W

Yüzbaşı
16 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
3 yıl
Yasal uyarı imei numarası klonlanmıştır( Zenfone 3, Çift hatlı)
Biraz önce, yıllardır kullandığım ASUS Zenfone 3 telefonuma cihazın imei numaralarından 1 inin klonlandığına dair bir mesaj geldi, internete biraz bakındım, faturayla birlikte distrübütöre başvurulması gerektiği yazıyor. Cihazı alalı kaç yıl geçti onu bile hatırlamıyorum, faturanın üstüne olduğu kişi rahmetli oldu. İşler baya karışık, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Cihazın sadece imei numarası klonlanan hattı mı kullanıma kapatılır yoksa cihaz komple mi kullanıma kapatılır bilgisi olan varmı?
W
3 yıl
Yasal uyarı imei numarası klonlanmıştır(çift hatlı cihaz)
Gece 1.30 da yıllardır kullandığım ASUS Zenfone 3 telefonuma cihazın imei numaralarından 1 inin klonlandığına dair bir mesaj geldi, internete biraz bakındım, faturayla birlikte distrübütöre başvurulması gerektiği yazıyor. Cihazı alalı kaç yıl geçti onu bile hatırlamıyorum, faturanın üstüne olduğu kişi rahmetli oldu. İşler baya karışık, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Cihazın sadece imei numarası klonlanan hattı mı kullanıma kapatılır yoksa cihaz komple mi kullanıma kapatılır bilgisi olan varmı?
W
5 yıl
6000-6500 TL Monitör dahil
Dostlar 8 yıllık aradan sonra bir sistem toplamaya karar verdim,İleriye yönelik yükseltmeye müsait bir anakart ve yeni nesil ekran kartlarını destekleyecek bir sistem toplamak istiyorum. Elimde HAF 912 kasa mevcut.1080p 75hz bir monitör düşünüyorum.

Ryzen 5 3600 1410 Netsipariş
MSI B450 Gaming Plus 700 Vatan
Sharkoon Silent Storm 650w 538tl Itopya
RX580 Pulse 8gb 1200 Sinerji (f/p olarak çok uygul 2-3 sene sonra değiştirilebilir)
Corsair MP510 240 GB M.2 NVME 370 Trendyol
2x8 3200 mhz cl16 650

Monitörlere biraz bakındım düşük tepki süresi mi yoksa IPS mi önerirsiniz?
Mümkün olduğu kadar ileriye dönük bir sistem olsun istiyorum, ülke durumlarım malum 3-4 yılda bir ancak parça değişimi yapabiliyoruz.
W
8 yıl
Ram, anakartıma uyumlu mu?
https://smile.amazon.com/gp/product/B019HVNT3C/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
Amazondan bu ürünü buldum fiyat gayet iyi sipariş vereceğim ancak anakartıma uyumu hakkında bir sıkıntı olur mu? OC ile 2133 desteği mevcut ancak ramlere OC olayın nasıldır pek bilgim yok.
Anakart MSI P67A-G45
W
9 yıl
1200 Lira telefon tavsiyesi
Babam için, kamerası iyi, çok kolay hasar almayacak (düşme,biryerlere çarpma gibi durumlar da), facebook,okey gibi uygulamalar da kullanılacak ve bunlar da kasma problemi olmayacak bir cihaz arıyorum dostlar tavsiyeleriniz nelerdir?
W
10 yıl
Telefon önerisi
Babama telefon alacağız dostlar dayanıklı,ucuz,az biraz kaliteli kamerası olan birşeyler varmıdır?
W
10 yıl
s3 şebeke sorunu
dostlar bir akrabam pasaport kayıtlı s3 getirdi
kendi bir dönem türkiyede problemsiz kullanmıştı cihazı ancak şu an şebeke bulmuyor nasıl çözeriz?
W
10 yıl
Posta ile askerlik tecili
Ankara'da yaşıyorum nüfus kütüğü Nevşehir'de posta ile halletmek istiyorum dostlar.Daha önce bu işlemi yapan veya bilgisi olan var mı?
W
10 yıl
1700 Liraya sistem
Dostlar monitör dahil
1700 liraya LoL oynayacak,nete girecek kardeşime sistem toplayacağım nasıl birşey önerirsiniz
W
10 yıl
İpod Shuffle
Spor salonunda ve günlük kullanım için almayı düşünüyorum dostlar ancak kafama birşey takıldı. Şu an için ekstra para verip iyi bir kulaklık alamıyacağım orjinal kulaklığı nasıldır? Dışarı ses verme sorunu vs. mevcut mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.