O

Yüzbaşı
02 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
194 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
Vodafone İstinye Park Şubesinin Para Koparmaya Çalışması
Merhabalar,
Bugün sizlere Vodafone İstinye Park şubesinde yaşamış olduğum durumu anlatacağım. Benzer bir durumu yaşayan olursa diye yazdıklarım belki yol gösterici olur.
Kısa bir süre önce babam vefat etti. Annemin, abimin benim vs. telefon hatları babamın üstüneydi. Hatlar kapanmadan önce hatları üstümüze almak istedik ( 1 ay önce hep beraber gittik). Oradaki personel bize bazı bilgilendirmelerde bulundu. İşte şuan çıkarsanız cayma bedeli ödeyeceğimizi ve ek olarak da devir ücreti ödeyeceğimizi söyledi. Bunlardan yana başta herhangi bir sorunum yoktu zaten. Kasım 2020 de gelmeniz durumunda cayma bedeli ödemez 120tl devir ücreti ödeyerek hatları üstünüze alabilirsiniz diyordu. 12.11.2020 tarihinde gittiğimde beyefendiler birde ne desin 120TL Devir Ücreti + 100 TL ödeme istiyorlar. Diyorum bu 100tl ne alaka işleminizle alakalı alınacak ücrettir diyor. Geçtiğimiz aylarda içime mi doğdu diyeyim nedense tüketici hakem heyetine vermek gelmişti içimden. Vefat durumlarında cayma bedeli alınamayacağını sadece Devir Ücreti ödeneceği yazıyor aksi durumda mağaza bilgilerini talep ediyorlar. Fakat bu sonucu mağaza yetkililerine göstermeme rağmen personelin yaptığı konuşma şu şekilde:
-Mevzuat hakkında yeterli bilgimiz var, Tüketici Hakem Heyeti nereden bilsin bu durumları
Tarzında bir konuşma sağlıyor ve her şeyi bildiğini iddia ederek beni aşağılmaya falan çalışıyor. Ardından gidiyorum müşteri hizmetlerine durumu anlatıyorum. Müşteri Hizmetleri de sadece Devir Ücreti nin varsa ödenmemiş telefon fatura ücretlerinin ödenmesini söylüyor. Tamam diyorum onlardan yana sıkıntı yok diyorum fakat 100TL ek ödeme çıkartıyorlar diyorum. Diğer müşteriler bekliyor diyip kapatıyor. Ardından 2. kez müşteri hizmetlerini arıyorum. Mağaza hakkında şikayet talebi - önceki müşteri hizmetleri hakkında şikayet talebi ve mağazadaki personellerin davranışları hakkında şikayet talebi oluşturuluyor. Müşteri hizmetleri böyle bir durumun olduğunu mağazaya gidip bildirirseniz böyle bir ücret almadan işleminizi gerçekleştirebilirsiniz diyor. Fakat gidiyorum gene tık yok değişen tek şey mağazadaki elemanların bana gösterdiği saygı oluyor. Konuşma şekilleri değişiyor fakat ısrarla o 100TL yi koparmaya çalışıyorlar.
Sadece benim telefon olsa eyvallah 4 adet telefon numarasını devir alacağız
120 *4 + 100 *4 =880tl bir ücret çıkıyor.
Normalde olması gereken 120*4 Tl ödemesi şeklindedir fakat bu şube olması gerekenin dışında bir yol ek olarak hat başına 100TL daha para koparma tarafında. Müşteri hizmetleri ve tüketici hakem heyetini yok sayarak ek para koparma derdindeler.
Şikayet talebi 2 gün içerisinde sonuçlanıyor olacakmış. Gelişme oldukça buraya bilgilendirmeleri geçeceğim. ( 12.11.20 )
O
4 yıl
instagram sürekli eylem engellendi hatası
merhabalar,
çok eskiden açmış olduğum bir hesabı geçmiş lduğumuz günlerde kulalnıcı adını değiştim ve konumla alakalı paylaşımlar yapamya basladım. İlk hafta 3. prti yazılım kullandığım için 1 hafta eengel yedim sonrasında bıraktım ve otomatik paylaşım için facebook içerik yöneticisini kullanmaya başladım. Günlük toplam 10 adet post attırıyorum saatte te yaklaşık 15 20 kişiye takip isteiği yolluyorum. Hergün 1 günlük ban yiyorum saçma bir şekilde engel kalkınca 1 saat sonra tekrar engel yiyorum nedir bunun çözümü bilen var mı ?
O
4 yıl
Oyunlarla İlgili Ödevim Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var
Merhabalar,
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Kamuoyu Ve Pazar Araştırması dersimiz için bir araştırma yapıyoruz. X firması bir oyuna ürün yerleştireceği varsayıldığı bir araştırma gerçekleştiriyoruz. Araştırma kapsamında oyuncular ile görüşmeler yapıyoruz. Bu konuda bize destek olabilir misin?
Katılım sağlayan herkese araştırma bittiğinde Steam Random Key verilecektir. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegOfDfRldbjVRgiRL2p_xfyqCNG_wlvLpwjAQCQkajdg_-1g/viewform?usp=send_formhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegOfDfRldbjVRgiRL2p_xfyqCNG_wlvLpwjAQCQkajdg_-1g/viewform?usp=send_form

Destek olursanız memnun olurum arkadaşlar, teşekkürler şimdiden
O
5 yıl
Türknet 2-3 Gündür Hız Sıkıntıları Yaşıyorum
Geçtiğim günden bu yana herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel bir şekilde 75 megabit download alıyordum. Fakat şu son 2-3 gündür hızım ciddi anlamda yok yani hızı aşağıya bırakıyorum. Bu aralar bu şekilde sıkıntı yaşa< Resime gitmek için tıklayın >yan var mı ?
O
6 yıl
Satılık Çift Keleş Hesap
+600saati ve yaklaşık hatırladığım kadarıyla 48 wini var. Rütbesi Çift Keleş
istedğimi fiyat : 45TL
O
6 yıl
İş İçin Laptop
çalıştığımız yer için orta halli bir laptop alacağız bütçe 2000-2500 arası bir laptop önerebilir misiniz
photoshop gibi uygulamalar kullanılacak
O
6 yıl
Social Oyuncu - Teknoloji ve oyun haberleri
yaklaşık olarak 3 ay önce açmış olduğum site için içerik ve site görünümü hakkında yorumlar yaparsanız sevinirim
http://www.socialoyuncu.com
O
7 yıl
İstatistik bölümü Soru
istatistik bölümüne gitmeyi planlıyorum bölüm bana göre gibime geliyor fakat iş bulması zor mu hiçbir fikrim yok bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi
O
7 yıl
socialoyuncu.com adlı sitem
öncesinde blogger de açm ış oldugum socialoyuncu.blogspot.com.tr den sonra .com a geçip wordpress kullanmaya başladım tam olarak herşeyi bilmiyorum yavaş yavaş siteyi düzene sokacagım nelerin eksik oldugunu söylerseniz sevinirim
http://www.socialoyuncu.com
O
7 yıl
Yeni bir bilgisayar alıcam toplamam da yardımcı olur musunuz?
Başlıkta da belirttigim üzere bu bilgisayarı emekliye ayırıp yeni bir pc almayı düşünüyorum.
Alıcagım bilgisayarda tasarım falan yapılacak render alınacak - oyun oynanacak bunlar yapılacak ki zaten geriye birşey kalmıyor
Bilgisayar toplamadan pek anlamıyorum birkaç yere daha sordum fakat begenmedim belki burdan yararlanabilirim
Bütçem : 3500TL
yardımcı olursanız sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.