E

Teğmen
20 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
12 yıl
Ekran kartına uygun anakart
Merhaba arkadaşlar;
Elimde Sapphire Ati HD5450 512MB/1GB 64Bit DDR3 (DirectX 11) DVI-HDMI PCI-E 2.1 x16 Ekran Kartı 11166-08-20R model bir ekran kartı var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd53887&categoryId=204

İşlemci özelliklerini yazıyorum. Everest programında yazanlar.
CPU Türü: Amd Sempron 1600Mhz (12x133) 2100+
CPU Sürümü: A2
Komut Seti: x86,MMX,3DNow!,SSE
Paket Türü: 453 Pin PGA
Paket Boyutu: 4.95cm x 4.95cm

Şimdi bu ekran kartı ve işlemciye uygun anakart almam gerekli.Fazla bir bilgim oplmadığı için uygun bulamadım. Bildiğiniz var ise tavsiyede bulunabilir misiniz?

Not: Anakartın yanında Ram de almayı düşünüyorum. Toplam 250 Tl yi geçmemesi gerek. İşlemciyi değiştir derseniz de 300 TL'yi aşamam. Bütçem yeterli değil.
E
12 yıl
Mektup Arkadaşı İstiyorum.
Merhaba.

Konuya girmek gerekirse yalnızlıktan, daha doğrusu kimsesizlikten oldukça sıkıldım. Belki bazılarımıza garip gelecek bu çağda mektup yollamak ama inanın tadı çok farklı. Yıllarca mektuplaştığım için biliyorum. Sebebini burada açıklamak istemediğim birçok nedenden dolayı birileri ile dertleşmek istiyorum. Bazen de sırf havadan sudan konuşmak.

Not: Yaş önemli değil. Her yaşa hitap edebilirim. Merak edenler için 23 yaşında olduğumu belirteyim. Kendi sıkıntılarınızı da yazabilirsiniz. Önemli olan paylaşmak.

Adres: Barbaros Mah. Atatürk Cad. No:169 D:7 Çanakkale / Merkez

İsim olarak eski mahlasımı kullanabilirsiniz. Cevap yolladığımda yenisiyle de tanışmış olursunuz. Sonuçta insan değişiyor, mahlaslar aynı kalmamalı.
E
16 yıl
Saldırı \u0026 Savunma arasındaki puan farkı
Beyler benim puanım şu anda 45. 30 nolu evrendeyim.Sadece maden kademelerini yükseltiyorum amacım en az 15 yapıp sonra savunma yapmak.Yani şu an hiç bir şekilde savunma mekanizmam yok.Yakın çevrem 2000 puan üstü.Ben kaç puandan sonra savunmaya başlıyayım sizce ? Ve bana kaç puandaki biri saldırı yapabilir ? Bunu merak ediyorum hiç bir hazırlık yapmadan yakalanmak istemiyorum.
E
17 yıl
Counter Strike için..
Başlıkta da okunduğu gibi cs için mause,klavye,kulaklık ve mikrofon arıyorum.Cs de en iyi performans alabileceğim bu 4lüyü yazarsanız sevinirim.Bu işten pek anlamam.Sadece oynarım ve şu anki mause aşırı derece küçük :) elimi ağrıtıyor belli bi süreden sonra.Önerilerinizi bekliyorum.Fiyat konusu o kadar da önemli değil.
E
17 yıl
K2 Premium Net
http://www.knightonlinepremium.net Bu site güvenebileceğimiz bir yer mi ? Resmi sponsoruyuz filan yazıyor fakat fiyatlar bana ucuz gibi geldi.Bu forumun reklamlarında görmüştüm bu siteyi inceledim gerçekten iyi fiyatlar..170 ytl gibi bi alışveriş yapıcağım için içimde bi şüphe oluştu.Buradan alışveriş yapan arkadaşlar güven mesajlarını yazarsa sevinirim.
E
17 yıl
400 Ytl...Yardım etmek sevaptır :)
mX 440 artık baydı.Hiç bir oyunu çalıştırmıyor.Bende yeni bir ekran kartı almaya karar verdim.
Bunun için sizden yardım istiyorum.Ben pek anlamam ekran kartından.O yüzden forumda yazılan kart markalarını okuyorum ama bana pek bişey ifade etmiyor.Bana çoğu oyunu rahat çalıştırabilcek (carbon veya daha kaliteli oyunlar) bi ekran kartı lazım.Şu anda elimde 400 ytl gibi bi bütçe var.Bunu aşacağımı pek zannetmiyorum.O yüzden çoğu şeyi rahat kaldırabilecek bi kart arıyorum.Sizden istediğim yardım da bana bir tavsiye vermeniz.Bu gün sipariş vericem dükkana sadece model arayışı içindeyim.Lütfen cevapsız bırakmayın...
Benim Pc özellikleri:
Ekran kartı mx 440 PCI yuva
Amd sempron 3000+ 2.4ghz işlemci
1 gb ram
Asus A7V8X-X anakart

Not:Bir kaç ay sonrada dual işlemci ile yeni anakart alıcam.+1 gb ram daha tabikide
Bizim külüstür bilgisayar artık hiç bir şeyi kaldırmamaya başladı :) Knight dışında :P (Onuda bıraktım)
E
17 yıl
Orjinal Server Hakkında Yardım
Öncelikle herkese selamlar.Free serverların down ve kapanma olayından sıkıldım artık.Orjinal l2 ye geçmek için kafamı kurcalayan bir kaç soru var.Arama butonundan bayağı bi araştırdım fakat en son açıklama Mart ayında olmuş ordan da tam bir bilgi edinemedim.Siz bi açıklık getirirseniz şu olaylara sonsuz teşekkürlerimi sunarım

1>Oyunun CD Paketini alıcam.Alan arkadaşlar veya bilen birileri fiyat söyleyebilirmi? (Kredi Kartı 1 ay sonra çıkacağından önce CD sini almak istedim içindeki serial numarası için.Herhalde CD den çıkan numara ile 1 ay oynayabiliyoruz.Öyle biliyorum ama emin değilim biri yardım ederse sevinirim.)
2>Bu C5 ten sonra çıkan Interlude olayı ne anlama geliyor.(Geçende bir video izledim C6 dan filan bahsediodu.Japoncam pek olmadığı için anlayamadım.)
3>Bu l2 game account nasıl alıcam (Şu anda yerini bulamıyorum;nereye tıklasam playNC geliyor.)
4>Ve bu 1 ay olayı doğru ise playNC den nasıl account alıcam.Her ay yeni bir serial mı almam gerekiyor.Yoksa o otomatik çekiyormu kredi kartından.Aslında karttan her ay çekmese iyi olur.Ben istedikçe alamazmıyım bir ay oynamak için gerekli olan kodu.

Şimdilik bu kadar aklıma soru takıldıkça yazarım buraya.Şimdiden tüm cevap ve yorumlar için teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.