A

Onbaşı
11 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Yeni vs Eski pc
Merhabalar
Yeni bilgisayar almakla eskisini tazelemek arasında kaldım yardım almak için yazıyorum.

Evdeki masaüstü bilgisayarım Casper Neo Neq2330
CPU-8200 Quad Core 2.33GHZ 8M
RAM-2 x 2048MB 800MHZ DDR2


Bu arkadaşı uzun süredir kullanmıyorum evde yatıyordu. Anakartı hakkında pek bir bilgi edinemedim. Yukarıdaki marka modeli aratarak daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ekran kartını daha önce değiştirmiştim ama artık oda tırtladı. Soruma gelirsek...
Ben bu makinaya GTX serisi bir ekran kartı alsam, Ram'leri tazelesem, SSD'yi de gömsem nasıl olur? Yada olur mu? Malum dolar aldı başını gidiyor yeni bir makina almak çok masraflı o yüzden evdeki bu masaüstünü güncel hale getirme şansım nedir acaba? Anakartı hakkında bilgim olmadığı için neyi destekler ne olur bilemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur teşekkürler.
A
8 yıl
Ankara içinde B+ kana ihtiyacımız var.
Arkadaşlar bir arkadaşımın babası kanser tedavisi görüyor ve yarın sabah (11.3.2016) saat 8 de Hacettepe hastahanesinde B+ kana ihtiyacımız olacak. Doktorun söylemesine göre 3,4 kişi gerekliymiş yardımcı olabilecek birileri var mı acaba, teşekkürler.
A
8 yıl
Archeage - EU - server Leviathan - Gölge Haramiler - Taze kan aranıyor!
Merhaba arkadaşlar. Yeni online oyun arayan varsa Archeage'e gelmesini tavsiye ediyorum. Oyunu araştırabilirsiniz oldukça kapsamlı ve eğlenceli oyun. Yapmak istediğiniz herşey oyunun bünyesinde mevcut. Tarla sahibi olup dilediğiniz bitkiyi ağacı ekip biçebilirsiniz aynı şekilde hayvancılıkta yapabilirsiniz. Gemilerle denize açılıp denizlerde gezip düşman arayabilirsiniz. Zindanlar, bosslar, world bosslar mevcut. Ticaret yaparak, ticaret yollarında mal çekerek para yapabilirsiniz yada yapan kişilere saldırarak çalabilirsiniz. Oyunu biraz incelemenizi öneririm çünkü yapılabilecekler anlatmayla bitecek gibi değil. Oyunu oynamak isteyen arkadaşları bekliyoruz.

Archeage avrupa serverı Leviathan'da Türk guildimiz var ve yeni oyuncular arıyoruz guildimize. Şuan 70-80 kişiyiz online sayımız 20-30 arasnda değişiyor. Gelmek isteyen herkese kapımız açık. Oyun ücretsiz olmasına karşılık premium hesap sistemide mevcut ve ücreti 15$ fakat oyun içersinde kasarakta premium alma imkanınız var. Guilde katılan herkese premium kasması için yardımcı oluyoruz ve 1 kere premium hesaba sahip olunduğunda gelecek ayların premiumunu çok rahat elde edebilirsiniz. Yani herhangi bir ücret vermeden Archeage dünyasında eğlenebilirsiniz. Teamspeak (TS3) kanalımız mevcut, sürekli sohbet muhabbetin döndüğü güzel bir ortamımız var.

Leviathan serverında Haranya tarafında oynuyoruz. Bizimle oynamak isteyenlerin Leviathan serverında Haranya tarafındaki ırklardan (Harani - Firran) birisini açması gerekiyor.


Oyun içi iletişim: (özel mesaj atmak için /w nickname)
Zelja
Frcy
Madman
Nicklerinden birisine whisp atabilirsiniz.

Teamspeak ip:
77.245.157.230 şifre: gölge123
kanala geldiğinizde herhangi birisine yazarak yada poke atarak iletişime geçebilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.