D

Yüzbaşı
03 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
149 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
GW2 Hesap Alınacaktır
Arkadaşlar sadece DLC ler olsa bile yeterli. Dolu bir hesap aramıyorum. Dediğim gibi dlclerin olması yeterli olur. Tüm bilgileri ile almak istiyorum.
D
3 yıl
GW2 Hesap Alınacaktır
Merhaba abiler ablalar. Sadece ek paketleri olan neredeyse boş bir hesap arıyorum. Lütfen iletişime geçin.
D
4 yıl
Honda City Airbag Işığı
İyi akşamlar arkadaşlar. Bende 2008 Honda City 1.4 ELite manuel aracım var. Bir kaç ay evvel farlarım çalışmıyordu ve kolda sıkıntı olduğunu söyledi usta ve farları park kısmına bağladı ve sorun çözüldü. Aracı aldığımda ise airbag ışığı yanıyordu. Açıkça söylemek gerekirse ustayla konuştuğumda getir bir ara hallederiz dedi ama farklı bir ildeydim o sırada. Şimdi aracımı satmak istiyorum ve bundan dolayı çözümlemek istiyorum. Normalde benim elimden elektronik ve elektrik ile ilgili işler gelir işim gereği. Direksiyonun arka kısmındaki kapağın üst tarafını kaldırdım ve airbage giren soketi buldum. Sadece tek bir kablo bağlı sokete. Normalde mantıken iki kablo bağlı olması gerekiyor devreyi tamamlayabilmesi için. Bir tane piyasada boşta kablo duruyor. Sanıyorum farları hallederken usta eli çarptı ve diğer kablo çıktı diye düşünüyorum.

Şimdi gelelim sizlerin fikirleri ve bilgilerini almayı istiyor ve rica ediyorum. Tahminim doğru mudur ? Oto elektrik ustasına gitsem çözebilir mi ? İlla ki yetkili servise mi gitmem gerekir ? Bana çok pahalıya patlar mı? Ki en önemli noktalardan biri de bu. Sizlerden desteklerinizi ve tecrübelerinizi rica ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
D
4 yıl
Satılık GW2 hot+pof
Merhabalar herkese. Elimde bu forumdan satın aldığım ama daha sonrasında wowa başlamam ile birlikte uzun süredir login dahi olmadığım bir hesap var. İçerik olarak iş görebilecek bir hesap. Bir çok gerekli achivmentı açık olan binekleri olan bir hesap. Bankada yeteri kadar materyal ve oyun içi bir çok özellik mevcut hesapta. API aşağıda bulunuyor. Dilediğiniz gibi inceleyebilirsiniz. Mail ve cdkeyler ile verilecektir. Hali hazırda maili sadece oyun için açılmış olunup bütün bilgileri ile teslim edilecektir.
Ücret olarak 150 TL istiyorum.

A5E747EE-20DB-0D48-A96D-D22EDFAF9A2BADBDBE00-69CA-4E98-97C1-0B87671CFFA9

Edit:Fiyat güncellemesi.
D
4 yıl
Guild Wars 1 Hesabı Arıyorum
Merhaba arkadaşlar. Guildwars yani düz Guildwars 1 hesabı arıyorum. Satmak isteyen var ise eğer elinde bulunan kenarda kıyıda unuttuğu bir hesap satın almak istiyorum. Bütün paketlerin olduğu GW 1 hesabı aramaktayım maziyi anmak için.
D
4 yıl
Engelli ÖTVsiz
Merhabalar kolay gelsin.Öncelikle lütfen yanlış anlamayın. Amacım bilgi almak ve ileride denk gelirse araç almak. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim 6 yaşında bir oğlum var ve %90 engelli raporu var otizmden dolayı. Bu durum araç alırken geçerli oluyor mu ? Kimisi annesi veyahut babası üzerinden araç alabildiğini söylüyor. Bu durum çocuk üzerinden olabiliyor mu ? Şimdiden teşekkür ederim.
D
4 yıl
FFXIV tıkandı
Merhaba arkadaşlar. FFXIV zor olsada girip başlayabildiğim bir oyun. Lakin detaylı bir rehber pek bulamadım güncel. Şimdi problemime gelecek olursak ( bilmediğim için mantığı ) level 31 bir lancerım var. Job görevi yapmam gerekiyor sanırım ama görev yok. Bana sürekli o craft guildi bu craft guildi gezdiriyor. Farklı classları yapmamı söylüyor ana hikaye anlayabilmiş değilim. Ana hikaye bana archer görevi yaptırıyor. Ama ben lancer olmak istiyorum ve bu yolda ilerliyordum. Şimdi ne yapılması konusunda tecrübeli arkadaşlar var ise şöyle kısa bir bilgi edinmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
D
4 yıl
FFXIV Çıldırcam
Merhaba arkadaşlar. Kafayı yeme noktasına geldim. 200 TL verip steamden oyunu satın aldım. Steam bana key verdi ve bununla square enix hesabına giriş yaptım ve keyleri aktif hale getirdim. Şimdi oyuna girmeye çalıştığım zaman bana hata veriyor. Ne yaptıysam olmadı. Bilen biri bir el atıversin.< Resime gitmek için tıklayın >
D
4 yıl
Fiorino Otomatik Alıcam Gibi
Merhaba dostlar. Eşime 3 ay kadar önce aldığım ve 2 gün önce satmış olduğum 2013 model 1.5dci Renault Clio sportourer icon vardı. Eşim manuel araç kullanmakta zorlandığı için ve 4 kişilik bir aile olmamızdan dolayı gerek bagaj ve iç hacmi gerek ise manuel olmasından dolayı satmak zorunda kaldım.

Bir süredir araç bakınıyordum fakat piyasa malum. Otomatik otomobil olarak çok yüksek km olmayan ( 100 ü aşmamış ) araçların maşallahı var. Birde panelvanlara bakalım dedik. Bir kaç tane otomatik fiorino bulduk. Bulduğum ve aklıma yatan araçlardan biri 2017 model Fiat Fiorino Combi 1.3 Multijet premio otomatik vites. 37.500 Km ve fiyatıda 78 istiyor. Araçta herhangi bir değişen ve boya gibi bir durum yok.

Şimdi sizlerin fikir ve düşüncelerine ihtiyaç duyuyorum. Bu araçlardan anlayan veya aklında başka araç tavsiyeleri olan arkadaşlarımız bana yardımcı olursa çok memnun olurum. Bu arada İzmir olursa iyi olur araçlar. Çevre illere de elbette bakabilirim.

Edit: Bütçem 85 Bin civarı.
D
5 yıl
Hamsterım Doğrum Yaptı Yardım
Merhaba arkadaşlar. Ailemize bir buçuk ay kadar önce katılan dişi ve erkek gonzaleslerimiz çiftleşmişler ve an itibari ile dört tane yavrumuz oldu. İnternet teki çeşitli kaynaklardan araştırmalar yaptım fakat sorun şu kafeslerindeki oyun borularının içerisinde bir yere talaşlarını almışlar ve içerisinde doğum yapmış. Bildiğim kadarıyla iyi beslenmesi gerek ama tünellerden nasıl iyi beslenebilir ve su ihtiyacını giderebilir ? Onları alıp farklı bir yere taşıyabilir miyim ? Taşıyamaz isem eğer nasıl bir yol izlemem gerekir ? Bilgi sahibi arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.