K

Teğmen
03 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Laptopa Tamamen Farklı Anakart Takmak
Herkese merhabalar, benim Casper C800 bilgisayarım yaklaşık bir yıl önce bi sorun yüzünden anakartını yakmış olduğu için çalışmamakta. Anakart alıp takmak istesem bulunmuyor, Casper servisi ise 4000 lira fiyat çekti. Benim bu konuda bir sorum olacak sizlere. Tamamen farklı bir anakart alsam onu kasanına yerleştirsem sizce çalışır mı? Yani ekran, usb gibi çevre bağlantılarını yaptıktan sonra. Bir bilgisi olan var mı? Yani sıfır bilgisayar almaktan ise elimde bulunan ekran, kasa, klavye, ve diğer girişleri bağlayabileceğim bir anakart alsam, uyum sorunu vb olur mu?
K
4 yıl
Casper Cn V8x6500x Anakart
Arkadaşlar herkese merhaba. Benim casper c800 model dizüstü bilgisayarımın işlemcisi aşırı ısınmadan hasar gördü, bilgisayarcıya verdim, anakartta bazı yerleri kazıyıp tel çekmiş, o yüzden anakartımın kullanılabilir halde olduğuna çok inancım yok. Yeni anakart almak istiyorum ancak cn v8x6500x anakartı ikinci elde hiç yok, bir sitede 5700 tl istiyor. İki sorum olacak sizlere.
1) anakart bulabilme şansı olan bir arkadaş var mı
2) farklı bir anakart kullanma şansım var mı
Teşekkürler şimdiden
Not: doğru konu olup olmadığından emin değilim, bu konuda moderatör arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
K
5 yıl
İkinci El Motor Alırken Taksitlendirme
Meraba herkese, ehliyetimi alacağım kısa zamanda umarım, o zamana kadarda motorumu ve ekipmanlarımı almak istiyorum. Ama bir sıkıntım var. Motora ayırdığım miktar yaklaşık 5-6 bin lira ve bunu karttan çekebilirim, nakitim yok. Acaba ikinci elde kredi kartı ile alım yapabilmek için bir yöntem var mı?
Tavsiye edeceğiniz 125 cc ve honda dışında model olursa kulak veririm. Evden üniversiteye ve Antalya - Isparta (yaklaşık 140 km) arası yol yapacağım haftasonları o yüzden 125 cc üzeri istiyorum. Teşekkürler herkese şimdiden.
K
7 yıl
Mobil Etkin Noktayı Ayarlayamıyoruz
Dün akşam başladı, herhangi bişeyde indirmedim. Normalde hep kurduğum mobil etkin nokta, artık tıkladığımda ayarlayamıyoruz yazıyor açılmıyor. İnternetten araştırdım bulamadım, bilen bir arkadaş var mıdır acaba, herkese kolay gelsin.
K
7 yıl
Mobil Etkin Noktayı Ayarlayamıyoruz
Dün akşam başladı, herhangi bişeyde indirmedim. Normalde hep kurduğum mobil etkin nokta, artık tıkladığımda ayarlayamıyoruz yazıyor açılmıyor. İnternetten araştırdım bulamadım, bilen bir arkadaş var mıdır acaba, herkese kolay gelsin.
K
8 yıl
GM Air Veri Kurtarmak YARDIM
Herkese meraba, telefonumun ekranı veya başka bileşenleride olabilir çalışmıyor,telefon açılıyor titriyor ama ekran yok ancak alttaki tuşlara ışık gönderiyor, bilgisayara takınca driver yüklüyor bilgisayar aygıt yöneticisinde görüyor, tek istediğim şey içerisindeki verileri almak, yani atomlarına ayrılsın kırılsın umrumda değil sadece verileri alayım yeterli benim için. bunun nasıl çözüleceğini bilen bir arkadaş var mı, hata ayıklama modu kapalı malesef. bilgisayardan çekince telefon titriyor, gerçekten verileri alsam yeterli benim için telefon umrumda değil. teşekkürler şimdiden
K
8 yıl
İkinci El Olarak Monster
Merhaba herkese
Ben Monster Abra A7 V3.1 almayı düşünüyorum ikinci elden
Üniversiteye geçiyorumda, 4-5 yıldan aşağı idare etmemesi gerekiyor, bir bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz? Fiyatı 2250 lira, alırken sormam gereken şeyler neler diye sormak istiyorum birde. Elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım, İ7 4710mq işlemcisi ve gtx 860m ekran kartı var, rahatlıkla kaldırır gibi. Yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
K
8 yıl
2500 Lira Bütçe İle Dizüstü Bilgisayar?
Arkadaşlar yeni üniversiteye geçiyorum o yüzden bilgisayar alacağız. En fazla 2750 verebilirim. İstediğim özellikler
I7 işlemci
Gtx 950M ekran kartı
17" ekran - bu fiyata bulma şansım çok az ama sorayım dedim genede, 17" olmasını gerçekten çok istiyorum, ekran kartı düşük olsun ekranı 17 olsun oda olur-
Hd veya fhd ekran
Ssd girişi önemli değil, optik sürücüyü çıkarıpta yapabilirim ssd işini.
Kısa zamanda almayı düşünüyorum. Bildiğiniz marka veya ucuz biyer varsa yazarsanız sevinirim. Kredi kartı ile alıcam, internet üzerinden olur tabi

NOT: Bütün forumun bayramı kutlu olsun =)
K
8 yıl
Siz ne düşünüyorsunuz
Meraba kolay gelsin herkese
Uzuuuuun inceleme ve uğraştan sonra Monster Abra A5 V4.1 + 120 GB Ssdli bir bilgisayarı ikinci elden almaya karar verdim, garantisi devam ediyor. Sizce ikinci el olarak alınır mı? Bakmam gereken bişey var mı alırken? Üniversitede rendering, yazılım ile uğraşacağım 4720hq işlemcisi var uygun mudur? 2GB GTX 960M GDDR5 ve 8GB DDR3L Ram bulunuyor.
2500 e alacağım. İşimi görür mü? Oyundan ziyade üniversite daha önemli benim için, gta5 te falan gözüm yok =D
Yardımlarımızı esirgemeyelim lütfen ^_^
K
8 yıl
Hangisi daha iyidir? Yardımcı Olabilcek Arkadaşlar
Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım ancak çok kararsızım, birbirlerine çok yakınlar,sizin tavsiyeniz nedir?
http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsd4712c-core-i7-4712mq-230ghz-16gb-1tb-hdd-2gb-156-w81-notebook.html#ozellikler

Birisi bu

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-v7k6500a-core-i7-6500u-25ghz-16gb-ram-1tb-hdd-2gb-156-w81.html#ozellikler

Diğeride bu ancak derseniz bu fiyata bak buda var, araştırırım tabi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.