Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2461
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Program ekle/kaldır menüsünde görünmeyen programı kaldırma
S
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar gom player yüklerken yanında istememe rağmen avast antivirüs programı da yüklenmiş. Hali hazırda kullandığım başka bir antivirüs olduğu için önce normal denetim masasından kaldırmaya çalıştım ama her defasında "program hala kuruluyor" hata mesajıyla işlem engellendi. Ben de iobit uninstaller programını indirip onunla kaldırdım. Önce kaldırmayı başardım sandım ama sağ alt köşedeki bildirim alanında hala çalıştığı görülüyordu. Görev yöneticisinden de baktım, orada da çalışıyordu. Ama ne program ekle/kaldırda ne de iobit'in kaldır menüsünde avast yoktu. Başka programla deneyim dedim, bu sefer de ashampoo uninstaller indirdim ama onda da aynı şekilde avast kaldırma menüsünde görünmüyor.

Bu programı nasıl kaldırabilirim acaba?



Z
4 yıl
Yarbay

işlemlerden görevi sonlandır yapıp program files den klasörünü sil sistemi yeniden başlat gider


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam görev yöneticisinden avast'ı sonlandıramıyorum, "işlem tamamlanamadı, erişim engellendi" hatası alıyorum. Başlangıç sekmesinden başlangıçta çalışmasını durdurayım dedim ama bu sefer hata dahi vermiyor yani durdur diyorum aynı şekilde kalıyor, hiç tepki yok. Direk klasörünü silsem olur mu yoksa daha bu sefer hiç mi kurtulamam?




Bu mesajda bahsedilenler: @zeki1981
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.