1-2320 fuser hatası veriyor açıp kapatın yazıyor ama her seferinde yine hata veriyor bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba?
U
7 yıl
Çözüldü Silinebilir
Silinebilir
U
7 yıl
Çözüldü Silinebilir
Çözüldü Silinebilir
U
8 yıl
Trt HD kanallarını bulmuyor(Çözüldü)
Arkadaşlar TRT nin hiç bir Hd kanalını bulmuyor yani 11054 kanallarını bulmuyor uydumuz merkezi sistem ve bütün kanallar var trt 4k bile var lakin trt hd kanalları yok bu sorunu bi türlü çözemedim

Edit: komşuma sordum onda çektiğini söyledi apartman merkezi sistem bende çekmemesinin sebebi ne olabilir?
U
8 yıl
Telefon Tavsiye
Arkadaşlar bugüne kadar iphone 2g den beri apple kullanıcısıyım şuandaki kullandığım telefon ios7 li 5s lakin geçtiğimiz günlerde arkadaşım samsung a510 almış telefonu biraz inceledim ve acayip hoşuma gitti hem çok hızlı hemde bataryası muazzam bu sebeple telefonumu değiştirmeye karar verdim.

Önceliğim uzun süre giden batarya hızlı olması ve en az android 5li bir telefon tavsiyesi istiyorum arkadaşlar hangi telefonu tavsiye edersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.