Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1068
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Honda City Airbag Işığı
D
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi akşamlar arkadaşlar. Bende 2008 Honda City 1.4 ELite manuel aracım var. Bir kaç ay evvel farlarım çalışmıyordu ve kolda sıkıntı olduğunu söyledi usta ve farları park kısmına bağladı ve sorun çözüldü. Aracı aldığımda ise airbag ışığı yanıyordu. Açıkça söylemek gerekirse ustayla konuştuğumda getir bir ara hallederiz dedi ama farklı bir ildeydim o sırada. Şimdi aracımı satmak istiyorum ve bundan dolayı çözümlemek istiyorum. Normalde benim elimden elektronik ve elektrik ile ilgili işler gelir işim gereği. Direksiyonun arka kısmındaki kapağın üst tarafını kaldırdım ve airbage giren soketi buldum. Sadece tek bir kablo bağlı sokete. Normalde mantıken iki kablo bağlı olması gerekiyor devreyi tamamlayabilmesi için. Bir tane piyasada boşta kablo duruyor. Sanıyorum farları hallederken usta eli çarptı ve diğer kablo çıktı diye düşünüyorum.

Şimdi gelelim sizlerin fikirleri ve bilgilerini almayı istiyor ve rica ediyorum. Tahminim doğru mudur ? Oto elektrik ustasına gitsem çözebilir mi ? İlla ki yetkili servise mi gitmem gerekir ? Bana çok pahalıya patlar mı? Ki en önemli noktalardan biri de bu. Sizlerden desteklerinizi ve tecrübelerinizi rica ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden.



S
5 yıl
Yüzbaşı

direksiyon zembereği bozulmuştur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.