I

Teğmen
09 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
11 yıl
Goldmaster GFN-7904 Vantilatör 149.86TL Hizlial.com
Hizlial.com'da iyi indirime girerek 149.86TL'ye satılmaktadır. Fiyatı internetten araştırdım ancak daha uygununu bulamadım. Vantilatör arayışında olanlar için cazip olabilir.

Ürün özellikleri :

Goldmaster GFN-7904 Uzaktan Kumandalı Ayaklı Vantilatör 75 Watt
Hava Nemlendirici
3 farklı hız modu
3 farklı esinti modu
Yüksek frekanslı özel osilatör sayesinde yoğunlaşmayan, etkili nemlendirme fonksiyonu
7,5 saate kadar kurulabilen zamanlayıcı
3 yapraklı kaliteli AS şeffaf pervane
LED Gösterge paneli
Sağa sola geniş açılı salınım fonksiyonu
Uzaktan kumanda fonksiyonu
2,3lt su haznesi
Ayrı olarak çalışabilen hava nemlendirici ve fan
Zarif yuvarlak taban
Sessiz çalışma
Ergonomik tasarım, şık görünüm
Güç Kablosu Uzunluğu :1,6 m
Pervane Çapı : 400mm
Gövde yüksekliği : 100-130cm


http://www.hizlial.com/goldmaster-gfn-7904-75-w-uzaktan-kumandali-ayakli-vantilator/28.037.1592.0001
I
11 yıl
Iphone 5 Oyun Açma Sorunu
Merhaba,

Iphone 5 telefonuma orderchaos isimli programi app store'dan indirdim. Oyunu açıyorum ancak bi 30-40 sn geçmeden telefonun ekranı yavaşça karararak kendine restart atıyor. Bu problemi nedir acaba?
I
11 yıl
2 Adet Ginepig Sahiplendirmek İstiyorum
İş yoğunluğundan ve benim alerjimden dolayı 6 aylık 2 adet dişi(doğurgan) ginepig'imizi ücretsiz olarak hediyeleri ile birlikte onlara iyi bakacak birine vermek istiyoruz.

Yanında ücretsiz olarak verilecekler: Kafes, Suluk, Yemlik, Talaş, ve 4 paket 500 gr yem.


Şehir olarak: Ankara (elden vermeyi düşünüyoruz.)


İlgilenenler bana pm atabilir veya 0507 411 11 00 (18:00-07:00 arası) arayip ulasabilirler.
I
12 yıl
Acer Laptop Açılma Sorunu
Arkadaşlar gece bilgisayar sıcaklık yüzünden sandığım bir sebep ile birden kapandı. Geri açtığımda ise benden "sata port 0 hdd user password" istiyor. ancak ben böyle bir şifre koymadım bilgisayarıma. Bunun çözümü nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim. İnternetten araştırdım ama konu hakkında bir bilgiye ulaşamadım sağlıklı. Teşekkürler
I
12 yıl
2. Yıllık ve Aöf Geçiş Hakkında
2 yıllık üniversiteden mezun oldum (ancak 2 yıl uzatma ile). Şimdi aöf'den devam edeceğim ama bu sene 1. dönemden mezun oldum ve aöf kayıtlar eylül-ekim gibi. Bu süreç içersinde ben kaçak duruma düşermiyim acaba? tecil ettirmem gerekiyor mu askerliği? Bu konuda bilgisi olup paylaşırsanız sevinirim.
I
13 yıl
1.500 Liralık Oyun Sistemi Tavsiyesi
Bi kaç aya kadar almayı planlıyorum. Monitör dahil şekilde +/- 200 lira oynayabilecek, ankaradan satın alabileceğim, taksit imkanı olursa daha iyi olur. Amd işlemcili bir oyun bilgisayarı tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.

Klavye, mouse, dvd-rom tarzı bileşenlerin olmasına gerek yokutr. Teşekkürler.
I
13 yıl
Character Locked...
Geçenlerde gg üzerinden wrath of lich king cd-keyi aldım. Biraz satıcı ile sorun yaşamıştım. Sorunu hallettikten sonra upgrade edebilmiştim wow idmi. Ancak aradan 2 gün falan geçti suan oyuna girebiliyorum ancak karaktere girdiğimde character locked. falan filan diyor. bu sorun neden kaynaklanır acaba? ticket attım ama oradan cevap gelene kadar daha önce başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.
I
14 yıl
1750-2000 arası pc
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim fiyat aralığınad monitör, kasa, işlemci, ram, anakart, ekran kartı, powersupply'ın olduğu bir sistem hazırlarsanız sevinirim
I
14 yıl
Gittigidiyor Hakkında Bir Soru
Gittigidiyor'dan telefonum için kasa almıştım. Uymayan kasalara sorgusuz iade yazmıştı satıcı. Bana gelen kasada da sorun çıktı ve ben iade etmek istiyorum. Destek hattına ve satıcıya mesaj attım ancak cevap alamadığım için buraya sormakta yarar gördüm. Direk olarak ödemeyi iptal etmelimiyim yoksa görüşmeyi bekleyim mi? İade de bir sorun çıkarmı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
I
14 yıl
Looki Oyunları
Merhaba bu firmanın oyunlarından oynayan bir arkadaşımız varsa bana ilk pm atana 0.99€'luk e-pin göndereceğim. Game sultandaki bonusum dolsun diye çekmiştim bir işime yaramıyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.