S

Yüzbaşı
02 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Netflix İçin Televizyon
Arkadaşlar selamlar. TV dünyasından çok geri kaldım.
Odama 24" bir tv bakıyorum. evde D-smart var onu benim odaya da bağlayabilir miyim bilmiyorum. eğer öyle bir şansım varsa hem onu bağlicam hem de chromecast diye bişey var (çok bilgili değilim) onu bağlayıp telefondan netflixli tvye aktarcam. buna uygun ortalamanın üstünde ses ve görüntü kalitesi olan bir cihaz arıyorum. bütçeyi 1500 lirayı çok aşmaz ise sevinirim. tabi daha aşşağısı yeter derseniz daha aşşağısına da okeyim.

görüşlerinizi bekliyorum
S
6 yıl
Iphone Se\u0027den yeni telefona geçiş?
Arkadaşlar Selam.

Uzun bir süredir iphone 5 ve ardından iphone se kullanıcısıyım. iphone se'den çok memnundum ancak son zamanlarda şarj sıkıntısı çıkardı ekran vs kırıldı dolayısıyla kamera tozlandı. temizlesem de tekrar doluyor kameram hesap makinesi gibi fotograf çekiyor. yeni kasa ve pil alıp takmayı düşündüm ancak çok sıcak bakmadım sonra.

Xaominin telefonları bu aralar hoşuma gitmeye başladı ancak büyük telefon sevmiyorum. 2500-3000 TL'ye kadar önerebileceğiniz "DEV" gibi olmayan ancak yüksek performanslı telefon neler var?. Samsung-lg-asus vs sıcak bakmıyorum.

İOS telefonlarda malümünüz 4-5 binlerden başlıyor. onun için ios'tan da vazgeçiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir?
S
6 yıl
Solidworks için Sistem Tavsiyesi
Arkadaşlar Selamlar

Arkadaşlar merhaba. Solidworksde çalışacağım bir bilgisayara ihtiyacım var.

Solidworksun ileri düzey modüllerini kullanmayacağım. Render bile almayacağım sayılabilir. Katı modelleme ve 5-6 parça montaj. Genel amaç teknik resim hazırlama ve model tasarımı olacak (aksesuar)

Bütçe 2500-3000 TL arası (kasa için). Malüm bugün blackfridayken almayı düşünüyorum.
Hazır kasa da düşünebilirim. Güzel bir sistem de toplayabilirim (ki hiç anlamam, tamamen sizin tavsiyelerinizle yönleneceğim)
S
6 yıl
Solidworks için Bilgisayar
Arkadaşlar merhaba. Solidworksde çalışacağım bir bilgisayara ihtiyacım var.

Solidworksun ileri düzey modüllerini kullanmayacağım. Render bile almayacağım sayılabilir. Katı modelleme ve 5-6 parça montaj. Genel amaç teknik resim hazırlama ve model tasarımı olacak (aksesuar)

Bütçe 2500-3000 TL arası (kasa için). Malüm bugün blackfridayken almayı düşünüyorum.
S
6 yıl
Iphone SE Yedek parça ekran tavisye
Arkadaşlar merhabalar.

Iphone SE telefonumun ekranında sorun var. Yedek parça olarak alıp kendim takacağım (telefonu temizlemek için defalarca çıkarıp taktım)

Komple Ön panel olarak tavsiye edeceğiniz bir site veya ürün varmı. malzeme kalitesi yüksek olsun istiyorum.
S
6 yıl
Tricity 155 Değer mi?
Öncelikle selamlar arkadaşlar.

Yaklaşık 100-120 kere scotty uygulaması ile motorda seyahat ettim(yolcu olarak tabi) farklı farklı motorlara bindim. en çok keyif aldığım motor xmaxdı.

Artık scottye yatırdığım parayı scootera yatırayım istedim. Scooter almak istiyorum ama aile biraz başka kafada tabi. Karşı çıkıyorlar motora.

Geçenlerde Yamaha Tricty'e denk geldim scottyde yeterince rahattı ve daha güvenli hissetim (öyle olduğunu idda etmiyorum. sadece hissetiğim). Ailem'e bir ihtimal 3 tekerlekliyi kabul ettirebilirim.

Gelelim soruma. Tricity 155in ortalama fiyatı 20.000 diyebiliriz. peki fiyat performans olarak bu ücret değer mi? 3 tekerli olduğu için muhtemelen daha ağır olacak yakıt tüketimi daha çok olacak diye düşünüyorum. günlük ortalama 35 km yol yapacağım.

Amacım kesinlikle hız yapmak veya trafikten kaçmak değil(kaçarsam iyi olur tabi ) Arabaya bütçem yetmediği için motor daha avantajlı düşünüyorum. Ne yolumdan olayım ne de ailemi kızdırayım diye de Tricity 155 almayı düşünüyorum.

Boy 1.80 Kilo: 85

Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
S
7 yıl
Filmi arıyorum: ameliyathane elbisesiyle motorsiklet
Arkadaşlar merhaba... acil desteğe ihtiyacım var yoksa uyuyamicam:D bir filimde elemanın bitanesi ameliyathane elbisesi(arka tarafı full açık olanlardan) ile motorsiklet kullanıyordu... o filmi bulamıyorum nedense john malkovich oynuyordu diye hatırlıyorum ama değil sanırım... varmı fikri olan?

Edit:imla

Edit iki: filmii hatrladım
https://m.youtube.com/watch?v=C-NcOxFfGXk
S
7 yıl
İş meseleleri.
Vay arkadaş yeni topic açarken heycanlandım yıllar sonra. Eski kasayı yan yatırcılardan kimse kaldı mı bilmem ama ozamanlar kararsız kaldıgımda hep konudışına sorardım

Şimdi şöyleki ben makine mühendisligi okudum ve bu hafta stajımı teslim edip bitiriyorum. 3 Yıldır da sanayide imalattan sorumluydum. Ancak IT'ye geçiş yapmak istiyorum. İletişimim çok güçlü. Biraz aşatırma sonucu arkadaşlarımın da tavsiyesi üzerine proje yönetimine yönelmek istiyorum.
Lakin şöyle bir durum var. it sektöründen çok uzak kaldım html'ler sqller hiç bilmiyorum. Ne dersiniz bi sertifika çakıp yöneleyim mi yoksa sanayide bön bön devam mı edeyim?

Varmı Yardımcı olabilcek konuyla alakalı arkadaş?
S
8 yıl
USB Portda sıkıntı olma ihtimali?
Arkadaşlar merhaba.
sıkıntım fare ve klavyeden yana. farenin tuşları bazen basmıyor(imleç daima hareket ediyor.) 5-6 kere basınca düzeliyor 2-3 sn içinde
klavye ise çalışıyorken birden ışıkları sönüyor. usb aygıtı tanımadı uyarısı alıyorum ve usbyi söküp takmam gerekiyor. farklı klavye ve fareler denedim kimisi hiç çalışmıyor.
S
9 yıl
Çift Ekran
Arkadaşlar Merhaba.
Quadro 600 Ekran Kartım var.Bi dvi bide displayport mevcut. bu ekran kartıyla iki monitörden farklı görüntü almam mevcut mu? bilginiz var mı? internette araştırdım. bişey bulamadım.:(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.