S

Binbaşı
23 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Format başlamıyor
İş yerindeki bilgisayara ssd taktım, format atacağım ama girişte intel logosunun olduğu ekrana geldiğinde bilgisayar yeniden başlatıyor kendini. Bios ayarlarında falan yanlış olan bir yer mi var? (usb ile format atmaya çalışıyorum, başka bir bilgisayarda denedim boot ediyor sorun yok)
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
PowerPoint\u0027la oluşturulan videonun tekrar oynaması
Arkadaşlar powerpoint'ta hazırladığım sunumu videoya çevirip televizyonda oynatmak istiyorum. Ama videonun bitince tekrar başlamasını yani sabahtan akşama kadar durmadan aynı videonun oynamasını istiyorum. Bunu yapabilmemin bir yolu var mı?
S
3 yıl
Dizüstü için powerbankla şarj mümkün mü?
Arkadaşlar bilgisayarın bataryasının yetmemesi nedeniyle taşımada da kolaylık olsun diyerek powerbank alalım diyoruz ama internette gördüğüm kadarıyla bunun için bilgisayarda ayrıca bir type-c gibi bir girişin olması lazımmış. Normal usb'den veya bilgisayarın kendi dc güç girişinden powerbank ile şarj mümkün mü ve tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
S
4 yıl
Program ekle/kaldır menüsünde görünmeyen programı kaldırma
Arkadaşlar gom player yüklerken yanında istememe rağmen avast antivirüs programı da yüklenmiş. Hali hazırda kullandığım başka bir antivirüs olduğu için önce normal denetim masasından kaldırmaya çalıştım ama her defasında "program hala kuruluyor" hata mesajıyla işlem engellendi. Ben de iobit uninstaller programını indirip onunla kaldırdım. Önce kaldırmayı başardım sandım ama sağ alt köşedeki bildirim alanında hala çalıştığı görülüyordu. Görev yöneticisinden de baktım, orada da çalışıyordu. Ama ne program ekle/kaldırda ne de iobit'in kaldır menüsünde avast yoktu. Başka programla deneyim dedim, bu sefer de ashampoo uninstaller indirdim ama onda da aynı şekilde avast kaldırma menüsünde görünmüyor.

Bu programı nasıl kaldırabilirim acaba?
S
4 yıl
Çocuk akıllı saati için kurulum yardımı (ÇÖZÜLDÜ)
Arkadaşlar bir arkadaş çocuğu için internetten akıllı saat almış ama kurulum ayarlarını bir türlü yapamadık. Sim kartı taktıktan sonra "Enter SIM1" diye bir ekran geliyor ama giriş yapabilmek için klavye tarzı bir şeyin gelmesini sağlayamadık. Gerçi ne gireceğiz onu da bilmiyoruz, pin veya puk kodu mu acaba?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



ÇÖZÜLDÜ: Sim kartın şifresi varmış, kendi telefonuma takıp sim kilidini kaldırdım, akıllı saate takınca direk gördü sim kartı. Konuyu silmiyorum aynı sorunla karşılaşan olursa belki faydası olur.
S
5 yıl
İkisi de mkv dosyası ama tv birini oynatıyor diğerini oynatmıyor
Evet arkadaşlar indirdiğim filmlerin uzantısı mkv ve harici hdd ile bunları televizyonda izleyebiliyorum ama indirdiğim bir dizinin de uzantısı mkv olmasına rağmen televizyon "desteklenmeyen video formatı" diyip oynatmıyor.

Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
S
5 yıl
Word\u0027le ilgili bir soru
Arkadaşlar Word'de yazı yazarken aynı anda sayfanın başka bir yerindeki yazının da otomatik olarak yeni yazdığım şekilde değişmesini istersem bunu nasıl yapabilirim?
S
6 yıl
Asus X505BP-BR046T iş görür mü?
https://www.teknosa.com/urunler/125039934/asus-x505bp-br046t-amd-a9-9420-30-ghz-4gb-1tb-2gb-amd-radeon-r5-m420-156-notebook

Fiyatı; 2400, döviz nedeniyle yükselen piyasada gayet uygun duruyor ama insan neden uygun diye de düşünmeden edemiyor.

Oyun falan oynanmayacak, dizi, film, internet ve bazı programların çalışılmasında kullanılacak. İşlemcisi için kötü diyorlar ama dediğim gibi oyun pek oynanmayacağı için ısınma gibi kronik bir sorunu yoksa yine de sıkıntı çıkar mı?
S
6 yıl
Clash of Clans - Aralık 2017 Güncellemesi
1) Golem ve Lav Tazı'nın ilk üç seviye için Dev'in de 5,7 ve 8 seviye için hp oranları arttırılmış.

Golem
Level 1 (4500HP -> 5100HP)
Level 2 (5000HP -> 5400HP)
Level 3 (5500HP - 5700HP)

Lava Hound
Level 1 (5700HP -> 6100HP)
Level 2 (6200HP -> 6500HP)
Level 3 (6700HP -> 6800HP)

Giant
Level 5 (670 -> 720)
Level 7 (1100 -> 1220)
Level 8 (1260 -> 1440)

2) Madencinin barınma alanı 5'ten 6'ya çıkarılmış :(

3) Barbar Kral ve Kraliçe'ye 5 seviye daha eklenerek max seviye 50'ye çıkarılmış

4) Önceden heal büyüsü veya şifacılar cehennem kulelerinin saldırısına karşı etkisizdi, şimdi bunu kaldırmışlar. (Cehennemlerin tüm olayı buydu zaten, niye kaldırdılar ki?)

5) Artık 25 duvar daha 12 seviyeye yükseltilebilecek

6) Ordu kampı 9. seviyeye çıkıyor (th11'de yükseltilebilecekmiş)

7) X-Yaylarının 2, 3 ve 4 seviyeleri için hasarları azaltılmış

Level 2 (70 DPS -> 60 DPS)
Level 3 (90 DPS -> 80 DPS)
Level 4 (100 DPS -> 90 DPS)
S
7 yıl
Turkcell reklamınız Forumlarım bölümünü engelliyor
Forumun başına koymuşsunuz kocaman reklamı, **** da engellemiyor. Kısa yoldan ne güzel ulaşıyordum kullandığım forumlara, sayenizde o da yalan oldu.

< Resime gitmek için tıklayın >

Düzenleme: Vaaay, ad*block'un ismine bile tahammülünüz yok demek, para tatlı tabi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.