B

Yüzbaşı
07 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
87 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Hoparlör ve mini amfi tavsiyesi
Merhabalar,

2018 model clio 4 araç için 4 kapı hoparlörü yenilemek ve bunlar için mini bir amfi cihazına ihtiyacım var, aküden vs kablo çekmek istemiyorum subwoofer falanda koymayacağım sadece temiz ve daha güzel ses için iyileştirme yapacağım. Teyp özeline soketle vs montaj yapacağım kesme biçmede yapmak istemiyorum. Sony xm-s400d gibi teyp altına sığacak bir ürün tavsiyesi ve bununla çalışacak hoparlör önerisi yapabilir misiniz ? Orjinalinde olan tweeterları söktüm ve orjinal renault için bose tweeter taktım soket sokete, hoparlörler içinde soket alıp onlarla montaj yapacağım.
B
3 yıl
Asus RT-AX86U vs Xiaomi AX3600 hk.
Merhaba,

Şuan Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition cihazı OpenWRT aracılığı ile evde kullanıyorum. Ancak akıllı ev ürünleri ve elektronik cihaz fazlalığı nedeni ile artık trafikle şişme gecikmeler bir cihaz internete giderken diğerinde donma meydana geliyor. En boş halde bile minimum 20 cihaz wifi bağlantısı sağlıyor, bu bahsettiğim 2 cihaz arasında kaldım. Evet Asus'un yazılımı özellikleri daha iyi ekstraları daha fazla ama tam 2 katı fiyat farkı var aralarında teknik olarak sizlerde değerlendirip yorumlarınızı paylaşır mısınız ? İleriye dönük olarak kullanmak istediğim için düzgün ve stabil bir cihaz benim önceliğimdir. Bu arada direk fiber hattı takacağım Xiaomi'de vlan id biraz sıkıntılı olabiliyormuş sanırım. Şimdiden teşekkürler.
B
3 yıl
Router seçimi hakkında yardım
Selamlar,

Şuanda Xiaomi Router 4A Giga versiyonunu OpenWRT ile kullanıyorum, ancak evdeki IOT cihazlar nedeniyle cihaz response vermeyi bırakıyor reset atmadan internete çıkışı sağlayamıyor. Bende düzgün ve yüksek kapasiteli bir router arayışına girdim bazı sorularımla yardımlarınıza ihtiyacım var. Wifi 6 olsun istiyorum en azından yeni nesil birazda olsa geleceğe uyumlu olsun bütçem 1000 TL civarı.

1-Xiaomi AX3600 850 liraya Türkiyeden edinebiliyorum bu cihazı, VLAN ID özelliği olmadığı için direk kullanım mümkün değil bu kafamı karıştırıyor.

2- Huawei AX3 Pro buda yurtdışı gelirse 750 lira burada 999 a satılıyor. Özellikler iyi iş yapar mı çok inceleme bulamadım.

3- Keenetic Ultra baktım evet wifi 6 yok ama özellik olarak baya iyi duruyor 899 lira şuan fiyatı, özellikle cgnat mağdurları için kendi dns servislerinin çalışması çok güzel özellik.


Başka fikir görüş ve önerilerinize açığım.
B
4 yıl
5+1 dubleks kombi önerisi
Selamlar,

Yeni aldığımız ev brüt 227 m2 5+1 dubleks kollektörlü sistem var buraya 30kw kombi yeter diye düşünüyorum ama sizin görüş öneriniz ne olur ? Marka model ?
B
4 yıl
ZTE H298A Modem Root kullanıcısı hk.
Selamlar,

Türk telekom üzerinden gelen ZTE H298A marka modemin bildiğiniz üzere normal kullanıcısında neredeyse tüm özellikler kısıtlı. Config dosyası üzerinden aşağıdaki bilgileri yakaladım ancak user disable edildiği için haliyle giriş yapamıyoruz. Bu konu için bilgisi olan yada bu config dosyalarında bu kısmı düzenleyip yükleme konusunda fikir verebilecek var mıdır ?

<DM name="ViewName" val="IGD.AU1"/>
<DM name="Enable" val="0"/>
<DM name="AppID" val="1"/>
<DM name="User" val="root"/>
<DM name="Pass" val="$F1r1@dl"/>
B
4 yıl
Telekom tarife yardımı
Selamlar,

Yeni taşınacağım evde FTTB şeklinde Türk Telekom alt yapısı var haliyle TT ve Milenicom harici kimse fiber hizmeti vermiyor. TT için 100 MB tarifesi gereksiz pahalı Milenicom idare eder ama herkes çok şikayetçi sizce nasıl aksiyon alınmalı fikriklere açığım. Ayrıca FTTB ile FTTH arasında çok kayıp yaşanır mı ?
B
4 yıl
Bosch Condense 2300i için O.T tavsiyesi
Daha önce kombi tavsiyesi için açtığım ve okuduğum konulara istinaden Bosch Condense 2300i modelini satın aldım. Elimde Cosa on off cihaz mevcut ama modülasyonlu KABLOSUZ bir termostat arıyorum tam uyumlu kullandığınız tavsiyeleriniz var ise yardımcı olur musunuz ?
B
4 yıl
Bosch Condense 2300i mü Daikin VZ Premix mi ?
Selamlar herkese,

Sıfır tesisata bakmak için bu iki kombi arasında kaldım montaj dahil Daikin'i firma önerdi montaj vs. her şey dahil Bosch'a 4880 TL Daikin'e 5000 TL fiyat verdiler Bosch 3 yıl Daikin 6 yıl garantiliymiş. Başka önerilerde olursa dinlemek isterim tabi ki.

Airfel Digifel Premix Daikin VZ nin aynısıymış sanırım bunun fiyatıda montaj dahil 4200 fiyat aldım.
B
5 yıl
LM723 güç kaynağı problemi
Merhaba,

LM723 ile çalışan Best marka bir güç kaynağım var ve arızalandı cihaz üzerinde çıkış öncesinde 150 ohm luk bir direnç var ve ısınıyor çok kısa devreye düşüyor. 28 volt çıkış geliyor direk sınırlama çalışmıyor yani. Onarımı için önerileriniz nedir ? Nereyi kontrol edip değiştirmeliyim. Direnci söktüm kısa devre yok ama sürekli 28 volt çıkış var. Direnci ölçtüm bu arada sağlam çıkıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
Dijitsu DB50 Mini buzdolabı BİM 145 TL (Bölgesel olabilir)
İstanbul Kartal Çavuşoğlu bimde 3 adet mevcut bölgesel olabilir. İnternette en ucuz 279 lira işine yarayan olabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.