J

Çavuş
11 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
3 ay
Askerde eğitimden sonra ne giyiliyor?
Merhabalar, umarım soru saçma değildir ama kafam karıştı. Sivil kıyafetler bavula konup depoda tutuluyor diye biliyorum, soğuk havada tek giyebildiğimiz şey parka mı? Veya polar vs bir üstlük götürmek gerekir mi? Soğuk bir yere gittiğimden emin olamadım.
J
8 ay
Ortaöğretim KPSS\u0027de 82 puan yeterli bir puan mı?
Geçen KPSS'ye denemelik girmiştim, şimdi ciddi düşünmeye başladım ve acaba 82 yeterli bir puan mı sormak istedim. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
J
2 yıl
3060\u0027lı hazır sistem tavsiyesi
3060Ti' da olur ama 15 bin civarında imkansız gibi duruyor. Oyun dışınında işlerim de olduğundan Nvdia bakmam gerekiyor.
J
3 yıl
İnternet + Telefon hizmeti en uygun nasıl alabilirim?
Gıbırnet'e geçecektim tam 6 ay 70'ten alırım diye ama doğrulama için aradıklarında sadece yalın internet verdiklerini söylediler. Buradan internet başka yerden telefon alsam yine Türknet'ten uygun olur belki ama baş ağrısına değer mi emin değilim.

Tavsiye ettiğiniz, telefon+internet hizmeti veren bir yer var mıdır?
J
3 yıl
Samsung Smart TV\u0027den modeme bağlanılan USB ile video izlemek mümkün mü?
Bilgisayardan modeme, oradan da televizyona istediğimi izleyebileceğim bir sistem kurmak istiyorum ama bugün bir türlü ayarlayamadım.

"Modeme USB bağlama"nın daha teknik bir adı varsa ben bilmiyorum, mazur görün : )
J
8 yıl
Arkadaşlar cidden bıktığım bir olay hayatı düşünerek bi çözüm verin lütfen...
Arkadaşlar bu durumdan bıktım artık ama nasıl çözeceğimide bulamıyorum maalesef :( Sorun şu ki;
Şimdi ben ablamlar tartışırken hep arayı bulma tutumumdan dolayı tartışmalarda sakin kalmayı çok iyi başarıyorum ve yapıyorumda, gelin görünki şimdi herkesin e en doğrusu diyeceği şey gerçek hayatta artık bıkmama sebep oldu.
Daha bugün bi arkadaşımla bi konu üzerinde tartışmaya başladık(tartışma derken gülerek falan başladık yani göya eğleniyoz) sonra arkadaş meğer baya sinirli bi adam çıktı kızardı bozardı eli titriyo falan(şiddet benzeri bi olay olmayacağıda kesin) neyse ben dedim sakin ol bu seferde başladı ben sinirli adamım bağırarak konuşuyorum ne olacak(dövecenmi anlamında değil) ben nasıl yani abi aynen devam mı bağırmaya diyorum adam evet diyor, şimdi bu zaten sinir bozucu ama gelelim beni deli eden kısıma, yanımızda abimiz diyebileceğimiz bi adam var ve tartışmanın büyüdüğünü görünce abide yatıştırma amaçlı bana bitirmemi söyledi. İşte çözüme kavuşturamadığım nokta bu, ben sakin sakin konuluyorum o bağırıyo çağırıyo orda ama nedense hep sus bana deniyor. Hayır inatsa inat diyorum takmıyorum biraz devam ediyorum bu sefer olay iyice benim zıttıma dönüyor olay bu seferde "ama sende uzatma yav bak adam sinirli bitir konuyu" demeye başlıyorlar. Adamda bundan güç alıp bak senin yapman gereken karşında sinirli biri varken bitirmektir diyor.... Ben gerçeten düşünüyorum şu anda burdaki insanlar arasında ya sadece benim beynim var yada ben malım. Gerçekten daha çok bağıranmı haklı arkadaşlar bana bi yol gösterin yav. Sakin olsam haksızım bağırsam çağırsam sonu güzel bir arkadaşlığın sonu olacak ama bu altta kalmak zorunda olmaktan sıkıldım. Gerçekten yanıtlarken "sen haklısın tabi en doğrusu budur" gibi öğretmene cevap verircesinde değilde hayattaki deneyimlerizi katarak cevap verirseniz sevinirim... Biraz uzun oldu ama bugün iyice dert oldu bana anlatmak istedim (arkadaşlara anlatınca senin tarafında oluyorlar öznel yaklaşım istedim daha doğrusu)
Lütfen ciddi cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
J
8 yıl
Performans Düşüşü
Arkadaşlar Monster Abra A7 v6.2 kullanıyorum. Nedenini bilmiyorum ama durup dururken performans düşüşleri yaşıyorum. Fallout 4 30-40 fps arası oynarken pc yi yeniden başlatınca 10-15 lere düşüyor. Sonra bidaha rest atınca 30 lara çıkıyor yeniden. Nedeni neden olabilir? Varmı bilginiz acep?
J
8 yıl
DreamSpark
Arkadaşlar dreamsparktan win 8.1 industry pro keyi aldım ama işletim sistemi normal 8.1 kursam keyi kullanabilirmiyim? Yoksa illa şu industry zırtını indirmem gerekirmi??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.