X

Onbaşı
01 Eylül 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
3 yıl
10 k ya kadar laptop önerisi
Merhaba arkadaşlar 10 k ya kadar laptop önerisi olan var mı amaç oyun oynamak
X
3 yıl
10 K kadar tavsiye
ekran kartı ve psu hariç 10 k ya kadar pc önerir misiniz
X
4 yıl
4-5 k sisteme sizce hangisi daha iyi gider ?
Merhabalar. Başlıktaki fiyat aralığında bilgisayar toplamak ya da uygun varsa hazır almak istiyorum ancak forumu gezerken kafama takılan çok şey oldu. Şunu da belirteyim sistemi oyun için alacağım. Öncelikle işlemci ile başlayayım klasik olarak r5 2600 ile i5 9400f arasında takıldım. AMD geleceğe dayalı diyenler var ama Intel ileride bitmeyecek aynı devam eder diyenlerde var, kimi diyor 2600 bazen gereksiz ısınıyor kimi diyor i5 Stock fan yeterli değil. İkincil olarak 1660 192 bit 6 GB ile rx 580 8 GB 256 bit arasında takıldım. Sizce bu iki önemli faktörden seçimi hangisi olmalı.

Ekstra olarak anakartlardan hiç anlamıyorum anakart önerisi yapabilecek var mı çünkü görünüşte hepsi aynı gibi duruyor anlamadığım için. Şimdiden sağ olun.
X
4 yıl
BİR OYUNU ARIYORUM
MERHABA BAYA ESKİDEN OYNADIĞIM BİR OYUN VARDI BİR AN DÜŞÜNÜNCE AKLIMA GELDİ ANCAK KENDİSİ HAKKINDA İSMİNİ HATTA OYUN İÇİ OYNANIŞ DAHİ ÇOK AZ HATIRLIYORUM AMA AŞIRI OYNAYASIM GELDİ

YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM SİYAH DİK SAÇLI BİR KARAKTER VARDI ELİNDE DE İKİ SİLAH TUTUYORDU AÇILIŞ ŞARKISI İNGİLİZCE HARİCİ BİR YABANCI DİLDE ŞARKIYDI (ÇOK HOŞTU) OYUN İÇİNDE ADAM VURDUKÇA RASTGELE ÖZELLİK FALAN GELİYORDU O AN MİNİGUNU HATIRLIYORUM GİBİ SADECE İSMİ SANKİ THE DİYE BAŞLIYORDU AMA YANLIŞ HATIRLIYOR DA OLABİLİRİM HATTA BİR BÖLÜMDE 4-5 TANE BİR ŞEY PATLATIYORDUK TARLA GİBİ BİR YERDE OYUN İÇİNDE BAZI KOMİK ŞEYLERDE VARDI BU OYUNUN İSMİNİ BULABİLİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.