F

Teğmen
30 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
9 yıl
Ip adresi değiştirme
Herkese kolay gelsin. Ben warofdragons.com adlı oyunu oynamaktayım fakat bir süre önce oyundan engellendim(ban yedim). Oyuna tekrar baslayacağım ancak aynı IP den başlarsam tekrar ban atıyolar. IP adresimi değiştirmek icin programlar falan var ama interneti cok yavaslatıyor. Bir de modeme reset atınca internetten baktığıma göre IP değişiyor. Bu sekilde baslasam tekrar sorun olur mu yoksa ttneti aramam gerekir mi ? Simdiden tesekkürler.
F
9 yıl
2000-2500 tl amd sistem
İyi günler 2000-2500 tl arası monitör haric sistem toplayacağım..Kendimce bir sistem topladım uyumsuzluk sorunu var mıdır? Baska tavsiye edilecek seyler varsa söylerseni memnun olurum.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
codegen powerx 15000 mah
arkadaşlar 2 gün önce hepsiburada dan codegen powerx 15000 mah sipariş ettim.ürün hızlı geldi fakat 2.1 alık çıkıştan samsung galaxy s4 telefonmu 3 buçuk saat gibi uzun bi sürede şarj ediyor.Normal midir bu değer? Daha hzılı şarj eden powerbanklar mevcut mu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.