1

Onbaşı
17 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
1
7 yıl
2. BİR ADSL HATTI ÇEKİLEBİLİR Mİ? YARDIM!
Arkadaşlar tam olarak şuandaki sorunum şöyle turknet'den netspeed'e geçiş için başvuru yaptım. fakat, 25 gün önce vodafone'dan turknet'e geçtiğim için 3 ay içerisinde tekrar bi geçiş sağlanamıyormuş. bu yüzdende önce turknet'i iptal edip daha sonrasında bize başvuru yapmanız gerekiyor dediler. benimde sormak istediğim turknet bağlı iken netspeed'ede yeni bi abonelik başvurusu yapabilirmiyim tekrardan hat çekilebilir mi? çünkü hat çekme işi biraz uzun sürdüğü için 1 hafta internetsiz kalmak istemiyorum netspeed bağlantıktan sonra turknet aboneleğimi iptal ettireceğim bu mümkünmüdür?
1
7 yıl
Turknet\u0027den Turksat Kablonet\u0027e Geçmeyi Düşünüyorum!
Arkadaşlar 15 Gün Evvel VodafoneNET tahhütümün sonlanması ile birlikte Turknet'e geçmeye karar verdim. İkamet Ettiğim Yerde Fiber Altyapısı Olmadığından Dolayı Mecburen TurkTelekom hattı üzerinden bağlandı ve aktivasyonun tamamlanmasına rağmen 4 gün boyunca internete bağlanamadım. Müşteri Hizmetlerine Ulaşmak imkansız gibi birşey Online İşlemlerden bıraktığınız Arıza Kayıtları Tamamen Otomatik bir şekilde arızanız giderilmiştir internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. fakat internet yok bağlandıktan sonra 16mbps lik bağlantıdan 16mbps beklemek tabii ki aptallık olurdu benim beklediğim 12 13 mbps hatta 10 mbps bile yeterdi fakat bağlandıktan sonra aldığım hız maximus 6mbps'i geçmiyor arıza kayıtları bırakıyorum yine aynı otomatik cevaplar gönderiliyor arızanız giderilmiştir internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sorum:İkamet ettiğim sokağa 6 ay öncesinde turksat altyapı fiber kablo döşedi binayada ankastre çekildi fakat henüz sinyal verilip aktif edilmemiş turksat'ı arayıp sordum bişey söylemedi fakat bu tarz tamamlanan altyapılar ne kadar sürede sinyal veriliyor bilgisi olan var mı? sinyal verildiği takdirde direkt olarak TurkNET'den Turksat KabloNet'e geçiş yapacağım 60tl para verip 2018 yılında maximus 6mbps hız almak enayilik olduki benim altyapım sorunlu ise sizin teknik ekip gönderip sorunu halletmeniz gerekir.
1
7 yıl
TMPIN4 NEDİR? ACİL YARDIM LÜTFEN!
Beyler 4-5 gün önce sorunsuz olarak gayet hızlı çalışan sistemim son 4 gündür oyunlarda donma kasma ve delay ve lag sorunlarıyla karşılaşıyorum çok can sıkıyor hwmonitör den baktığımda ise TMPIN4 çalışmıyor olarak görünüyor bu nedir neden bu tarz bi sorunla karsılaşıyorum bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirse çok sevinirim işlemciyle alakalı bi durummudur?

< Resime gitmek için tıklayın >


SİSTEM;
İ7 6700K
ASUS MAXIMIS VIII RANGER
CORSAIR VENGEANCE LPX 2X8 3000MHZ RAM
MSI GTX 1050TI
SAMSUNG 960 EVO M.2 SSD
1 TB SEAGETE 7200 RPM HDD
500 W 80PLUS PSU XİGMATEK
1
7 yıl
İşlemcimin tek çekirdeği sorunlu mu?
Arkadaşlar sorunum aylardır yağ gibi akan makinemin 2 3 gündür oyunlardaki anlık takılmalar donmalardan sonra hwmonitörde tmpin4 adlı değerin sabit olarak 0 da kaldığını gördüm ne olduğunu bilmiyorum tahmin yürüterek işlemcimin tek çekirdeği yanmış olma ihtimalini düşündüm bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkürler iyi forumlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
1
8 yıl
İŞLEMCİ SEÇİMİNDE YARDIMCI OLACAK VARMI?
Öncelikle merhaba, donanım bilgim çok fazla olmadığından dolayı üst düzey bi işlemci alacağım. fakat seçimi yaparken bir kaç sorum olacak. bilgisi olan arkadaşlara ben işlemciyi bilgisayarda birden çok fazla işlem yapmak için alacağım tamamen örneğin bir bilgisayara 8 10 tane sanal bilgisayar kurmak veya bi programdan 10 15 tane açmak gibi bunun için hangi işlemci seçimini yapmayalım 6 çekirdek 12 thread ve üstü xeon işlemciler var onumu tercih etmeliyim yoksa i7 6700k işimi fazlasıyla görür mü?

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
1
8 yıl
Sapphire R9 285 DUAL-X OC Corsair 450W+80 PSU Yeterlimi?
Merhabalar, arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Sapphire R9 285 DUAL-X OC modelini alacağım fakat şuanda elimde 400W
Everest Marka Power var. Yeterli olmayacağını düşündüğümdenhttp://bizdehesapli.com/corsair-cp-9020096-vs450-builderseries-450w-80-psu-urun-CP-9020096-EU bu yeterli olurmu yoksa aynı modelin 550W+80'mi almalıyım?
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.


Sistemim;
MSI A68HM-E33 V2 ANAKART
Amd Athlon x4 860 k İŞLEMCİ
Kingston Hyperx Fury 2x4 GB RAM
Corsair SSD 120gb
1
8 yıl
Sistem Topluyorum YARDIM LÜTFEN !
Merhaba arkadaşlar, hali hazırda bulunan kasam var, bir kaç bileşenini geliştirmeyi düşünüyorum. fakat, çok fazla bütçem olmadığı için biraz uygun bütçeli bir sistem tercih ettim. daha önce sistem toplamadığım için tecrübem yok uyumluluk sorunu çıkarırmı diye toplamadan önce siz tecrübeli arkadaşlardan onay almak istedim. cevap yazıp yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
AMD Sistem tercih ettim bütçeme daha uygun olacağı için.

Asus A58M-K 2400 Mhz (OC) ANAKART
Athlon x4 860K 3,7 Ghz. İŞLEMCİ
Kingston HyperX Savage 2400Mhz DDR3 RAM
CORSAIR CSSD-F120GBLS 120Gb 540/450 SSD HDD SSD
Everest 400W PSS var elimde.
Toshiba 500 GB HDD elimde mevcut.

bu bileşenleri bi araya topladığım zaman herhangi birinde uyumsuzluk yaşarmıyım ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.