A

Onbaşı
30 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Spotify: Podcast Sever misiniz ?
Arkadaşlar spotifyda keyif alarak dinlediğim bir podcast serisi var, orda güzel bir konu var; "Neden herkes müzik sever ? "

Linkini bırakayım; https://open.spotify.com/episode/3iLgR3Ajpij2MNyNa3QA6N

Siz ne düşünüyorsunuz ? Sizce neden türü birbirinden farklı olsa da mutlaka bir türde müzik sever ?

Hiç müzik sevmemek sizce mümkün mü ? Ya da hiç sevmeyen var mıdır ?
A
7 yıl
%400 Kazanç - Coin işi Sabır işi
Arkadaşlar merhaba,

Coin yatırımı sabır işi, 19 Haziran'da antshares alınmasını önermiştim bu ekran görüntüsünde görebilirsiniz:https://i.hizliresim.com/4MobbL.png

Tanesi 5 dolardı, 21 Dolara kadar çıktı 1 gün önce.

Sadece sabır :)
A
8 yıl
Hatalı başlık.
hatalı başlık özür dilerim.
A
8 yıl
Tarafsız Ürün Yorumu - Kendi Ürününü Övme - Marka Sevdalıları
Arkadaşlar Selamlar,

Biraz bu konunun biraz off topic'in konusu ancak bilgisayar ile ilgili olunca burada açmak istedim. Umarım yanlış değildir.

Genel olarak gözlemlediğim herkes sahip olduğu markayı ya da ürünü övmeye çalışıyor, tarafsız bir karşılaştırma yapan yok. Satarken övenleri anlıyorum da fikir almaya çalışan insanlara bu tarz yaklaşanları anlayamıyorum.

Biri sormuş mesela evga gtx 1060 mı asus gtx 1060 mı diye, biri gelmiş asus'dan şaşma demiş biri gelmiş evga'dan şaşma demiş. Kalkıp bu adamlar demiyor ki asus'un kullandığı fan sistemi ile 3 derece daha düşük oluyor bu da 2 fps daha iyi almanı sağlıyor. Ya da evga mhz'leri daha fazla olduğu için aynı ürün olmasına rağmen x fps kadar daha iyi performans gösteriyor. Ya da benchmarklara baktığımızda diğeri X bir oyunu 10 fps daha iyi oynatıyor.

Ya da teknoloji siteleri, ellerine kim ürün yollarsa onu övüyor ya da kim ürün + para yollarsa onu daha fazla övüyor. Artık sadece ürünün tipini anlatan incelemeler var çünkü oturup hakkını vererek incelemeye vakitleri yok, incelenecek bin tane bileşen, cep telefonu, ekran, televizyon vs daha var sırada.

Hal böyleyken en iyisini arayan arkadaşlar, başkalarının içi dolu olmayan yorumlarına çok güvenmeyin.
Bilmem forumdaki arkadaşlarım da bana katılır mı ?
A
9 yıl
4-4.5k solo ve party mmr\u0027a sahip hesap alınır
Merhaba Arkadaşlar,

4k üstü solo ve party mmr'a sahip hesap arıyorum.

Banka havalesi ile ödenir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.