H

Er
11 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
mirillis action mikrofon sorunu
kolay gelsin dostlar 3-4 yıldır after effect ve premiere pro kullanıyorum işi profesyenelliğe taşımak için çeşiitli eğitimler alırken youtube da anlaştığım bir kanala eğitim serileri hazırlama kararı aldım ayrıca başka bir kanal üzerinden oyun film dizi anime animasyon belgesel analizi yapacağım lisansı uygun olduğu için action mirillis satın aldım ancak mikrofonu kayıt etmiyor ilk başta sıkıntı yoktu bilgisayarı yeniden başlatınca boyle bir sorunla karşılaştım herhangi bir hata yok videoda sessizlik hakim başka kayıt programında kontrol ettim mikrofon sağlam tavsiyelere açığım
H
7 yıl
Corsairscimitar rgb Pro
ol el felç olunca oyun oynamak için makro tuşlumouse arayışına girdim önce 200 tl verip logitech g 602 aldım gayrt kullsnışlıydı ancak makro programı ara ara hata verip oyun zevkinin içine ediyorduşimdi ise corsairscimitar pro rgb hediye geldi ancak yanda bulunan tuşlara yaptığım makro atamasını kayıt edemiyorum youtube üzerinden izlediğim videolarda makro ayarından sonra programda çıkan save butonu bende çıkmıyorparamızla rezillik çekiyoruzonerisi olan var varmı?
H
7 yıl
Sağlık / Genel doktor sorumsuzluğu ne yapılabilir?
kolay gelsin dostlar12.04.2017 tarihimde iş yerinde yaptığımız patlatma sırasında başıma taş geldi. kontrol amacı ile gelenkomutan tampon uygulayıp enyakınsağlık kurluşu olan atasam hastanesine goturdu hastaneye vardığımda iş yeleğim kan olmutuş tamamen doktor hiç bir tetkikte bulunmadan başıma 5 dikiş attı bu sırada sol kolumda uyuşma başladığını soyledim ancak dikkate almayıp hemşireyi çağırıp dikişe devam etmesini soyledi bu sırada komutan ambulans çağıralım dedi ancak doktor ambulans gelene kadar kendi aracınızla daha hızlı gidersiniz dedi komutan benim aracımda müdahale ekipmanı yok diyerek kabul etmedi dikişten sonra acil girişindeki sandalyede 5-10 dakika kadar bekledim bu sırada uyuşma yüzüme çıktı ambulans çağırın artık dedim amadoktor yine aybı şeyi soyledibir kaç dakika sonra patronum geldi doktorun ambulans çağımayacağını anlayınca mecburen risk alaeak beni devlet hastanesine goturdu hastaneye girince direkt tomografiye alındım sonrasında beyin kanamam başladı beyin cerrahı atılan zımba dikişin beyin xarını zedelediğini ameliyat sırasındada kendilerini baya uğraştırdığını soyledikırılan kafa tası kemiğim batın bolgeme gomuldu tabi sol tarafımda kısmı felç oldu fizik tedaviye devam ediyorumhastaneyi ve doktoru bimer ve cimer üzerinden şikayet ettim bimer şikayetim adalet bakanlığında işemde ancak cimerden cevap geldi
"Hasan Safa TOSUN isimli vatandaşın 31.07.2017 tarihli ve 1454021 sayılı
Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanlığından gelen dilekçesi tetkik edilmesi amacıyla
04/08/2017 tarihli ve E.884 sayılı yazımızla Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Şube
Müdürlüğüne (Disiplin Birimi) gönderilmiştir.
İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğünün (Disiplin Birimi) 06/09/2017 tarihli ve E.365
sayılı cevabi yazısında, “yapılan inceleme neticesinde Özel ATASAM TIP MERKEZİ ve
Dr.Mustafa Nusret ÇİÇEKLİ'nin hasta takibi ve izlemi , kontrol hassasiyeti , tanı - tedavi ,
konsültasyon , 112 Ambulansının zamanında çağırılması , sevk zinciri ve bu sevk
zincirinin idaresi açısından kusurlu olmadıklarını tespit etmiş durumdayım . Müşteki Hasan
Safa TOSUN 'un şikayet konusu olan ve dosya eklerinde ayrıntısına ulaşılabilecek
iddialarının ayrıntılı verilen savunma ve zamanında usule uygun olarak doldurulmuş hastane
ve 112 formları ışığında ; adli ve idari yönden herhangi bir işlem tesis edilmesine gerek
olmadığı kanısı oluşmuştur” bildirilmiştir. Cevabi yazı şikayet sahibinin mail adresine
ancak çağrılan ambulans yok tüm bunları ifade almaya gelen polis tutanağındada belirttim ancak savcı şikayetimle ilgili birşey yapmadı
işin peşini bırakmak istemiyorum uyuşma olmasına rağmen ambulans çağırmayan doktora bir yaptırım olmalı tüm bunlara jandarma komutanı şhitolmuştur
başka ne yapılabilir?
H
8 yıl
Yayıncılar İçin After Effect !
H
8 yıl
Mikrofon Tavsiye
Kolay gelsin dostlar. Çeşitli programlar üzerine ders çekip yayınlıyorum . Ses kayıt kalitesini artırmak için mikrofon arayışı içerisindeyim. amazon.de sitesinden getirtmeyi düşünüyorum. 35-55 euro arası uygun olacaktır benim için. Önerebileceğiniz mikrofon var mı ?
H
8 yıl
Mikrofon Kayıt Sorunu
Kolay gelsin dostlar. Bir kaç hafta önce sorunsuz kullandığım mikrofon (lenova mikrofonlu kulaklık - sonrasında trust marka mikrofon aldım her ikisinde de aynı ) ile tekrardan kayıt almaya çalıştım ancak sıkıntı büyük. Sesimi kesik kesik kayıt ediyor. Cümlenin 3 kelimesi gayet güzel 4 ve 5. kelimeler malesef duyulmuyor. Ses ayarlarını kontrol ettim , daha gür konuşmayı denedim ancak çare olmadı. Her türlü tavsiyeye açığım.( anakart msı gaming b150 m3 - realtek hd audio mevcut )
H
8 yıl
Gerekli Ayarlar !
Kolay gelsin arkadaşlar. r9 390x ekran kartı aldım(sapphire marka ) . Ekran kartının sıcaklığını , fan çalışma hızını vb. ayarlamalarını nereden görebilir - değiştirebilirim? İlginiz için teşekkür ederim .
H
8 yıl
390x Alınır mı?
Kolay gelsin dostlar. Malum yeni ekran kartları piyasaya sürüldü. Amd satın alma niyetim vardı ancak 390x alsam mi diye ikilemde kaldım .. Çok yüksek ayarlar her oyunu oynama merakım yok . Rx 480 de alabilirim ancak referans tasarımda sorun çıkma ihtimali çok deniliyor . Firmaların kendi çıkaracakları versiyon ne zaman gelir belli değil ..

