B

Çavuş
23 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 ay
TPC Game - Oyun Haberleri Sitesi
TPC Game, 2024 Şubat ayında yayın hayatına başlamış oyun haberleri sitesidir. Oyun Haberleri ağırlıklı olmak üzere internet gündeminde olan haberleri yayınlamak için kurulduk ve hedefimiz Türkiye’nin Lider Oyun Haberleri Sitesi olmak. Bu koymuş olduğumuz hedef için elimizden geleni yapıyoruz ve en kısa sürede hedefimize ulaşmak için kollarımızı sıvadık.

https://tpcgame.com/oyun-haberleri/
B
5 yıl
Geleceği Olan Sinema Sitesi Satılık
Diğer siteme daha çok yoğunluk verdiğim için bununla ilgilenemiyorum ama ilgilenen arkadaş olursa çok iyi yerlere getirebilir. Alexa Global 770K, Türkiye 17K
Site Adresi: bubirsinema.com
İstenilen Fiyat: 200 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Yok
Sitenin Kategorisi: Sinema haberleri, film ve dizi incelemeleri
Günlük Tekil Hit Sayısı: 40+
Site Analiz Bilgileri:https://wmaraci.com/site-analizi/bubirsinema.com
Satışa Hosting Dahilmi?: Hosting alana kadar idare edilebilir.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet
B
5 yıl
Samsung Cloud Wifi Sorunu
Merhabalar son 2-3 gündür internetim çok yavaşdı ve sorunu buldum. Telefonumdaki Samsung Cloud programı her saniye yedekleme yapıyor şuana kadar 19 GB wifiden bağlantı kullanmış ve neyi yedekliyor bende bilmiyorum. Telefonun wifi kapatınca internet düzeliyor ama bağlanınca çok yavaşlıyor oyunlarda 1000 pinge kadar çıkıyor.
Ben Samsung Cloud'u nasıl devre dışı bırakabilirim sadece durdurabiliyorum ama oda tekrar açılıyor. Yedeklemeyi kapattım ama halen aynı.
B
6 yıl
Görüntü ekrandan taşıyor
Selamlar bende galaxy a8 telefon var. İnstagram ve whatsappda bazı hikayeler aşağıdaki gibi ekrandan taşıyor ve gözükmüyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
6 yıl
Arctis 3 Kullananlar Yardım
Elimde Arctis 3 kulaklık var Engine 3 programında aktif ettim ayarlarını vs. yapıyorum ama arkada çalıştığı zaman oyunları oynayamıyorum mouse takılıyor bilgisayar kasıyor bunun nedeni ne acaba ?
B
6 yıl
Her siteye girerken sertifika hatası alıyorum.
Başlıkta belirttiğim gibi neredeyse her sitede geçersiz sertifika hatası alıyorum tarih vs. doğru yardımcı olur musunuz nasıl çözerim.
B
6 yıl
Kulaklıktan cızırtı sorunu
Merhabalar elimde snopy sn-rw 8 kulaklık var ve son 2-3 gündür kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı yani bir şey izlerken çok rahatsız ediyor. Başka bilgisayardan denedim sıkıntısız çalışıyor sizce neden böyle bir şey yapıyor olabilir neden kaynaklanıyor?
B
6 yıl
Uygun Ram, Anakart, İşlemci Önerisi
Başlıkta gördüğünüz gibi 3 parçayı almak istiyorum fazla abartı olmasına gerek yok cs:go, fortnite oynamak için uygun fiyatlı önerilerinizi bekliyorum.
B
6 yıl
Android başlatılıyor... Uygulama optimize ediliyor hatası için yardım
Merhabalar her telefonu kapatıp açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum ve yaklaşık 15 dk açılmasını bekliyorum. Kaç kere sıfırladım ama yine aynı sizce neden böyle oluyor?
B
6 yıl
Türk Telekom Fatura Üzerine Telefon Alma
Alan var mı? Normal fiyatından ne kadar fazla ödüyoruz. Peşin fiyatına taksitli diyor ama emin olmak istedim alanlar konuya yazarsa güzel olur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.