T

Yüzbaşı
20 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
306 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
T
10 ay
Teşekkürler
.
T
11 ay
Kutusu açılmış kargoyu kabul etmedim sorun olur mu?
Merhabalar. Az önce bir kargo geldi. Kutunun kapağı açık olduğu için kabul etmedim. Herhangi bir kod vs. vermeden iade edilmesini istedim. Hasar tutanağı da tutulmadı.

Kargocu kod veya kimlik numarası olmadan teslim alındı olarak gösterebilir mi? Ya da satıcı, kutunun hasar gördüğünü anlayıp kabul etmezse iade süreci uzar mı?
Teşekkürler
T
2 yıl
10.sinif matematik ders önerisi
.
T
2 yıl
Tustime hakkında
Merhabalar bu sene 3. Sınıfa geçtim. Dershaneye şimdiden yazılmak istiyorum. Tustime ile görüştüm. Şimdi ödeme 15k 24ay teklif verdiler. İntern yılında ödemeye de 21k. Sizce mantıklı mı? Ne yapmamı önerirsiniz?
T
3 yıl
Amoled ekran sorunu hakkında [Çözüldü]
Merhabalar mi 9t kullanıcısıyım. Ekranın kırılmasıyla birlikte telefonu parça garantisi veren bir serviste değiştirdim. Fakat gece modunda ve ortamın da karanlık olduğu düşük parlakliklarda gri rengin ekranda bir tarafının siyah diğer tarafın normal olarak görüntülediğini farkettim. Gündüz farkedilmiyor, yalnız gece biraz can sıkıyor.

Bu sorun neyden kaynaklanmakta, servis ekranı diye refurbished ürün kullanmış olabilirler mi? < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
T
3 yıl
.
.
T
3 yıl
100K Lira Sermaye ile Yapılabilecek İş
Evet fikirlerinizi bekliyorum. Bu iş yürüyor gelecek var dediğiniz iş alanlarını bu konu altında toplayalım.


Benim fikrim sermaye yetmez biliyorum ama işkur destekli doğal mevsimlik tarımın gideri var diye düşünüyorum. Belli müşteri kitlesinin abonelik sistemiyle gayet yeterli gelir elde edilebilir. (Bu işi yapanlar var ancak her şehirde olduğunu sanmıyorum.)
T
3 yıl
Silinsin
.
T
3 yıl
Turknet Fiber Sabit Hat İptali Sorunu
Merhabalar.
TT fiber'de taahhütün bitmesiyle turknete geçiş yaptım. Fakat önceki aboneliğimde pakete sabit hat da dahilmiş. Turknet bunu iptal edemeyeceğimizi, eğer istersek önce TT aboneliğini iptal edip ardından tekrar yalın başvurusu yapmamız gerektiğini söyledi. Biliyorsunuzdur yeni abonelik yaparken de kurulum ücreti yansıyor ve iptal ederken geçen vakit kaybı da cabası. Geçişi daha makul bulduk. Şuanda hizmet aktif ama sabit hat ücretini boş yere ödemek istemiyoruz.

Turknet Fiber daha yeni olduğu için bu tür durumlarla karşılaşan pek azdır. Bu sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar. Ne gibi bir yol izleyebiliriz?
T
3 yıl
GıbırNet Fiber?
Merhabalar.

Türknet geçiş yaparken bıktırdığı için gıbırneti de denemek istiyorum. Fakat bugün internetin gittiğine dair yorumlara rastladım. Fiber altyapı ile böyle sorunlarla karşılaşan oldu mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.