R

Onbaşı
31 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
Video Düzenleme için sistem tavsiyesi 5000TL seviyesinde
İyi günler 4K 60P LOG çekilmiş görüntüleri Premier ya da Davinci gibi programlarda fazla zorlanmadan birkaç videoyu programa attığımda kasmına neden olmayacak şekilde rahat bir şekilde düzenleme yapabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum. Başlangıçta sistem içerisindeki SSD ve RAM düşük olabilir ama birkaç ay içerisinde daha iyilerine geçiş yapacağım. Sistem tamamen video düzenleme üzerine odaklı olacak oyun içermeyecek. Tek istediğim video düzenlerken kasma yapmasın akıcı bir şekilde ön izlemeleri görebileyim. Monitöre karar verdim o nedenle fiyata dahil etmeyin.
R
8 yıl
Kamera netleme ve ölçmek için kullanıcılatı davet ediyorum
Forumda çoğu zaman bakıyorum kamera netlemek için birçok kişi soruyor genel bir konu açmak istedim burada herkes netleme ve kamera değerleri ölçmenin nasıl olduğunu görsün birbirlerine yardımcı olsunlar diye. Forumda farklı konular altında çok dağınık duruyor. Bu şekilde daha faydalı ve yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
R
8 yıl
[Haber] GoPro hero 5 geliyor
Aksiyon kamerası denince ilk akla gelen marka olan GoPro, en iyi modelini güncellemeye hazırlanıyor. İşte GoPro Hero 5 hakkındaki tüm bilgiler.

Aksiyon kameralarının en deneyimli isimlerinden biri olan GoPro, Hero 5 ile yepyeni bir ürünü pazara sürmeye hazırlanıyor. Aslında mevcut en iyi model Hero 4, 4K video çekim özelliği ve güçlü Ambarella A9 işlemcisiyle dikkat çekmeyi başarıyor. Bu yüzden Hero 5’te farklı şeylerin öne çıkması gerekiyor. Görünüşe göre tam da böyle olacak.
4G LTE 
GoPro Hero 5’e 4G LTE desteğinin eşlik etmesi bekleniyor ki bunun sayesinde telefon bağlantısına gerek kalmadan yedekleme, paylaşma gibi işlevler kullanılabilir. Bu özelliği Ambarella’nın yeni A9SE işlemcisi mümkün kılacak.
Bunun yanı sıra bu özellik, yurt dışı alışverişi yapanların işini zorlaştırabilir.
Daha iyi pil ömrü 
Hero 5 büyük ihtimalle daha iyi pil ömrüne sahip olacak. Söylentilere göre kamera, 2800 mAh’lik pile sahip olacak. Bu büyük pil, 4G desteği için yeterli gücü sağlayacaktır. Ayrıca kullanılacak olan Ambarella A9SE yongası daha fazla güç tasarrufu yapabilecek.
Tasarım
Uzmanlara göre Hero 5, Session serisine benzer küp şeklinde bir tasarıma sahip olacak.
Çıkış tarihi ve fiyat 
450-500 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı düşünülen amiral gemisinin mayıs veya haziran ayında tanıtılacağı tahmin ediliyor.
Kaynak : http://www.scroll.com.tr/iste-gopro-hero-5in-cikis-tarihi-ve-ozellikleri/

Bana kalırsa çindende bu haber gerçekleşirse baya büyük bir atak gerçekleşeceğini düşünüyorum sizin yorumlatınız nelerdir acaba ?
R
8 yıl
Xiaomi Yi aksesuar hangisini tercih etmeli
Arkadaşlar xiaomi yi için aksesuar almak istiyorum ama kararsız kaldım acaba fiyat fayda olarak hangi sitedeki aksesuar kombinlerini almalıyım ayrıca özellikle istediğim tüfeğe xiaomi yi takmak istiyorum ama hangi aksesuarı almalıyım bilemedim aynı zamanda köpek içinde sorum geçerli yardımcı olursanız sevinirim.
R
8 yıl
Eticaret domaininm hazır SEO uyumlu
724eticaret.com isimli domainim tamamen satılacaktır SEO uyumludur hit oranı çok yüksektir teklif bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.