Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
3841
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Daha önce girdiğim bazı adreslerde şimdi sunucu bulunamıyor hatası??
P
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar daha önce girdiğim sitelere şimdi bağlanamıyorum. ADSL modeme 2. bilgisayarı bağladığımda o bilgisayar tüm sitelere girebiliyor. Ancak kendi bilgisayarımla girdiğimde

Sunucu bulunamadı

www.asdfsdf.com konumundaki sunucu bulunamıyor. (Adresi örnek olması için yazdım)



* Adres yanlış yazılmış olabilir.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

hatası veriyor.

Internet explorer'da ve firefox'ta da denedim. Bazı adresler yukarıdaki hata mesajını verip açılmıyor. Temp ve Temporary Internet Files klasörlerini temizledim. Bunun dışında yapmam gereken bişey var mı? Ön bellek temizleme falan gibi??





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pash pasha -- 28 Temmuz 2007; 18:17:48 >

T
17 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayarlardaki IP adresleri modemden otomatik alınacak şekilde (dinamik) yapılandırılmadıysa ve her ikisinde de aynı IP adresleri (statik) tanımlandı ise, modeme ilk erişen bilgisayar sisteme kaydolur ve yararlanır, diğer bilgisayar erişemez!. Dinamik yapılandırma işleminin tercih edileceği durumlarda, işlevini yerine getirebilmesi için modemin DHCP sunucu özelliği aktif olmalıdır... Statik yapılandırmanın tercih edilmesi durumunda ise, tüm bilgisayarlara aynı ağ grubuna ait farklı IP adresleri verilmelidir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.