U

Çavuş
30 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
5 yıl
KK2 Quadcopter \u0026 FS T6 Uçma Sorunu YARDIM
F450 gövdeye KK2 karta, 30A esc, 1400KV fırçasız motora, 2800mAh 7.4V Li-Po bataryaya, FS T6 kumandaya ve FS-R6B transmitter e sahip bir quadcopter topladık.
https://www.youtube.com/watch?v=2G-bM0FuT18

Bu videoda olduğu gibi sanırım kalibrasyon yapılamamasından ötürü motorlara eşit seviyede güç gitmiyor kalkış anında. Motorlar ayrı ayrı çalıştırıldığında veya yön vererek ayrı ayrı çalıştırıldığında sorunsuz çalışıyor, kalkış esnasında hepsi stabil bir şekilde çalışıyor gibi duruyor eşit seviyede dönüyor hepsi fakat biraz gaza yüklenip kalkış gerçekleştirmek istediğimizde quadcopterin bir tarafı havaya kalkıyor ve takla atıyor.

Neredeyse tüm kalibrasyon ayaarlarını yaptık fakat sonuç aynı. Yardımcı olursanız sevinirim.
U
5 yıl
Drone Yapımından Anlayanlar Yardım
F450 gövdeli bir drone yapma niyetindeyiz. Bu proje ile birlikte ilk defa lehim yapmak nasip olacak, elektronikten o derece uzağım. Elimde 30A 4 adet ESC bulunuyor, birde 2800 mAh 7V4 25C ProFuse Lipo pil bulunuyor. Gövde üzerindeki power kablosuna pile uyumlu bir konnektör almam gerekiyor fakat bazı konnektörler 40A-80A destekliyor, bazıları daha farklı değerler. Burada baz alınan değer ESCler mi, yoksa farklı bir şey mi? Benim bu esclere göre bataryadan güç alabilmek için power kablosuna hangi konnektörü almam gerekiyor.


Bendeki lipo pil şu;https://www.robotistan.com/74v-lipo-batarya-2800mah-25c

ESC:https://urun.n11.com/diger/esc-30a-b...E&gclsrc=aw.ds


Batarya üzerinde T-plug dişi konnektör bulunuyor, dediğim gibi kurulum videosunda olduğu gibi güç kablosuna t-plug erkek konnektör ihtiyacım var fakat hangisini alacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
U
5 yıl
Ücretsiz, Kolay ve Pratik Web Sitesi Açmanın Yolu: Mozello
YouTube Link


Ücretsiz web sitesi kurma veya e-ticaret sitesi kurmak için yazılım bilmek zorunda olmadan mozello ile kolay ve etkili bir site oluşturun.
U
6 yıl
Bitcoin Yine Coştu!
Bitcoin ve son durumu hakkında

Youtube - Bitcoin Yine Coştu!
U
7 yıl
Veritabanı Hakkında Tecrübeli Arkadaşlar Yardım!
Merhaba arkadaşlar,

Şimdi size yaşadığım sorunu basit bir dil ile anlatmaya çalışacağım sizden ricam sizde basit bir dille bana yardımcı olursanız sevinirim.

Mysql sunucuya sahibim, bu sunucuya kullanıcı adı ve şifreyi bilenler erişebiliyor, erişmeleri için önceden iplerine yetki verilmesi gerekiyor.

Buraya kadar hiç bir sorun yok her şey olması gerektiği gibi.

Ama ben yazdığım programı son istemciye yani kullanıcıya kullandırtmam gerektiğinde problem yaşıyorum. Kullanıcı ne sunucu şifresini bilmeli nede yetki sahibi olmalı mantıken, ama yetki verilmemiş birisi programı mı açtığı sisteme kayıt olmaya çalıştığı yani sunucuya erişim sağlamaya çalıştığı zaman doğal olarak kullanıcı erişim sağlayamıyor, çünkü kullanıcının ipsine yetki verilmedi.

Bunun çözümü olarak web servisleri araştırarak buldum belki farklı çözümlerde vardır net bilmiyorum. Web servis / wcf ile alakalı videolar izledim onları da uyguladım sorunsuz bağlantı yapabiliyorum ama yine aynı sonuç yani yetki istiyor.


İstediğim şudur: Bir web sitesine girip kayıt olurken veya bize izin verilen alanlarda ekleme silme güncelleme gibi işlemler yaparken bizim arka planda dönen işlerden haberimiz yoksa aynı olayı kendi programımda yapmak istiyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
U
8 yıl
biyemek.org | YENİ SİTE [ÇOK UCUZA] REKLAM FIRSATI
Merhaba arkadaşlar, biyemek.org domainini yeni aldım, günlük olarak içerik giriyorum. Site yeni olduğundan henüz google'da dahi görünmüyor. Ancak isminde yemek kelimesi geçtiğinden googleda yüksek arama alması muhtemeldir. Siteye reklam vermek, teklif almak isteyen arkadaşlar, ulas.kayalar@gmail.com mail atarak veya konunun altına mesaj benimle iletişime geçebilirler.

Siteyi gezinmek için: biyemek.org
U
8 yıl
biyemek.org - biYemek tarifi
biyemek.org Alanında Türkiye'nin en iyisi olmayı hedefliyor. Sitemize günlük olarak içerik ekleniyor, belirli bir süreden sonra çok çeşitli yemek tariflerini bulabileceksiniz.

biYemek - biYemek tarifi
U
8 yıl
VisualMixer | Çoklu Görsel Tarayıcısı - 1.2 Güncellemesi


VisualMixer v1.2 - Çoklu Görsel Tarayıcısı

Google görsellerden indirdiğiniz içeriklerin sitelerden izinsiz olarak çekildiğini biliyor muydunuz? Bu sebeple görsellerin alt kısmında "Görseller telif hakkına tabi olabilir." bir ifade yer alır. Buna alternatif olarak ücretsiz dev görsel stoklarını kullanabilirsiniz, bizim geliştirmiş olduğumuz program ise bu görsel stoklarını bir araya getirip, eş zamanlı olarak arama yapmanıza olanak sağlıyor. Bu sayede tek tık ile birden fazla stoktaki görsellere erişebiliyor ve görselleri indirebiliyorsunuz.


1.2 Güncellemesi - Geliştirme Notları;
VisualMixer 1.2 - Geliştirme Notları
*Yüklenme/Karşılama ekranı kaldırıldı.
*Tercih arayüz ekranı kaldırıldı.
*Web Tarayıcısı görünümü sağlandı.
*Ayarlar butonu ve sekmesi eklendi.
*Arama butonu özelliği eklendi.
*Görsel olarak iyileştirildi.
*Boş veri girildiğinde oluşan bug önlendi.
*Tam ekran olarak başlatılma özelliği eklendi.
*Kategoriler kolay ulaşılabilir hale getirildi.
*Eş zamanlı olarak girilen kelimeyi sıfırlamadan, diğer kategorilerde de arama yapma imkanı sunuldu.

VisualMixer 2.0 - Geliştirilmesi Planlanan Özellikler
*IE Tabanlı Web Browser kullanımı terk edilip, Chromium tabanlı Web Browser a geçiş yapılacak, bu sayede IE ın sağlamadığı HIZ ve diğer gelişmiş özellikler sağlanmış olacak.





VirusTotal Sonuçları:
http://visualmixerapp.blogspot.com.tr/2016/07/visualmixer-virus-total-sonuclar.html


Karşılaşabileceğiniz Hatalar Ve Çözümleri
http://kisa.link/WindowsSmartScreenHatasi


VisualMixer 'ı İndir:
http://visualmixerapp.blogspot.com.tr/404
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.