P

Teğmen
26 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
10 yıl
Sarımsaklı ve Ayvalık bölgelerinde Hotel tavsiyesi
Dostlar yakın zamanda sarımsaklı Ayvalık cunda civarında eşim ve çocuğum ile birlikte tatile gitmek istiyoruz. Belirttiğim bölgeler hakkında bilgim yok, tavsiyelerinizi dikkate alacağım, yardımcı olursanız sevinirim..
P
15 yıl
Virüs programı kurduktan sonra İnternete bağlanamıyorum / Vista..
Arakadaşlar yeni sayılabilecek vista işletim sistemi olan notebook um var.. Beraberinde gelen Symantec Norton Antivirus programının kullanım süresi dolduğu için bilgisaarımdan kaldırdım ve farklı virüs programları kurmayı denediğimde internete bağlı gibi gözüksemde bağlanamıyorum. Alakası var mı bilmiyorum ama java update lerimi de yapmama izin vermiyor.
-Ne zaman ki virüs programını kaldırıyorum tekrar internete bağlanamıyorum. EsetNod32,Avast denediğim virüs programları.

-Bir de Logmein kurmayı denedim. Ona da kullanıcı adı ve şifre kısmına kadar geliyorum ardından proxy ayarları istiyor. Normalde evdeki pc de öyle birşey istemeden kurabilmiştim..

Detaylar böyle..

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
P
15 yıl
PSP de WMV uzantılı dosya izleme?
Arkadaşlar bi yere kadar geldim ancak takıldım..
Versiyonu 3.71 M33 olan bi PSP sahibiyim. Hafıza kartım var v.s. v.s.

Sorunum wmv uzantılı dosyaları işim dolayısı ile izlemem gerekiyor. PSP media Player adında bi dosya / program gibi bişey buldum. Download ardından içinden PMP ve PMP% adında 2 dosya çıkıyor. Bu dosyaları hafıza kartı içinde M:\PSP\GAME klasörü içine atmak gerektiği ve bu şekilde çalışabildiği yazıyor..Gelelim derdime :)

Buraya kadar herşey normal ancak bundan sonrasında bahsedilen programı çalıştıramıyorum. Sorunu bilen, daha önce deneyen ya da wmv uzantılı dosyaları convert yapmadan nasıl izleyebileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz??
P
16 yıl
Format sonrası HDD partition ları bozuldu..
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var...

Bilgisayarım "C", "D" VE "E" partitionlarından oluşuyordu ve C ye format attım. Windows kurulduktan sonra farkettim ki D ve E bölümleri gözükmüyor. Sistem cd sini tekrar taktım ve kurulum sayfasını tekrar açtığımda bölümlerin silindiğini ve bölümlenmemiş tek alan olarak gözüktüğünü farkettim.

-Sorun ne olabilir?? Nasıl çözüme ulaşabilirim?
P
16 yıl
PSP de Last.fm?
Arkadaşlar psp de last.fm den müzik dinleyebiliyor muyuz??? Bu konu ile ilgili daha önce araştırma yapanınız oldu mu ben 2 gündür bakıorum ancak bi detay bulamadım??
P
16 yıl
HP Pavilion DV 2000 yardım
HP Pavilion DV 2000 notebook ta Arakadaşlar kulaklığı takmama rağmen bilgisayardan gelen sesi kesemiyorum kulaklıktan ses gelmior sebebi ne olabilir yardım eder misiniz...
P
16 yıl
Taşınabilir diski biçimlendirdim bilgilerime ihtiyacım var..
Seagate FreeAgent Go 160 GB taşınabilir hdd im var arkadaşlar ve dün yanlış sürücüyü biçimlendirdiğim için bilgilerim gitti dosyalarımı geri getirebilmek için hangi programı kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler...
P
16 yıl
Pikatel Airmax Kablosuz Şifreleme
Arkadaşlar Pikatel airmax model modemim var. Arayüz kullanıcı adı ve şifresini biliyorum ancak kablosuz bağlantıya şifre koyamıyorum. Yardımcı olur musunuz??
P
17 yıl
Limewire - ...hosts tried.. problemi
Arkadaşlar şarkıyı seçip download dediğimde Örn: (93 hosts tried) yazıyor. Sonrasında need for more sources.... Bu durumu nasıl düzeltebilirim download yapamıyorum..
P
17 yıl
Daha önce girdiğim bazı adreslerde şimdi sunucu bulunamıyor hatası??
Arkadaşlar daha önce girdiğim sitelere şimdi bağlanamıyorum. ADSL modeme 2. bilgisayarı bağladığımda o bilgisayar tüm sitelere girebiliyor. Ancak kendi bilgisayarımla girdiğimde

Sunucu bulunamadı

www.asdfsdf.com konumundaki sunucu bulunamıyor. (Adresi örnek olması için yazdım)



* Adres yanlış yazılmış olabilir.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

hatası veriyor.

Internet explorer'da ve firefox'ta da denedim. Bazı adresler yukarıdaki hata mesajını verip açılmıyor. Temp ve Temporary Internet Files klasörlerini temizledim. Bunun dışında yapmam gereken bişey var mı? Ön bellek temizleme falan gibi??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.