S

Çavuş
25 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
17 Yıllık Tecrübeli Öğretmenden İstanbul İçi Özel Matematik Dersi
Arkadaşlar kendisi benim hocam olur ve iddia ediyorum İstanbul'da bulup bulabileceğiniz en kaliteli en iyi öğretmendir.Bizzat öğrencisiydim beni üniversite sınavına hazırladı ve o olmasaydı Marmara Üniversitesini kazanabilirmiydim bilmiyorum.Kendisinin 17 yıllık tecrübesi vardır ve hayatınızda hiç bu kadar iyi YGS-LYS Matematik dersleri dinlemediğinize eminim.Soruların bütün çözüm yollarından tutunda konuların üniversite sınavında çıkan en can alıcı noktalarına kadar her şeyi detayıyla bilen tekrardan söylüyorum 17 senedir bu sistemin içinde olan ve her sene çıkabilecek olası soru tarzlarından birçoğunu tutturan bir hocadan bahsediyoruz.YGS - LYS de başarı garantinizi ben verebilirim.Başta ben olmak üzere öğrencilerini en köklü üniversitelerin en köklü bölümlerine yerleştiren bir hocamızdır kendisi farkı ilk dersten göreceğinize şüpheniz olmasın.

Mekan olarak Öğrencinin ve ya öğretmenin evi olabilir dışarda herhangi bir kafe olabilir mekan sıkıntısı yoktur.
Anadolu yakası tercih olmakla birlikte İstanbulun her yerine ders verilebilir
Ben bir öğrencisi olmakla birlikte kendisinin yardımcılığını yapıyorum kendisiyle benim aracılığımla görüşüceksiniz

PM Atarsanız numaramı verebilirim konuşabiliriz fiyat konusunda hocayla anlaşacağız dersin durumuna göre değişir fiyatlar gayet makuldur
S
8 yıl
Yönetim Bilişim Sistemleri mi siyaset bilimi ve uluslarası ilişkiler mi?
Arkadaşlar Marmara siyaset bilimi ve uluslarası ilişkiler mi kadir has veya yeditepe yönetim bilişim sistemleri bölümü mü? Şimdi birini özelde okuyacağım ayrıca çok bilinmedik bir bölüm diğeride İİBF olduğu için gözüm korkuyo ne düşünüyosunuz ?

TM3 33 K
TM1 40 K
S
8 yıl
Tutar mı?
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar bu sıralamalarla Marmara Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler(İngilizce) gelir mi? Okul hakkında bilgisi olanda fikir verebilirse çok sevinirim
S
8 yıl
TM Nereyi yazardınız ?
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar bu sıralamalar gelmiş olsaydı nereleri yazardınız mezun olunca işssizlik sıkıntısı çekmek istemiyorum
S
8 yıl
Kadir Has uluslarası ilişkiler nasıldır + tm3 yardım
Arkadaşlar malum sonuçlar açıklandı ve sıralamalar berbat ötesi..

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar sizce nereleri yazabilirim ?Odtü uluslararası ilişkiler hayalimdi geçen seneye göre puan yetiyo ama kesin tutmaz mı? Kadir has uluslarası ilişkiler bölümü nasıldır fikri bilgisi olan ?

Teşekkürler şimdiden :)
S
8 yıl
Denge Ayarında Edebiyat Denemesi
Arkadaşlar malumunuz denge denemelerini piyasada bulmak nerdeyse imkansız acaba var mıdır denge ayarında bi edebiyat denemesi edebiyatta çok iyi değilim hem moralimi bozmasın hemde denemden kendime bir şeyler katabileyim istiyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdiden
S
8 yıl
Edebiyat semineri videolarına BR Trigo veriyorum
evet beyler durum başlıkta varsa edebiyat semineri videoları olan BR Trigo atarım 100 soruluk özel testiyle birlikte behzatın hazırladığı temiz pdfli vs.
S
8 yıl
Odtü Uluslararası İlişkiler Nasıldır
Evet arkadaşlar bölüm sizce nasıldır Ankarada okumanın avantajları var mıdır

Genel olarak girişken biriyim bölümün dersleri resmen en sevdiğim derslerin karması biçiminde ek olarak dil öğrenmeyi ve yurtdışına çıkmayı vs seviyorum.Hazırlığı rahat geçebilecek ingilizcem var yanına farklı diller eklemek benim için sorun olmaz.Bölümü resmen aşkla okuyabileceğimi söyleyebilirim

Evet arkadaşlar yorumlarınız nelerdir bölümü bitirsem işssiz kalır mıyım? iş imkanları nelerdir maaş durumları nasıldır?
S
8 yıl
Eser Özetleri Gerekli mi?
Arkadaşlar sizce eser özetleri kitabı gibi bir şey gerekli mi? Palme eser özetleri almayı düşünüyorumda edebiyat için
S
8 yıl
Ankara Hukuk mümkün mü?(SS)
Evet arkadaşlar sizce Ankara Hukuk mümkün mü eğer mümkünse lysde ne gibi netler yaparak ulaşabilirim ?

OBP: 70-72 gibi bir şey olacak..


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.