M

Yüzbaşı
04 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
VAC Ban Hakkında Bir Soru
Selam arkadaşlar, arkadaşımın PC’sinde kardeşi kendi hesabından hack açmış. Arkadaşımın PC’sinden girilen tüm hesaplar VAC yer mi yoksa sadece hack açılan hesap mı yer ?

Birde format vs attıktan sonra da “hack açmadığı” hesaplar yine de banlanır mı ?

Şimdiden teşekkürler..
M
9 yıl
LoL girecek arkadaşlar arıyorum
Yaş 22 Esnek Altın serisindeyim, Tek/Çift Altın 5im beraber girebileceğim arkadaşlar arıyorum. Nick Radzai ekleyebilirsiniz.
M
9 yıl
Win10 Orjinal Key ve Format Acil Yardım
Merhabalar. PC toplarken olanağım olmadığından deneme sürümü ile Win10 gönderilmişti. Sonrasında kuzenim KMSpico ile aktifleştirin uyarısını kaldırdı ve orjinal olduğunu söyledi. Ancak ben şuan nette satılan keylerden alıp orjinale döndürmek istiyorum.
Bunun için orjinale döndürmeden önce format atmam gerekiyor mu ? Yoksa kmspico yu kaldırabilmemin bi yolu var mı ? Aydınlatırsanız çok sevinirim.
M
9 yıl
Arkadaş için sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşım PUBG, LOL, CS GO vb. oyunlar için sistem istiyor. Böyle bir sistem yaptık ama tavsiyelerinize açığız. Değiştirmemiz gereken bişey var mı ? Bütçe : 4000 TL Monitör dahil..
< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Hala Eczacılık Okuyan Var Mı ?
M
9 yıl
GTX 1060 Ekran Kartlı PC için Monitör Tavsiyesi..
Merhabalar, Bütçem maksimum 500-600 TL. İnternette çok fazla yorum var ve bu bütçedeki Monitörler için yorumlar karışık.

Şuan ASUS ve AOC'nin modelleri aklımda. Sizin fikirleriniz benim için önemli. İyi forumlar
M
9 yıl
2017 Bezmialem Vakif Üniversitesi Girisliler
Burda toplanalim.
M
9 yıl
Marmara Eczacilik mi Anadoluda Dis hekimligi mi
hangisini yazsam kararsiz kaldim.Eczacilik rahat meslek diyorlar.Diste paso calisiyorusn.Klinik eczacilik harika diyorlar ne yapayim sizce
M
9 yıl
Bu Steam Hesabı Overwatch Tarafindan Yasaklandi.
Smurf hesap overwatch bani yemiş.Hile filan kullanmadim.Sacma bir sekilde bu uyari gelmis cs ye aama sadece overwatch tarafindan yasaklandi yaziyor.Hile gibi ban durumlarinda büyük suc filan yaziyor bu bende yok sacma bir sekilde ban yedim nedenini nasil ogrenicem ve nasil itiraz edebilirim ?
< Resime gitmek için tıklayın >


Steam sitesinde bu şekilde ifade var. Ya az hatalı olursun yada büyük kusurlu



Overwatch tarafından suçlu bulundum, bu ne anlama geliyor?
Eğer Overwatch tarafından suçlu bulunduysanız, aşağıdaki iki uyarı mesajından birini alırsınız:
Overwatch Tarafından Suçlu Bulundu - Az Hatalı: bu mesajı alan oyuncular, oyun içi rahatsızlık vermeden dolayı suçlu bulunmuşlardır ve CS:GO’da en az 30 günlük bir ceza alırlar.
Not: Overwatch tarafından ikinci kez oyun içi rahatsızlık vermeden dolayı suçlu bulunan oyuncular CS:GO'dan kalıcı olarak yasaklanacaklardır.
Overwatch Tarafından Suçlu Bulundu - Oldukça Hatalı: bu mesajı alanlar hile kullanmaktan dolayı suçlu bulunmuşlardır ve CS:GO’dan kalıcı olarak yasaklanmışlardır. Bu oyuncular takas yapamayacak veya CS:GO'daki pazarı kullanamayacaklardır ve eğer oynamaya devam etmek istiyorlarsa bunu, yeni bir hesap alıp o hesapta da CS:GO satın alarak yapabilirler.



Bende ise böle bir durum yok nasıl bunlarla iletişime geçiceç sebebsiz yere ban yedik
M
10 yıl
M9 Bayonet Ft Ultraviolet
Fiyat 400Tl.Istanbul içi elden verebilirim yada bankaya havale ile satış olcaktir.

Steam link
http://steamcommunity.com/profiles/76561198128955906
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.