Burada merak ettiğim 390x driver desteği kesilir mi ? En azından 2-3 yıl sorunsuz kullansam yetecektir .

Ayrıca kartı sıfır değil garantili 2.el alacağım .o yüzden 1000tl ye geliyor .
H
8 yıl
Sistem Uyumu ! Önerileriniz
Kolay gelsin dostlar. Bir süredir sistem yenilemeyi düşünüyordum . Ağırlıklı olarak video montaj ( after effect , pr pro. ) ve grafik tasarım ile uğraşıyorum. Önceliğim bu olsa da oyun oynarken sıkıntı yaşamayacağım bir sistem toplamaya çalıştım. Parça uyumu vb. konular hakkında çok detaylı bilgim yok.


1- Ekran kartına yatırım yapmanın faydalı olacağını düşündüm ( uzun süreli olması için ). Yanılmış olabilirim :)

2- i7 işlemciler çok pahalı geldi.Ekran kartından kısmak yerine i5 tercih ettim. Bilemiyorum mantıklı mı oldu ?

3- Ram kapasitesi az . Farkındayım. Bir kaç ay sonra takviye yaparım .

4- Monitör seçimin de kararsız kaldım . HDMI çıkışlı almak zorunda mıyım yoksa DVI yeterli olacak mıdır. Çünkü aralarında ciddi fiyat farkları var.300-400tl arası düşünüyorum.

5- Güç kaynaklarında bazı çıkış özelliklerinden bahsediliyor. Bu kaynak yeterli olacak mıdır ?

SİSTEM;

İşlemci
Intel Skylake Core i5 6600 3.3GHz 6MB Cache LGA 1151 İşlemci 651,68 TL

Anakart
Gigabyte GA-Z170-HD3 Intel Z170 1151 Soket DDR4 3466MHz Sata 3.0 Usb 3.0 ATX Anakart 317,03 TL

Bellek
GSkill RipjawsV 8GB (2x4GB) 2400MHz DDR4 - F4-2400C15D-8GVR 125,09 TL

Ekran Kartı
Asus STRIX R9 390 Gaming 8GB 512Bit GDDR5 Ekran Kartı (STRIX-R9390-DC3OC-8GD5-GAMING) 1.111,22 TL

HDD
WD 1TB 3.5'' Blue 64MB 7200RPM SATA III Disk (WD10EZRZ) 150,67 TL

SSD
Corsair Force LE 120GB 550-500MB/s SSD (CSSD-F120GBLEB) 130,16 TL

Kasa
Dark Raiden USB 3.0 SSD Ready 2x12cm Fanlı, ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası 113,72 TL

Güç Kaynağı
High Power 750W 80Plus Bronze 56A@12V Güç Kaynağı (HPG-750BR-H12S) 210,62 TL

Monitör hariç : 3320 tl ....
H
9 yıl
After Effect CC Dersleri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.